jason_rethymno Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Και μετά απο 8 μέρες είμαι στο 50% .Σε μια βδομάδα υπολογίζω θα το χω τερματίσει.Πολύ καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει μέχρι στιγμής.
scool Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 video απο το Uncharted2 5 vs 5 Plunder Tournament ( Best Momments ) στο GameBattles.Gr
jason_rethymno Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) και μετά από 38 μέρες το τερμάτισα και γω το Uncharted 2 αλλά και το 1. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2010 από jason_rethymno
dr_thodt Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Και ποιά είναι η τελίκη σου άποψή; Tι αποψη μπορει να εχει? το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο PS3 αυτη τη στιγμη κ σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα παιχνιδια της γενιας. H ND εχει προσφερει φοβερα παιχνιδια μεχρι τωρα κ ειναι σιγουρο οτι το ιδιο θα συμβει κ στο μελλον....πλακα πλακα δεν εχω και το trophy για το Crushing - καποια στιγμη πρεπει να το ξεκινησω να το βγαλω κ αυτο.
loukas77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Tι αποψη μπορει να εχει? το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο PS3 αυτη τη στιγμη κ σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα παιχνιδια της γενιας. H ND εχει προσφερει φοβερα παιχνιδια μεχρι τωρα κ ειναι σιγουρο οτι το ιδιο θα συμβει κ στο μελλον....πλακα πλακα δεν εχω και το trophy για το Crushing - καποια στιγμη πρεπει να το ξεκινησω να το βγαλω κ αυτο. Στην αρχή θα σου φαίνεται δύσκολο (με 3 σφαίρες... ψόφιος) αλλά μόλις το συνηθήσεις βγαίνει πολύ εύκολα!
soso75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Tι αποψη μπορει να εχει? το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο PS3 αυτη τη στιγμη κ σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα παιχνιδια της γενιας. H ND εχει προσφερει φοβερα παιχνιδια μεχρι τωρα κ ειναι σιγουρο οτι το ιδιο θα συμβει κ στο μελλον....πλακα πλακα δεν εχω και το trophy για το Crushing - καποια στιγμη πρεπει να το ξεκινησω να το βγαλω κ αυτο. Η κάθε άποψη έχει ενδιαφέρον γιατί πάντα είναι υποκειμενική και ο καθένας μας τα βλέπει τα πράγματα απο διαφορετική οπτική γωνία.
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Υποκειμενικό είναι το αν του άρεσε ή όχι. Αντικειμενικά είναι ότι καλύτερο έχει βγει για PS3.
jason_rethymno Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ε φυσικά είναι τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ώς τώρα και ως σενάριο και ως gameplay ,γραφικά κτλ
TZANNSPY Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Έχει ακουστεί τίποτα για platinum; Δες εδώ: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/uncharted-2-among-thieves-platinum/10088227.html?switchcurrency=EUR
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Έβαλε και τιμές σε Ευρώ το Zavvi!? Μπράβο!! Πολύ καλή τιμή πάντως!
steveee Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Κάθε φορα που παίζω on line game, γράφεται αυτόματος και στο σκληρό δίσκο. Γίνεται να απενεργοποιήσω αυτή την λειτουργία ? Να μην γράφονται δηλαδή τα παιχνίδια στο σκληρό δίσκο.
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Κάθε φορα που παίζω on line game, γράφεται αυτόματος και στο σκληρό δίσκο. Γίνεται να απενεργοποιήσω αυτή την λειτουργία ? Να μην γράφονται δηλαδή τα παιχνίδια στο σκληρό δίσκο. ~OffTopic: Όταν λες γράφονται, εννοείς κανονικά το παιχνίδι σε βίντεο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα