deadwar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν καταλαβατε αναφερομαι φυσικα στους καινουργιους catalyst 8.12!Οσο ειχα τους 8.11 ολα μια χαρα ολα τελεια!Τι ηθελα να βαλω τους 8.12;Οσο και καλη απεγκατασταση να εκανα τους παλιους drivers πριν εγκαταστησω τους καινουργιους(driver cleaner pro,registry fix)με το που εβαλα τους καινουργιους πηγα απλα και ωραια να παιξω far cry 2...επανεκκινηση...pro evolution 09...επανεκκινηση...Gta IV...επανεκκινηση!Οχι ρε φουστη λεω...να πω οτι ειχα windows vista ultimate 32bit serv Pack 1...Αναγκαστηκα να κανω full format τον δισκο μηπως και δεν ειχα κανει καλη απεγκατασταση...Τα ξαναγραφω ολα κανονικα,κανω και τα update ξαναγραφω τους 8.12 πρωτα τους drivers και μετα το ccc...ΤΠΤ!!!ξανα και ξανα επανεκκινησεισ!!!τι να πω ρε γαμωτο;ελεος πια!εχει καταντησει γελιο το ολο αυτο θεμα με τους drivers της Ati.Ειδικη απεγκατασταση ειδικες λαλακιες!Τωρα ξαναεκανα full format περασα παλι τα windows με τους 8.11 και ολα καλα....αυτα!τα ειπα για να ξεθυμανω!
FocusX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει με το δικό σου πρόβλημα, δεν χρειάζεται να απεγκαθιστάς τους παλιούς drivers, απλά πέρνα τους καινούριους από πάνω. Και ειδικά μη χρησιμοποιείς το driver cleaner, δημιουργεί προβλήματα αντί να λύνει, τουλάχιστον για Ati. Σε μένα πάντως δεν υπήρξε πρόβλημα με τους 8.12 - μέχρι τώρα τουλάχιστον.
kosmasgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να τους περάσω και εγώ Xp ομως.
Ailuros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει με το δικό σου πρόβλημα, δεν χρειάζεται να απεγκαθιστάς τους παλιούς drivers, απλά πέρνα τους καινούριους από πάνω. Σε καμία περίπτωση και για κανένα οδηγό δεν συνιστάται να μην γίνεται απεγκατάσταση πρότερων οδηγών. Φυσικά και τυγχάνει να δουλεύει σε πλείστες περιπτώσεις μέχρι όμως να δημιουργουθούν κάποια στιγμή σοβαρά προβλήματα και να αναγκαστεί ο χρήστης πραγματικά να πάει σε format. Και ειδικά μη χρησιμοποιείς το driver cleaner, δημιουργεί προβλήματα αντί να λύνει, τουλάχιστον για Ati. Σε μένα πάντως δεν υπήρξε πρόβλημα με τους 8.12 - μέχρι τώρα τουλάχιστον. Το πρόβλημα με αυτά τα προγράμματα είναι ότι συνήθως οι χρήστες δεν ξέρουν τι ακριβώς σβήνουν. Δυστυχώς οδηγούνται πολλοί χρήστες να τους χρησιμοποιήσουν όταν γίνονται λανθασμένες εγκαταστάσεις οδηγών όπως παραπάνω. Ακόμα χειρότερα προγράμματα όπως το "registry fix". Aν ο χρήστης δεν έχει τις γνώσεις να επέμβει στην registry ενός λειτουργικού χειροκίνητα, το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να βάλει τέτοια προγράμματα να του καθαρίσουν την registry.
skyhawk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ολα ok σε winxp 64 sp2. Αν και το προβλημα με το alt+tab+corrupted graphics δεν λυθηκε... Οχι οτι ειδα και τρελη διαφορα tbh. Θα δοκιμασω λιγο stalker σημερα μπας και... 4870x2 btw
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλα μη περιμενεις κι εσυ με νεους drivers να δεις θαυματακια...!
deadwar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια θα τρελαθω. η καρτα που εχω ειναι η 4870.οπως διαβασετε πιο πανω παρολο που εκανα full φορματ και περασα ξανα τους 8.11 με το που παω να παιξω far cry 2 μετα απο ενα λεπτο πεταγεται ασπρη οθονη ή με πολλα χρωματιστα pixel και θελει επανεκκινηση!τι γινεται;;;γιατι μου τα κανει τωρα αυτα;πριν δεν μου τα εκανε!
