Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αρχείο

captainf2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατέβασα χτές ένα DVD το οποίο δουλεύει κανονικότατα στο λαπτοπ, αλλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει στο mac. Το DVD έχει διάφορα αρχεία, για το PC έχει ένα αρχείο που λέει StartMe_PC.exe που φυσικά δεν λειτουργει στο mac και έχει και ένα άλλο αρχείο που λέγεται StartMe_Mac.osx του οποίου το εικονίδιο είναι ενα μαύρο κουτι με κάτι μικρά πράσινα γράμματα και όποτε το ανοίγω μου λέει να διαλέξω πρόγραμμα για να το ανοίξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατέβασα χτές ένα DVD το οποίο δουλεύει κανονικότατα στο λαπτοπ, αλλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει στο mac. Το DVD έχει διάφορα αρχεία, για το PC έχει ένα αρχείο που λέει StartMe_PC.exe που φυσικά δεν λειτουργει στο mac και έχει και ένα άλλο αρχείο που λέγεται StartMe_Mac.osx του οποίου το εικονίδιο είναι ενα μαύρο κουτι με κάτι μικρά πράσινα γράμματα και όποτε το ανοίγω μου λέει να διαλέξω πρόγραμμα για να το ανοίξω.

Δεν έχει κάποιο Readme ή κάποιο manual με οδηγίες?

Χμ, μήπως αυτό το "StartMe_Mac.osx" πρέπει να το τρέξεις από το Terminal ?

Έχει readme οπου μου λέει να κάνω διπλό κλικ στο StartMe_Mac.osx και θα ξεκινήσει αλλά όποτε κάνω διπλό κλικ με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα θέλω να ανοίξω το πρόγραμμα.

Πώς μπορώ να το τρέξω απο το terminal?

Το έτρεξα με το Terminal kai μοθ βγάζει ενα ασπρο παραθυράκι και λέει: can not execute file.

Δεν γίνεται τίποτα.Έκανα ότι μου προτείνει. Άλλαξα το όνομα, έφτιαξα καινούριο χρήστη και το δοκίμασα εκεί αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Μήπως έχετε κάποια άλλη ιδέα?

για να το τρέξεις απο Terminal, πρέπει πρώτα το αρχείο να είναι εκτελέσιμο και δεύτερον να το εκτελέσεις ./StartMe_Mac.osx(αν υποθέσουμε οτι το current working directory-το βρίσκεις με την εντολή pwd-είναι ο φάκελος που εμπεριέχει το εν λόγω αρχείο)...

πως ακριβώς το τρέχεις εσύ;δε βγάζεις κάνα screenshot(shift+command+4);

βγάλε τον τρόπο που προσπαθείς να το εκτελέσεις καθώς και το μήνυμα σφάλματος που σου εμφανίζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...