apos1982 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 εχω εναν p3 500 me 320 ram, τι να του βαλω προκειμενου να παιξει divx? θελω πχ να του τρεξω το lost αλλα κανει ψιλοσπασιματα. δοκιμασα τα fundamental αλλα δεν εγινε τπτ. δηλαδη τα dvd players εχουν πιο γρηγορο επεξεργαστη? το καημενο το pc σηκωνει και tv tuner (για τηλεθεαση δεν νομιζω για εγγραφη ανα και εχει hardware encoder) δεν θα μπορεσει να σηκωσει ενα divx? το ξερω θα μου πειτε οτι ειναι παλιο αλλα το εχω στο δωματιο μου στο εξοχικο για κανα internet και κανα dvd. αν γινοταν και divx θα ηταν τελεια. αν μπουν linux?
dhmak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 γιατι δέν δοκιμάζεις τους k-lite αποκωδικοποιητές ;;
disqualified Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 γιατι δέν δοκιμάζεις τους k-lite αποκωδικοποιητές ;; το μονο που θα καταφερει ετσι κι αλλιως ειναι να επιβαρυνει το συστημα το k-lite δεν ειναι παρα μια συλλογη codecs, δοκιμασε αναπαραγωγη με media player classic και μην φορτωσεις το συστημα με πασης φυσεως αποκωδικοποιητες. Η αληθεια ομως ειναι οτι http://www.divx.com/divx/system_requirements.php το pc σου ειναι αρκετα αδυναμο ακομα και για divx. Δοκιμασε ομως και τη λυση Linux να δεις αν μπορει να γιενι κατι.
apos1982 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Αληθεια οι φετες dvd τι επεξεργαστη εχουν και παιζουν? (βεβαια ειναι αλλη υλοποιηση)
tolis_01 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 αν μπουν linux? Αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε κανα ubuntu (εμένα σε asus eee 900 celeron 900MHz, παίζει μια χαρά με kubuntu και vlc -αν και πιθανότατα το asus θα παίζει μια χαρά και με windows, απλά εγώ δεν το έχω δοκιμάσει-). Τα stand alone dvd players δεν θα εχουν x86 επεξεργαστες οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης (πάντως χειρότερα από ένα P3 θα είναι σίγουρα ) edit: Α, επίσης τα lost κτλ που θέλεις να δεις είναι xvid, οπότε πέρνα μόνο αυτό τον codec (και κανα media player classic).
freskas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Σε PIII επαιζα ικανοποιητικα μονο με mplayer απο κονσολα. mplayer -sub /path/to/subtitle /path/to/movie
apos1982 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 συγγνωμη που απντω μετα απο τοσο καιρο αλλα τελικα εβαλα τον kmplayer που βρηκα εδω στο insomnia και εβαλα και μια επιλογη για super fast player και παιζει μια χαρα τα divx. βεβαια η cpu φτανει 100% για πολυ ώρα και δεν ξερω αν τα πιαξει ο επεξεργαστης. αλλα για μια φορα δεν νομιζω να εχει προβλημα. αργοτερα θα του βαλω και ενα ανεμιστηρακι να χτυπαει την ψυκτρα για καλυτερα. παντως εβαλα συνεχομενα γυρω στις 5 σειρες και μονο στην 5 ειχα καποια μικροκοληματα. μια χαρα παντως για τοσο παλιο υπολογιστη και στο εξοχικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.