Tenshi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Sapphire 48701gb και Vista 64,όλα καλά. Στο forum του Guru3d βέβαια έχει ξεσπάσει πόλεμος και κοντεύουν να σταυρώσουν την ati,όχι τόσο λόγω προβλημάτων,άλλα επειδή είχε δημιουργηθεί τρελό hype γύρω απο τους 8,12... +10% στο Crysis;...ναι καλά....
afentiko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Και γω κάτι τέτοια αντιμετώπιζα με την ati και πήγα σε Nvidia και έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο τώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 επειδή είχε δημιουργηθεί τρελό hype γύρω απο τους 8,12...+10% στο Crysis;...ναι καλά.... ε τι περίμενες να μην ανακοίνωναν drivers με βελτιώσεις στις επιδόσεις αντίστοιχες με αυτούς της Nvidia?
outlaw star Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια θα τρελαθω. η καρτα που εχω ειναι η 4870.οπως διαβασετε πιο πανω παρολο που εκανα full φορματ και περασα ξανα τους 8.11 με το που παω να παιξω far cry 2 μετα απο ενα λεπτο πεταγεται ασπρη οθονη ή με πολλα χρωματιστα pixel και θελει επανεκκινηση!τι γινεται;;;γιατι μου τα κανει τωρα αυτα;πριν δεν μου τα εκανε! μόνο με αυτό το παιχνίδι τώρα τα κάνει αυτά??τι τροφοδοτικό έχεις??θερμοκρασίες κάρτας όλες οκ??μήπως και τα έφτυσε η κάρτα?
deadwar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 μόνο με αυτό το παιχνίδι τώρα τα κάνει αυτά??τι τροφοδοτικό έχεις??θερμοκρασίες κάρτας όλες οκ??μήπως και τα έφτυσε η κάρτα? διαβασε απο την αρχη...πριν κανω εγκατασταση τους 8.12 ειχα τους 8.11 πανω στα windows vista serv pack 1 και ολα επαιζαν και λειτουργουσαν τελεια!με το που εβαλα τους 8.12 αρχισαν ολα τα προβληματα...μετα εκανα format εγκατεστησα τα παντα οπως πριν με τους 8.11 αλλα crash σε ολα τα παιχνιδια!μετα απο κανενα λεπτο...μηπως χρειαζετε κανενα update κατι αλλο και μου διαφευγει;εκανα σε chipset και ολα τα updates των windows κανονικα!To systhma einai e8500 ga-x48t-dq6 2gb ram 1066 ati sapphire 4870 psu be quiet 550w.Μια χαρα ολα ηταν πριν...τωρα τι γινεται;
outlaw star Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 διαβασε απο την αρχη...πριν κανω εγκατασταση τους 8.12 ειχα τους 8.11 πανω στα windows vista serv pack 1 και ολα επαιζαν και λειτουργουσαν τελεια!με το που εβαλα τους 8.12 αρχισαν ολα τα προβληματα...μετα εκανα format εγκατεστησα τα παντα οπως πριν με τους 8.11 αλλα crash σε ολα τα παιχνιδια!μετα απο κανενα λεπτο...μηπως χρειαζετε κανενα update κατι αλλο και μου διαφευγει;εκανα σε chipset και ολα τα updates των windows κανονικα!To systhma einai e8500 ga-x48t-dq6 2gb ram 1066 ati sapphire 4870 psu be quiet 550w.Μια χαρα ολα ηταν πριν...τωρα τι γινεται; απο την αρχή το διάβασα για αυτό και στην αρχή του προηγούμενου post μου υπάρχει ένα ΤΩΡΑ το οποίο δηλώνει ενεστώτα χρόνο και εννοεί τι γίνεται αφού έκανες όλα τα παραπάνω τα οποία τα ξαναπεριγράφεις άσκοπα....για μένα παίζει να είναι και hardware το πρόβλημα...υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.