gherudos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Όσοι το προπαρήγγειλαν παίρνουν το beta key,υπάρχει και εύκολος τρόπος,το κάνεις προπαραγγελία από play.com και σου στέλνουν σε email άμεσα το beta key σου,το χρησιμοποιείς και κάνεις cancel την παραγγελία και το αγοράζεις από το thehut.com 7E φθηνότερα ή δεν το αγοράζεις καθόλου αν και δεν νομίζω να μην το αγοράσετε το συγκεκριμένο παιχνίδι...
panos_sxh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 το προπαραγγειλα απο play.com αλλα προς το παρον μου εστειλαν μονο email με την επιβεβαιωση της παραγγελιας. ο κωδικος ερχεται ξεχωριστα?
panos_sxh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 ok! μετα απο ποση ωρα απο τη παραγγελια σας εσταλη?
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μετά από........5 μήνες . Το είχα παραγγείλει από τον Απρίλιο βλέπεις.
gherudos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά μέχρι αύριο πρέπει να σου έρθει,κοίτα και τα spam emails σου μήπως πήγε εκεί.
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τα θετικά λίγο πολύ έχουν γραφτεί παντού. Αυτό που μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση είναι το μηδενικό interactivity με το περιβάλλον. Πέταγα χειροβομβίδες, άδειαζα ένα γεμάτο gatling gun πάνω σε τοίχους, πόρτες και δεν έσπαγε τίποτα . Σε ένα μεγάλο ποσοστό του σκηνικού δε δεν έμεναν ούτε καν ίχνη από τις σφαίρες.........Φταίει ότι είναι ακόμα σε beta? Φταίει ότι είναι multi (και άρα συμβαίνουν πολλά στην οθόνη) και θέλησαν να το κρατήσουν σε ικανοποιητικό frame rate? Ευτυχώς το single player τουλάχιστον από τι διαβάζω δεν είναι έτσι.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τα θετικά λίγο πολύ έχουν γραφτεί παντού. Αυτό που μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση είναι το μηδενικό interactivity με το περιβάλλον. Πέταγα χειροβομβίδες, άδειαζα ένα γεμάτο gatling gun πάνω σε τοίχους, πόρτες και δεν έσπαγε τίποτα . Σε ένα μεγάλο ποσοστό του σκηνικού δε δεν έμεναν ούτε καν ίχνη από τις σφαίρες.........Φταίει ότι είναι ακόμα σε beta? Φταίει ότι είναι multi (και άρα συμβαίνουν πολλά στην οθόνη) και θέλησαν να το κρατήσουν σε ικανοποιητικό frame rate? Ευτυχώς το single player τουλάχιστον από τι διαβάζω δεν είναι έτσι. Στα πόσα fps τρέχει?
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Tο fraps μου δεν τρέχει στο ps3 Ανέφερα το frame γιατί φαντάζομαι ότι είναι ο κυριότερος λόγος που δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με το περιβάλλον στο multi. Άλλο να έχεις έναν παίχτη να τα κάνει μαντάρα στην οθόνη σου και άλλο 10. Έτσι τρέχει νεράκι πάντως στα 720p χωρίς ίχνος tearing.
panos_sxh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 δινει το ign.com 14000 κλειδια ΤΩΡΑ! Πηγαιντε οσο γυρναει στο http://www.fileplanet.com/promotions/uncharted-2/
kostionalist Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το πηρα...!!! Ρε σεις οταν παω ομως να το κατεβασω λεει οτι the beta will be available from 3rd June until 28th June.... Ο_Ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα