grimpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Οι απαντήσεις μου στο thread γίνανε με βάση την απομυθοποίησει μερικών μύθων πάνω στην ATI που γίνεται επίτηδες από μερικούς "έξυπνους" fanboys, όπως ανάφερα προβλήματα υπάρχουν και στις 2 εταιρίες,προβλήματα που λύνονται με τον καιρό. Απο κει και πέρα o καθένας διαλέγει πάντα με βάση τις ανάγκες του και πάντα με καλή έρευνα στο προϊόν και την ανάγκη που το χρειάζεται. Αν εσύ δεν έψαξες πρώτα για το σε ποια κάρτα θέλεις να έχεις h/w accelerated decoding διχως προβλήματα, τότες δεν σου φταίει η ATI, παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και σε Nvidia κάρτες. Είτε θα πας σε πλήρη software λύση με codecs στο mediaportal σου που σχεδόν όλοι αυτήν χρησιμοποιούνε για λειτουργία διχως κανένα πρόβλημα και μεγίστη ευελιξία ανεξαρτήτως κάρτας,είτε θα χρησιμοποιείς τον decoder του PowerDVD 8.0 που χρησιμοποιεί UVD και δεν έχει προβλήματα. Όσον αφορά περι specs και support στα διάφορα HD codecs, η κάτωθι pic τα λέει όλα, εάν τα rips κωδικοποιούνται στα σωστά specs, το Megui έχει μεγάλη υποστήριξη σε σωστά profiles, τα προβλήματα θα είχαν πάψει να υπάρχουν.
frenzy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Άντε πάλι με το HW Acceleration. ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ και δεν με νοιάζει.Το κουράσαμε όμως κι έχω κανόνα να μη μπαίνω σε τέτοια διαδικασία.
mindtrapper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 @grimpr: Fanboy και κάφρος είσαι εσύ όπως φαίνεται. Έχουν περάσει από τα χέρια μου Nvidia και ΑΤΙ κάρτες και τα περισσότερα προβλήματα τα είχα με ΑΤΙ. Δε σημαίνει ότι όλοι έχουν πρόβλημα αλλά όταν κάποιος λέει ότι κάτι δεν πάει καλά δεν έχεις δικαίωμα να εκμηδενίζεις την άποψη του. Το ati2dvag bsod υπάρχει χρόνια και δεν έχει γίνει καμία κίνηση από την ΑΤΙ. Αυτό είναι απαράδεκτο. Και η Nvidia έχει προβλήματα οπότε αν ανοίξει topic γι αυτό πέρνα και από εκεί να πεταχτείς να το παίξεις έξυπνος.
grimpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Τους χαρακτηρισμούς στους χαρίζω, όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται και στην περίπτωση σου ο τίτλος του fanboy χαρίζεται με μια μυγοσκοτώστρα.
mindtrapper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες ανταπέδωσα και τίποτε άλλο. Αν από αυτά που έχω γράψει έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι Nvidia fanboy τότε άσε τις μύγες και κοιτάξου γιατί μου φαίνεται είσαι σκνίπα...
TemplarGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάλι γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ati drivers; Σταματήστε να κάνετε σαν πιτσιρίκια(εκτός κι αν είστε)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάλι γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ati drivers; στατιστική υπηρεσία? αν όχι τότε δεν μας λέει τπτ το ότι δεν έχεις πρόβλημα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάντως είχα πάντα Nvidia GPU και μόλις φέτος πείρα για πρώτη φορα ATI. Τα ίδια σκατά είναι και οι 2 εταιρίες απλά η ATI είναι πιο φτηνή τώρα οποτε το θέμα για μένα τελειώνει εκεί. p.s. Με τους 8.12 δεν είδα καμια διαφορα fps.
jvgrjohn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ίσως θέλει update το bios της κάρτας γραφικών σου. Εγώ με την sapphire 4870 512 είχα τρελά freezings στα FIFA 09, PES 09 και FALLOUT 3 τα οποία σταμάτησαν αφού έκανα το update. Τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την καρτούλα μου. Αν θες ρίξε μια ματιά στο θέμα που είχα θέσει πριν από 2-3 εβδομάδες στο φόρουμ hardawe και αφορούμε το ''ΠΑΓΩΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ''. Σε καταλαβαίνω πλήρως πάντως και έχεις την αμέριστη συμπαράταση μου.
george___ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτησω κατι με την ευκαιρια, παρεχει η Αti μεσα απ το λογισμικο της(catalyst ή οτι αλλο) τη δυνατοτητα παρακολουθησης της θερμοκρασιας, οπως κανει η NVidia?
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτησω κατι με την ευκαιρια, παρεχει η Αti μεσα απ το λογισμικο της(catalyst ή οτι αλλο) τη δυνατοτητα παρακολουθησης της θερμοκρασιας, οπως κανει η NVidia? Απ όσο θυμάμαι, στο σημείο που αναφέρονται οι συχνότητες και υπάρχει η δυνατότητα για o/cing στο CCC, υπάρχει και η ένδειξη της θερμοκρασίας.
george___ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Που ακριβως? Εγω το εψαξα ολες τις επιλογες απ τους τελευταιους drivers της Ati χωρις να το βρω. Μου αρεσει που λες "απ οσο θυμαμαι". Δηλαδη εσενα δεν σε ενδιαφερει να παρακολουθεις τη θερμ/σια της καρτας σου?
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως την παρακολουθώ αν και δεν πολυκαίγομαι -ακόμα κι αν η ίδια φαίνεται να ψιλοκαίγεται καμιά φορά-. Btw έχω nVidia.
george___ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Εγω ΝVidia ειχα πριν και τα menu της ηταν πιο κατατοπιστικα. Λοιπον, ok το βρηκα κι εγω, ευχαριστω. Aπορω πως δεν το ειχα προσεξει. Πατησα ομως το εικονιδιο που ηταν το λουκετο. Τωρα πως ξαναγυριζω στη προηγ. κατασταση? Πειραζει να το αφησω ετσι? Μηπως ενεργοποιησα overclocking?
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν πείραξες συχνότητες μνήμης/πυρήνα, δεν έκανες o/cing. Δε θυμάμαι πως "λουκετάρεται" πάλι. Πατώντας πάλι στο λουκέτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.