panaathas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια,εδω ειμαι αλλη μια χρονια κανοντας την "αναβαθμιση" μου,το συστημα που εχω τωρα το βλεπετε στην υπογραφη μου και να διευκρηνησω οτι οι ram ειναι εντελως μουφα και για αυτο δεν παιρνω κατω απο 800Mhz..τα λεφτα ειναι καπως περιορισμενα και το pc το θελω για οχι πολυ βαριες δουλειες και ουτε σκαω για τα παιχνιδια,η 3870 κανει την δουλεια της...αλλα αμα ειναι να παρω κατι ας το κρατησω καμποσο καιρο. Ευχαριστω εκ των προτερων,
varemarious Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Πιστεύω πως εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις μια χαρά είσαι με το σύστημα που έχεις. Αν θές να αλλάξεις μνήμες ντέ και καλά . Αν και δε μας διευκρινίζεις ποιές μνήμες ακριβώς έχεις θα σου πρότεινα αυτές.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175661&Manufacturer=Adata&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+1GB&category=69977727&catalog=20
panaathas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 χεχε και εγω αυτες ειχα στο μυαλο μου αλλα τωρα που το σκεφτομαι κανω την χρηση του multitasking αλλα σε οχι βαριες εφαρμογες..δεν ξερω,ισως και να μην χρειαζετε να αλλαξω,κανενας αλλος?
shadowmann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 μια χαρά είναι από τι στιγμή που δεν καίγεσαι για βάρη gaming και το μονο παραπάνω που είχες είναι ότι η μνήμες είναι " μούφα " εγώ προτείνω από τι στιγμή που δεν έχουν πρόβλημα η μνήμες μην αλλάξεις τίποτα κρατα τα λεφτά σου! αν πάλι έχουν πρόβλημα παίρνεις ένα κιτακί και είσαι κομπλέ για την χρήση που το θες! επίσης ότι και να αγοράσεις τώρα δεν θα μπορέσεις να το αναβάθμισης στο μέλλον.. οποτε κρατα τα λεφτά σου και όταν δεν σε κρατάει άλλο το μηχάνημα θα έχουν πέσει και η τιμές στην καινούργια τεχνολογία..και τότε κανεις μια καινούργια σύνθεση... η μνήμες δεν πιάνονται στην αναβάθμιση...εφόσον έχουν πρόβλημα όπως ειπα...από εκεί και πέρα cpu/mobo και gpu δεν αξίζει...είσαι υπέρ καλυμμένος με αυτά που έχεις!
caution Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρά μου φαίνεται το PC σου και αφού δεν είσαι gamer δεν θα σου πω για την 4850 Αν θες να ξοδέψεις (...το έχω νιώσει και εγώ αυτό...), γιατί δεν παίρνεις μια οθόνη να σε δει και ο Θεός;
shadowmann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 βεβαια δεν μας είπες ακριβώς ποσα ήθελε να διάθεση αλλα εγώ κατάλαβα με τα λεγόμενα του ότι το budget δεν είναι πολύ υψηλό...δεν αξίζει να πάρει καμια φτηνιάρα..καλύτερα να τα κράτηση...τώρα αν όπως λες θέλει να τα χαλάσει ντε και καλά...ας βάλει παραπάνω για να πάρει μια αξιόλογη οθόνη όπως είπες...είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει!
caution Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Συχνά ο κόσμος ξεχνάει να αναβαθμίζει της οθόνη του, την θεωρεί πολυτέλεια, κάτι το περιττό. Αλλά όταν αλλάξεις σε κάτι καλό και μετά κάτσεις σε PC με καμιά 17άρα 6ετίας καταλαβαίνεις...
shadowmann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 εννοείτε! εγώ που είχα την 24άρα αλλα δεν είχα pc να την βάλω και δούλευα σε 14ari laptop...μόλις ξαναγύρισα στο 24ari έπαθα πλακα! εγώ προσωπικά περνώ πρώτα οθόνη και μετά κοιτάω για το σύστημα..
panaathas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ισως να φταιω εγω που δεν τα περιεγραψα καλα,ΕΙΜΑΙ gamer απλα οχι πορωμενος
shadowmann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 που η διαφορα με αυτό που καταλάβαμε εμείς? είναι κάποιοι που δεν θέλουν να κάνουν παραχώρησης στα τελευταία παιχνίδια σε θέμα γραφικών η ανάλυσης..άλλη όμως βολεύονται και στο medium η και low έστω να παίζει το παιχνίδι.. δεν είπαμε ότι δεν παίζεις παιχνίδια η ότι το μηχάνημα δεν είναι για games...απλά τα τελευταία games δεν θα μπορείς να τα παίζεις σε full ανάλυση(ανάλογα με τι οθόνη έχεις)και full γραφικά.. και έχεις αφήσει φλόου το θέμα τον χρημάτων... που εγώ τουλάχιστον κατάλαβα ότι δεν θες να διάθεσης πολλά χρήματα.. οποτε είσαι μια χαρά καλυμμένος με αυτό που έχεις τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.