Tilemaxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αναμενόμενο. Αν υπήρχε στοίχημα για game awards θα έπαιζα το σπίτι μου Δεν μου κάνει όρεξη πλέον να πιάσω άλλο παιχνίδι και το έριξα στα ρετρό πάλι, για να πέσουν τα γραφικά standards του ματιού μου Έρχεται και Alan Wake καπάκι
loukas77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω λιώσει το multi τελευταία και όταν νευριάζω, αντί να πετάξω το DS3 απλά πηγαίνω για ένα χαλαρωτικό (???) single player στο crushing που μου έχει απομείνει για να πάρω το platinum... (πολλές φορές δεν είναι χαλαρωτικό... ). Δύσκολο το crushing αλλά αφού το μάθεις, παλεύεται. Δηλαδή αν μείνεις για 3'' χωρίς cover είσαι νεκρός... Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς να το περάσεις Ελπιζω να εννοεις 3 δευτερολεπτα γιατι ο ενας τονος εχω την εντυπωση οτι ειναι για τα λεπτα.... χαχαχαχα δίκιο έχεις... Το διόρθωσα XD Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2010 από loukas77
theo58 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έχω λιώσει το multi τελευταία και όταν νευριάζω, αντί να πετάξω το DS3 απλά πηγαίνω για ένα χαλαρωτικό (???) single player στο crushing που μου έχει απομείνει για να πάρω το platinum... (πολλές φορές δεν είναι χαλαρωτικό... ). Δύσκολο το crushing αλλά αφού το μάθεις, παλεύεται. Δηλαδή αν μείνεις για 3' χωρίς cover είσαι νεκρός... Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς να το περάσεις Ελπιζω να εννοεις 3 δευτερολεπτα γιατι ο ενας τονος εχω την εντυπωση οτι ειναι για τα λεπτα....
sentoner Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μετα απο αρκετο καιρο το τερματισα στο single player καθως ειχα πορωθει με το multi...Τα λογια ειναι περιτα,σιγουρα οτι καλυτερο εχω παιξει στο ps3... Οποιως θελει μπορει να με κανει add,το psn ειναι στην υπογραφη μου...
dr_thodt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εγώ έχω λιώσει το multi τελευταία και όταν νευριάζω, αντί να πετάξω το DS3 απλά πηγαίνω για ένα χαλαρωτικό (???) single player στο crushing που μου έχει απομείνει για να πάρω το platinum... (πολλές φορές δεν είναι χαλαρωτικό... ). Δύσκολο το crushing αλλά αφού το μάθεις, παλεύεται. Δηλαδή αν μείνεις για 3'' χωρίς cover είσαι νεκρός... Αν το καταλάβεις αυτό, μπορείς να το περάσεις Και εγω πλακα πλακα πρεπει να το ξεκινησω στο Crushing τωρα σαν "χαλαρωτικο" διαλειμμα πριν ξεκινησω το δευτερο Paragon playthrough στο επος που λεγεται Mass Effect 2 - βεβαια αν το κανω θα παθω overdose ποιοτικου gaming και θα δυσκολευτω να παιξω μετα οτιδηποτε για τους επομενους μηνες. :-P
loukas77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Και εγω πλακα πλακα πρεπει να το ξεκινησω στο Crushing τωρα σαν "χαλαρωτικο" διαλειμμα πριν ξεκινησω το δευτερο Paragon playthrough στο επος που λεγεται Mass Effect 2 - βεβαια αν το κανω θα παθω overdose ποιοτικου gaming και θα δυσκολευτω να παιξω μετα οτιδηποτε για τους επομενους μηνες. :-P Φίλε πρέπει να το ξεκινήσεις. Εγώ το τελείωσα και το crushing πριν μία εβδομάδα και έχω επιτέλους το platinum.... Άντε πάω τώρα να πάρω κανα φτερό στο AC2 () για να πάρω και εκεί platinum.... Πάντως μετά το uncharted 2 δεν μου πάει η καρδιά να παίξω κάτι άλλο...... Τώρα απλά κάνω μία εξαίρεση γιατί... Έχω δανείσει το uncharted σε ένα φίλο μου να παίξει το story... Τώρα αναρωτιέμαι γιατί το έκανα αυτό....... Μου ήρθε και το bluetooth headset... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ U2 MULTIPLAYER
Sir Pretender Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 btw στην Naughty Dog ψήνονται για μεταφορά του τίτλου με κάποιον τρόπο στα handhelds (λέγε με PSP). Ενδιαφέρον το βρίσκω...
loukas77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 btw στην Naughty Dog ψήνονται για μεταφορά του τίτλου με κάποιον τρόπο στα handhelds (λέγε με PSP). Ενδιαφέρον το βρίσκω... Ότι και να κάνουν εγώ θα το παίξω πάντως... Και για φούρνο μικροκυμάτων να το βγάλουν :lol:
DJTaurus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 http://www.gameover.gr/articles/%CE%9F%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-GDC.11497.html
lalanis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Έχει ακουστεί τίποτα για το πότε θα βγει σε platinum έκδοση;
soso75 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Βρήκα χρόνο να το τερματίσω το άτιμο! Μετά απο ποτάμια ιδρώτα..ένα κι ένα ήταν για μένα που έχω και μια Α υψοφοβία!
loukas77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Βρήκα χρόνο να το τερματίσω το άτιμο!Μετά απο ποτάμια ιδρώτα..ένα κι ένα ήταν για μένα που έχω και μια Α υψοφοβία! Σχόλιο για το πόσο απίστευτο παιχνίδι ήταν δεν θα κάνεις??? Σε τι δυσκολία έπαιξες?
soso75 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ωραίο ήταν το παιχνίδι όπως έχω ξαναπεί και τα γραφικά του τέλεια! Αλλά εμένα πρωσοπικά μου έβγαλε την ψυχή γιατί έχω υψοφοβία όπως είπα. Στο normal το έπαιξα αλλά τι σχέσει έχει αυτό με την υψοφοβία μου.. Κατά τα άλλα πολύ καλό εννοείτε.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Παιδιά έχω κολλήσει στο Uncharted 2 σε μια πίστα εκεί που έχει πολλούς φρουρούς με άσπρο πουκάμισο.Τι πρέπει να κάνω?Πάω να περάσω και με πιάνουν αμέσως.
soso75 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Άν εννοείς αυτό που κατάλαβα πάρε μια γεύση απο εδώ κι έχει όλο το walkthrough σε videakia μέχρι να το τερματίσεις οπότε ότι χρειαστείς το βλέπεις απο εκεί. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xwpDSypIm44[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα