Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δικια μου σειρά να πω κάποια πράγματα.βασικά 5 λέξεις : μου έχει πέσει το σαγώνι.....

δεν υπάρχει αυτό το παιχνίδι,μακράν η καλύτερη μη rpg ιστορία που έχω παίξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια,αλλα δεν είναι αυτό είναι η λεπτομέρια που υπάρχει στο παιχνίδι ,έχω πηδήξει απο ψηλά και έσπασα πλακάκι τι να λέμε τώρα,παω να συνεχίσω το λιώσιμο :) .προσωπικά σε 3 παιχνίδια δίνω 10 στο ps3 mgsiv/valkyria chronicles και u2 .πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε,γενικά αν έχεις ps3 δεν έχεις δικαιολογία ,έστω ενοικίαση ασαπ.

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω...είχατε παραγγείλει online? Πως και τόσο νωρίς?
Φυσικα και κυκλοφορει εδω και 15 μερες σχεδον.Αν το θες αμεσα το στελνουν με αντικαταβολη....εγω το παρηγγειλα χτες απο redline κ μου ηρθε σημερα...μονο που οι πρωτες παρτιδες εχουν εξαντληθει

http://www.skroutz.gr/s/84170/Uncharted-2%253A-Among-Thieves.html?keyphrase=Uncharted+2%3A+Among+Thieves

Αλλιως απο UK σε καλυτερες τιμες....

Δημοσ.

πάταγος έχει γίνει για το 9.3 σκορ του gametrailers. πολλοί θα πουν οτι είναι ενα φοβερό σκορ αλλα μαλλον δεν θα έχουν παίξει το παιχνίδι,είναι μακράν οτι καλύτερο κυκλοφορεί this gen και αυτό το σκορ ρίχνει το average. βγήκε ο shane (προεδρος του σιτε)και είπε οτι το παιχνίδι δεν έχει originality και γιαυτό δεν το δώσανε παραπάνω και αυτό εξόργισε τους πάντες .όταν δίνεις στο halo 3 98% και στο gears 2 95% και μετά λες οτι οποιο παιχνίδι δεν έχει originality δεν πέρνει πάνω απο 95% τότε είναι σαν να κοροιδευεις τον κόσμο στα μούτρα του.

όσοι δεν ξέρουν το gametrailers ανοίκει σε μια θυγατρική εταιρία της ms. οι περισσότεροι περιμένουν το σκορ του mw2 για να τους κράξουν περισσότερο,ήδη υπάρχουν αρκετά blogs και threads στα μεγάλα gaming sites.πιστέυω θα του δώσουν goty για να εξιλεωθούν κάπως αλλα το οτι δεν έχουν δώσει πάνω απο 94% σε exclusive του ps3 βαράει άσχημα (σύμφωνα με τα σκορ που δίνουν στα 360 exclusives)και τα "λάθη" που έχουν γίνει σε comparisson videos δεν τους βοηθάνε...

το σίγουρο είναι οτι το uncharted 2 είναι ένα έπος,μακράν το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς και πρέπει να το παίξουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα vg.πιστέυω θα πάρει τα περισσότερα goty βραβεία που έχουν δωθεί ποτε.

Δημοσ.

το σίγουρο είναι οτι το uncharted 2 είναι ένα έπος,μακράν το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς και πρέπει να το παίξουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα vg.πιστέυω θα πάρει τα περισσότερα goty βραβεία που έχουν δωθεί ποτε.

Μολις το ξεκινησα...μου αρεσει που μερικοι γραφουν σε αλλα forum οτι το καλο ξεκιναει απο την μεση κ μετα....ειμαι στο πρωτο μισαωρο και αυτα που βλεπω απλως δεν υπαρχουν....η αρχικη σκηνη που σκαρφαλωνει στο τρενο το οποιο ειναι στον γκρεμο και συνεχως πεφτουν συντριμια πανω του,κομματια του τρενου διαλυονται και ολα αυτα ingame οχι cutscenes....τι θεικο animation ειναι αυτο..εκφρασεις προσωπων,''καθαροτητα στα γραφικα'',ηχος!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Μολις το ξεκινησα...μου αρεσει που μερικοι γραφουν σε αλλα forum οτι το καλο ξεκιναει απο την μεση κ μετα....ειμαι στο πρωτο μισαωρο και αυτα που βλεπω απλως δεν υπαρχουν....η αρχικη σκηνη που σκαρφαλωνει στο τρενο το οποιο ειναι στον γκρεμο και συνεχως πεφτουν συντριμια πανω του,κομματια του τρενου διαλυονται και ολα αυτα ingame οχι cutscenes....τι θεικο animation ειναι αυτο..εκφρασεις προσωπων,''καθαροτητα στα γραφικα'',ηχος!!!!!!!!!!

Συμφωνω σε ολα μαζι σου :-D , το εχω παρει απο χθες , μου αρεσε το κομματι που μπαινουν κρυφα στο μουσειο , θυμιζει ατμοσφαιρα στην ταινια τοπ καπι και λιγο απο συμμορια των δωδεκα , πιστευω ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει το console gaming απο γραφικα και γενικοτερα απο το συνολο , παντου εξαιρετικο

Δημοσ.
Συμφωνω σε ολα μαζι σου :-D , το εχω παρει απο χθες , μου αρεσε το κομματι που μπαινουν κρυφα στο μουσειο , θυμιζει ατμοσφαιρα στην ταινια τοπ καπι και λιγο απο συμμορια των δωδεκα , πιστευω ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει το console gaming απο γραφικα και γενικοτερα απο το συνολο , παντου εξαιρετικο
Δεν εχεις δει ακομα τιποτα.....απο τη μεση κ μετα η δραση ειναι ασταματητη....καταδιωξεις με ελικοπτερα,πανω σε τρενα,σε φορτηγα,τανκ και τονους απο γραφικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...