darksoho33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 εγω χθες πηγα την 4850 για αλλαγη. ειχα δοκιμασει ολους τους οδηγους και τους 8.9 - 8.11 και ειχε ξεφυγει η φαση. artifacts, σβησιμο οθονης, και αλλα πολλα. πηγα στο πλαισιο τους εδειξα φωτος απο το κιν και την τεσταραν και αυτοι και οντως ειχε προβλημα η καρτα. αποψη μου μεινεται στην 8.10 μιας και ειναι και η πιο σταθερη. αν σας κανει οτι και εμενα τρεξτε ενα 3d mark και σας κανει τα ιδια πηγαιντε την για αλλαγη. οση την πηρα εκτος πλαισιο περαστικα τους
deadwar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 απο την αρχή το διάβασα για αυτό και στην αρχή του προηγούμενου post μου υπάρχει ένα ΤΩΡΑ το οποίο δηλώνει ενεστώτα χρόνο και εννοεί τι γίνεται αφού έκανες όλα τα παραπάνω τα οποία τα ξαναπεριγράφεις άσκοπα....για μένα παίζει να είναι και hardware το πρόβλημα...υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο pc? μα αφου ολα λειτουργουσαν μια χαρα πριν!δεν ειναι hardware αλλα software!θα δοκιμασω το service pack 2 των vista και ελπιζω να λυθουν ολα....
outlaw star Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 μα αφου ολα λειτουργουσαν μια χαρα πριν!δεν ειναι hardware αλλα software!θα δοκιμασω το service pack 2 των vista και ελπιζω να λυθουν ολα.... δοκίμασε και ένα σκανάρισμα για artifacts με το ati tool και πες μας επίσης θερμοκρασίας κάρτας δεν μας είπες!
deadwar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 δοκίμασε και ένα σκανάρισμα για artifacts με το ati tool και πες μαςεπίσης θερμοκρασίας κάρτας δεν μας είπες! 50c idle 60-65 full. εχω βαλει το update bios απο την sapphire που θιορθωσε το προβλημα με το fan.
mindtrapper Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ωραία τα tweaks για παιχνιδάκια αλλά θα κάνει τίποτα η ΑΤΙ για τα ati2dvag errors και τα άπειρα κολλήματα που τραβάει πολύς κόσμος; Τα έχω πάρει με την πάρτη τους σε φάση να μην πάρω ποτέ προϊόν ΑΤΙ/ΑΜD ever again.
FocusX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Σε καμία περίπτωση και για κανένα οδηγό δεν συνιστάται να μην γίνεται απεγκατάσταση πρότερων οδηγών. Φυσικά και τυγχάνει να δουλεύει σε πλείστες περιπτώσεις μέχρι όμως να δημιουργουθούν κάποια στιγμή σοβαρά προβλήματα και να αναγκαστεί ο χρήστης πραγματικά να πάει σε format. Αν συνιστάται; Δεν ξέρω αν είναι κάτι που μπορώ να συστήσω όπως λες αλλά (και μιλάω μόνο για ΑΤΙ, δεν ξέρω τι γίνεται με τις Nvidia) εφόσον υπάρχει στο σύστημα οδηγός της ΑΤΙ μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με καινούρια έκδοση απλά εγκαθιστώντας πάνω από τον παλιό. Ο ΑΤΙ Catalyst Install Manager αναλαμβάνει τα υπόλοιπα (κάνει δηλαδή uninstall τον παλαιότερο, αυτό εννοούσα και όχι ότι μένει ο παλιός και απλά γράφονται τα σχετικά αρχεία απο πανω - μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά). Μετά μάλιστα δε χρειάζεται καν επανεκκίνηση. Τη μέθοδο αυτή έχω ακολουθήσει από τον Ιούνιο που έχω τη 4870 και δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα, τώρα αν είναι θέμα εμπιστοσύνης για κάποιους - εκεί πάω πάσο. Το πρόβλημα με αυτά τα προγράμματα είναι ότι συνήθως οι χρήστες δεν ξέρουν τι ακριβώς σβήνουν. Δυστυχώς οδηγούνται πολλοί χρήστες να τους χρησιμοποιήσουν όταν γίνονται λανθασμένες εγκαταστάσεις οδηγών όπως παραπάνω. Ακόμα χειρότερα προγράμματα όπως το "registry fix". Aν ο χρήστης δεν έχει τις γνώσεις να επέμβει στην registry ενός λειτουργικού χειροκίνητα, το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να βάλει τέτοια προγράμματα να του καθαρίσουν την registry. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα
george___ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Εγω πηρα ATI καρτα μετα απο καιρο(4670). Αρχικα περασα τους παλιους drivers που ειχε το cd-rom. Χτες εβαλα τους τελευταιους που εμφανιζoνται στο site της ATI(8-12). Kαπου διαβασα οτι δεν χρειαζεται να απεγκαθιστας τους παλιους, ετσι τους περασα απο πανω. Να περιμενω problems?....
