TrObAs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά , θα ήθελα την βοήθειά σας στην αγορά ενός laptop. Έχω πάρει από προσφορά πριν 2-3 μήνες ενα laptop fujitsu siemens amilo 1556 ( 2Gb ram , 7600 go , Core Duo 2500 2Ghz , HDD 120 Gb αγορά 300 € μέσω γνωστού επειδη ήταν παλιό μοντέλο) το οποίο όμως λόγο του μικρού σκληρού που έχει δεν με εξυπηρετει για την χρήση που το θέλω , καθώς και γιατί δεν έχει έξοδο HDMI και πιστεύω οτι 720 p ζορίζεται να βγάλει..... Ψάχνω ένα μηχάνημα το οποίο το θέλω για internet ,κατεβασμα , αναπαραγωγή HD ταινιών αλλά έχω τρεις επιλογές και δεν ξέρω τι να κάνω : 1)Να αγοράσω από ένα γνωστό ένα sony vaio vgn-fz21m το οποίο έχει και blue ray drive για 700 € και η εγγύησή του τελειώνει τον Φεβρουάριο (είναι αγορασμένο 6 μήνες περίπου που σημαίνει ότι θα πρέπει να σκάσω και άλλα 200 € για επέκταση εγγύησης) ? 2)Υπάρχει κανένα άλλο μηχάνημα που έχετε υπόψιν για τέτοια χρήση γύρο στα 800 € το πολύ? 3)Να αγοράσω ένα barebone κουτι και να του βάλω μια κάρτα ati , εναν επεξεργαστή που να σηκώνει HD περιεχόμενο ? ευχαριστώ !!!!
disqualified Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά , θα ήθελα την βοήθειά σας στην αγορά ενός laptop. Έχω πάρει από προσφορά πριν 2-3 μήνες ενα laptop fujitsu siemens amilo 1556 ( 2Gb ram , 7600 go , Core Duo 2500 2Ghz , HDD 120 Gb αγορά 300 € μέσω γνωστού επειδη ήταν παλιό μοντέλο) το οποίο όμως λόγο του μικρού σκληρού που έχει δεν με εξυπηρετει για την χρήση που το θέλω , καθώς και γιατί δεν έχει έξοδο HDMI και πιστεύω οτι 720 p ζορίζεται να βγάλει..... Ψάχνω ένα μηχάνημα το οποίο το θέλω για internet ,κατεβασμα , αναπαραγωγή HD ταινιών αλλά έχω τρεις επιλογές και δεν ξέρω τι να κάνω : 1)Να αγοράσω από ένα γνωστό ένα sony vaio vgn-fz21m το οποίο έχει και blue ray drive για 700 € και η εγγύησή του τελειώνει τον Φεβρουάριο (είναι αγορασμένο 6 μήνες περίπου που σημαίνει ότι θα πρέπει να σκάσω και άλλα 200 € για επέκταση εγγύησης) ? 2)Υπάρχει κανένα άλλο μηχάνημα που έχετε υπόψιν για τέτοια χρήση γύρο στα 800 € το πολύ? 3)Να αγοράσω ένα barebone κουτι και να του βάλω μια κάρτα ati , εναν επεξεργαστή που να σηκώνει HD περιεχόμενο ? ευχαριστώ !!!! οποιοδηποτε συγχρονο laptop και να παρεις δε θα εχει προβλημα σε αναπαραγωγη HD ακομα και αυτα με Onboard καρτα γραφικων μη σου πω, ποσο μαλλον αυτο που αναφερεις πιο πανω Οσο για το barebone οι επιλογες σου ειναι συγκεκριμενες δεν πιστευω να νομιζεις οτι αγοραζεις ενα κουτι και βαζεις μεσα οτι θελεις Επισης η θυρα HDMI δεν εχει καμια σχεση με τις δυνατοτητες του laptop στην αναπαραγωγη HD περιεχομενου
TrObAs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ναι το ξέρω απλά αν έχει θύρα HDMI είναι πολύ πρακτικότερο να το συνδέσω με την Tv μου ωστε να μεταφέρω εικόνα και αν είναι δυνατόν και ήχο μαζί με ένα καλώσιο!
disqualified Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ναι το ξέρω απλά αν έχει θύρα HDMI είναι πολύ πρακτικότερο να το συνδέσω με την Tv μου ωστε να μεταφέρω εικόνα και αν είναι δυνατόν και ήχο μαζί με ένα καλώσιο! ε οποιοδηποτε τοτε laptop με θυρα HDMI μιας και σε βολευει δε θα εχει οποιοδηποτε προβλημα για αυτα που ζητας
TrObAs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις δει τίποτα αξιόλογο εγω σκεφτόμουν κανένα multirama που έχουν 3 χρόνια εγγυηση και βάζουν και καλής μάρκας motherboard και όλα γενικότερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.