Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι άνθρωποι έχουν κάνει τρομερή δουλειά και στις λεπτομέρειες!

Ξεφυλλίζοντας (αριστερά - δεξιά τον αριστερό μοχλό, για όσους δεν το πρόσεξαν) το journal του Nate έχει διάφορα αξιοπρόσεκτα!

Στην πρώτη, αν δεν κάνω λάθος, σελίδα, κάτω αριστερά λέει: Halkidiki Kassandra Beach Hotel!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς Spiderman logo?

Να πω με τη σειρά μου ότι το πήρα και εγώ από Redline (με βάση την πρόταση του DJTaurus) και είναι αρκετά γρήγοροι μπορώ να πω, γενικά έμεινα ικανοποιημένος. Το παιχνίδι το έχω φτάσει 3η πίστα και πολύ απλά είναι ΕΘΙΣΤΙΚΟ. Περισσότερο από το πρώτο. Η σκηνή του μουσείου που είπαν τα παιδιά είναι από τις καλύτερες που έχω δει, ενώ η κινηματογραφική πλοκή, τα βιντεάκια που συνδέουν το σενάριο και το χιούμορ είναι κορυφαία για videogame. Τώρα για τα γραφικά, είναι από τα λίγα παιχνίδια (μαζί με MGS4 ίσως) που θολώνουν τα όρια ανάμεσα σε ingame και fmv... η πρώτη σκηνή στα χιόνια θα σας πείσει! Το ίδιο ταιριαστός είναι και ο ήχος μέχρι στιγμής. Συνολικά, αν και είμαι στην αρχή, μπορώ να καταλάβω γιατί είναι αυτή τη στιγμή no2 στην top 10 λίστα των ps3 games (πίσω από GTAIV). http://www.gamerankings.com/browse.html?site=ps3&cat=0&year=0&numrev=0&sort=0&letter=&search=

Επεξ/σία από michalakis_than
Δημοσ.
Τι εννοείς Spiderman logo?

Αυτο ειναι το box art με το spiderman logo...

uncharted2_boxart.jpg

Και αυτο με το PS3 logo....

uncharted-2-among-thieves-box-art-260x300.jpg

Αν δεις το ονομα των ταινιων Spiderman στα ποστερ και στην αρχη των ταινιων θα καταλαβεις γιατι το φωναζουν ετσι.....;)

Δημοσ.
Spiderman τότε. Βασικά και ο,τι άλλο έχω για PS3 με τέτοιο logo είναι.

Απο δω και περα ομως απο οτι φαινεται τα παιχνιδια θα βγαινουν με το PS3 logo....το Uncharted 2 ειναι μαλλον απο τα τελευταια.....εξου και που βγαινει και στα δυο....

Δημοσ.

καταπληκτικο παιχνιδι αλλα σημερα το τερματισα πολυ μικρο..

αν κ το τελος του ενα μου αρεσε πιο πολυ..απο αυτο

απο τα καλυτερα παιχνιδια ever

Δημοσ.

Και εγώ σήμερα το ξεκίνησα. Πραγματικά καταπληκτικό παιχνίδι, άξιος διάδοχος του Drakes Fortune και μπορώ να πω με ευκολία πως πρόκειται μακράν για τον καλύτερο τίτλο του ps3 :X. Συγχαρητήρια στην naughty dog για μια ακόμα μια φορά και ελπίζω σύντομα να σκάσουν οι ανακοινώσεις και για το νούμερο 3 :X!!!!!!!

Δημοσ.
Review από το Authority που είναι πολύ αυστηρό site.

Παίδες, τρέξτε να το αγοράσετε όσοι δεν το έχετε αγοράσει.

:devil::devil::devil:

-Το Uncharted 2: Among Thieves προσφέρει με καταπληκτική άνεση μια κινηματογραφική εμπειρία που δεν παίρνει τον έλεγχο από τον παίκτη

-Η λεπτομέρεια της σκηνής και η φυσικότητά της σοκάρει.

-Το συναίσθημα εναλλάσσεται με την ειρωνεία, ο σαρκασμός με το θυμό και η απειλή με την ασφάλεια, δίνοντας έναν ρυθμό που ξέρει πότε να πατήσει το γκάζι και πότε να σταματήσει τελείως.

-Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα μικρό θαύμα που αποτελείται από εκπληκτικό σχεδιασμό και τεχνολογική γνώση του PS3, κάτι που καμία ομάδα ανάπτυξης δεν έχει επιδείξει μέχρι σήμερα, ούτε καν η Kojima Productions.

-Το Authority πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μιλήσει για τον τεχνικό τομέα. Το Uncharted 2: Among Thieves είναι απλά ό,τι πιο προηγμένο έχει παρουσιαστεί στη βιομηχανία, ξεπερνώντας τόσο το Gears of War 2 όσο και το Metal Gear Solid 4.

-Τέλος, το soundtrack και τα voice overs είναι δίχως αντίπαλo

Δημοσ.

Είδα τη σκηνή μέσα στην πόλη με το ελικόπτερο....όροφοι ολόκληροι διαλύονται και καταρρέουν...αυτό που με άφησε άφωνο όμως ήταν το πως διαλύονταν γραφεία, πόρτες και άλλα έπιπλα και τα κομματια τους-το κάθε ένα ξεχωριστά- χτύπαγαν στους τοίχους, έπεφταν κάτω, τα παρέσυρε μετά η βαρύτητα κτλπ. Απλά πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις!

Δημοσ.

Μόλις ολοκλήρωσα το επεισόδιο Desperate Times. Καλά έχω πάθει πλάκα! Είχα τρελαθεί με το Drake's fortune αλλά αυτό ρε παιδιά δεν παίζεται! είμαι ακόμα στην αρχή και καταλαβαίνω αυτό που λένε ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί το 100% του PS3. Πέρα από τα γραφικά, οι κινήσεις και η σκηνοθεσία του παιχνιδιού είναι ΤΕΛΕΙΑ!

Η Cloe είναι θεά! Καμία σχέση με την ξενέρωτη του πρώτου Uncharted. Μακράν ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε αυτές τις κατηγορίες. Τι να λέμε τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...