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ολα καλα και εδω με τους 8.12. Καποια μουφα εχεις κανει με το driver cleaner σιγουρα και νομιζεις πως εχει να κανει με τους οδηγους της ΑΤΙ.
satelitas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 κι εγω με 4850 και νεους drivers,ολα οκ εκτος βεβαια απο τα κλασσικα προβληματακια σε svista και aero-dreamscenes- το προγραμμα οδηγησης σταματησε και ανακτηθηκε και λοιπες λαλακιες
deadwar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον λοιπον ακουστε και ας πει μοναχα οποιος γνωριζει κατι...βαζω ενα προγραμμα που λεγεται stability test και τοσο στο full load οσο και στο bench δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα...αν τρεξω ομως το 3d mark στα 10 δευτερολεπτα μαυρη οθονη μετα τα pixel τα χρωματιστα ή και καμια φορα μου βγαζει σημα εκτος οριων...αν βαλω το pro 09 το τρεχει καλα για κανενα 5λεπτο και οταν βαζει τα replay και κανει τα κοντινα στους παικτες τοτε....crash!Ειναι σιγουρα θεμα λογισμικου...τι φταιει ομως;;;;υπενθυμιζω οτι εχω windows vista service pack 1 ultimate 32 μητρικη ga-x48t-dq6 2 gb ram 1066 ati 4870 sapphire!ολα ειναι με τους τελευταιους drivers! οποιος γνωριζει κατι θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια του! -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 11 : 56 : 56----- καλημερα σας.λοιπον εχθες ενω ειπα να κανω μια τελευταια δοκιμη με το far cry 2 εκανα κλασικα επανακινηση και απο τοτε αντε γεια...καηκε η καρτα!!!ειμαι 100% σιγουρος διοτι εχω μια 7200 nvidia και οταν την βαζω ανοιγει ο υπολογιστης κανονικα,οταν βαζω την ati ο υπολογιστης νεκρα!Αυτα για την κακακισμενη ατι με τα προβληματα της!Nvidia κ παλι Nvidia!
Ailuros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αν συνιστάται; Δεν ξέρω αν είναι κάτι που μπορώ να συστήσω όπως λες αλλά (και μιλάω μόνο για ΑΤΙ, δεν ξέρω τι γίνεται με τις Nvidia) εφόσον υπάρχει στο σύστημα οδηγός της ΑΤΙ μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με καινούρια έκδοση απλά εγκαθιστώντας πάνω από τον παλιό. Ο ΑΤΙ Catalyst Install Manager αναλαμβάνει τα υπόλοιπα (κάνει δηλαδή uninstall τον παλαιότερο, αυτό εννοούσα και όχι ότι μένει ο παλιός και απλά γράφονται τα σχετικά αρχεία απο πανω - μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά). Μετά μάλιστα δε χρειάζεται καν επανεκκίνηση. Δεν πρόκειται όμως για ουσιαστική εγκατάσταση πάνω στον παλιό οδηγό εδώ, αλλά το ίδιο το λογισμικό αναλαμβάνει την απεγκατάσταση του παλιού και εγκατάσταση του νέου. Απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις από άλλους χρήστες.
outlaw star Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον λοιπον ακουστε και ας πει μοναχα οποιος γνωριζει κατι...βαζω ενα προγραμμα που λεγεται stability test και τοσο στο full load οσο και στο bench δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα...αν τρεξω ομως το 3d mark στα 10 δευτερολεπτα μαυρη οθονη μετα τα pixel τα χρωματιστα ή και καμια φορα μου βγαζει σημα εκτος οριων...αν βαλω το pro 09 το τρεχει καλα για κανενα 5λεπτο και οταν βαζει τα replay και κανει τα κοντινα στους παικτες τοτε....crash!Ειναι σιγουρα θεμα λογισμικου...τι φταιει ομως;;;;υπενθυμιζω οτι εχω windows vista service pack 1 ultimate 32 μητρικη ga-x48t-dq6 2 gb ram 1066 ati 4870 sapphire!ολα ειναι με τους τελευταιους drivers! οποιος γνωριζει κατι θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια του! -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 11 : 56 : 56----- καλημερα σας.λοιπον εχθες ενω ειπα να κανω μια τελευταια δοκιμη με το far cry 2 εκανα κλασικα επανακινηση και απο τοτε αντε γεια...καηκε η καρτα!!!ειμαι 100% σιγουρος διοτι εχω μια 7200 nvidia και οταν την βαζω ανοιγει ο υπολογιστης κανονικα,οταν βαζω την ati ο υπολογιστης νεκρα!Αυτα για την κακακισμενη ατι με τα προβληματα της!Nvidia κ παλι Nvidia! στο είχα πει ότι μπορεί να ήταν hardware πρόβλημα... καινούργια κάρτα είναι γύρνα την πίσω και πάρε άλλη..για μένα πάρε την ίδια το ότι μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι δε σημαίνει τίποτα μιας και πρόκειται για πολύ καλή κάρτα
deadwar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 την πηγα πισω και μου ειπαν οτι μπορει να κανουν και 1 μηνα για να μου φερουν μια αλλη!!!μενω εδεσσα εγω και πηγε καποιος γνωστος μου για να παρει την καρτα και για καλυτερη τιμη, οποτε δεν ειχα την δυνατοτητα να την παρω απο πλαισιο ή e-shop. Αν ειναι δυνατον για ενα rma να κανουν ενα μηνα!!!ΕΛΕΟΣ!δεν ξερω ομως ρε παιδια...θα παρω την GTX 260 core 216 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο drivers!δεν μπορω να ξαναπερασω παλι ολα αυτα με την ati.οταν με το καλω μου φερουν την ati θα την πουλησω και σκεφτομαι 190€ μιας και θα ειναι ολοκαινουργια στο κουτι της ειναι η ati 4870 sapphire 512 retail version. Απλα λεω μιας και το εφερε η κουβεντα!
onty Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 οταν με το καλω μου φερουν την ati θα την πουλησω και σκεφτομαι 190€ μιας και θα ειναι ολοκαινουργια στο κουτι της ειναι η ati 4870 sapphire 512 retail version. Απλα λεω μιας και το εφερε η κουβεντα! Οταν σου την φερουν βαλε μια φωνη κ προς τα εδω..
Alchemist` Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Και γω κάτι τέτοια αντιμετώπιζα με την ati και πήγα σε Nvidia και έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο τώρα. Αγοράζω ΑΤΙ εδω και χρόνια (μετά απο 2 προβληματικές nvidia που έπεσαν στα χέρια μου, μια RIva TNT2 και μια GF5200)...Ξεκινώντας απο την Radeon 9200 και πέρα έχω παρει τις: 9600XT,X700,X1600XT,X1600Pro,HD2600XT,HD3650,HD3870,HD4850,Mobitlity Radeon 3470,Mobility Radeon X700... Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν είχα ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.