Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ λιγη εξασκηση θελει το online και να μαθεις τις περιοχες καλα!!ενταξει δεν χρειαζεται να αδειασεις 2 γεμιστηρες για να σκοτωσεις,αρκει και μισος αρκει να ξερεις να σημαδευεις!!!!παντως οποιος θελει να εξασκηθει μπορει να παει μονος του τις πιστες και να τις ψαξει ἠ να δει μετα απο καποια παρτιδα στο cinema mode πως παιζουν οι καπως καλυτεροι!

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το νοικιασα και το τελειωσα την Κυριακη το παιχνιδι. Απλα τα σπαει. Στημενο βεβαια αλλα πραγματικα φοβερο. Τετοια ποιοτητα δεν περιμενα να συναντησω. Τα γραφικα ξεφευγουν, το voice acting ειναι εκπληκτικο, τα facial animetions και γενικα τα animetions ειναι σε σουπερα υψηλο επιπεδο (το μονο παιχνιδι που το περναει σε facial animations και lip sync ενω εχει την ιδια ποιοτητα voice acting ειναι το Heavenly Sword ασχετα αν το παιχνιδι αυτο δεν φτανει το U2 ουτε στο gameplay ουτε στο γραφικο), τα set pieces ειναι πραγματικα σε αλλο επιπεδο και γενικα το παιχνιδι ειναι προσεγμενο μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια.

Το μονο που δεν ηταν προσεγμενο ηταν το treasure hunting το οποιο ποιο basic δεν θα μπορουσε να ειναι και οτι η αυξηση δυσκολιας απλα εκανε τους εχθρους να χρειαζονται περισσοτερες σφαιρες για να ψωφησουν (πολυ σπασιμο οι Shembala warriors στο hard μιας και εκει το επαιξα) αλλα ειναι υπερβολικα μικρο πταισμα για να κατηγορησει καποιος το παιχνιδι. Οταν με το καλο πεσει η τιμη του θα μπει και αυτο στη συλογη μου.

Δημοσ.

Νομίζω οτι δεν ισχύει αυτό με την δυσκολία. Το τερμάτισα στο crushing επιτέλους προχθές και δεν σκάλωσα πουθενά. Πάντα ήμουν οκ απο άμμο και γενικά δεν ένιωσα οτι βαρούσα και δεν πεθαιναν. Το μόνο που αλλάζει πολύ είναι οτι σε βαράνε πολύ πιο γρήγορα όταν βγείς απο cover, με πολύ καλύτερη στόχευση και γενικά θές 4-5 απανωτές και πεθαίνεις οπότε πρέπει να κρύβεσαι περισσότερο.

Κατα τα άλλα ναι. Παιχνιδάρα τεράστια. Έβαλα τον κολλητό να το ξεκινήσει πάλι χθές στο νόρμαλ και λογικά σήμερα/αύριο το ξαναματατερματίζουμε. :P

Για τους θησαυρούς θα διαφωνήσω λίγο. Αν θές να πάρεις ΚΑΙ τους 101 πρέπει να σου βγεί η παναγία (ιδιαίτερα χωρίς οδηγό). Και αν και γενικά δεν με τραβάνε αυτά.. Αυτό επειδή ήταν λογικής δυσκολίας το έβγαλα με λογικό χρόνο και κόπο..

Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το treasure hunting γιατι δεν το "δουλευες" για να τους παρεις. Απλα επρεπε να βρεις την -αλλη- οδο η οποια 100% οδηγουσε σε treasure. Ειναι δηλαδη ή ο κυριος δρομος ή δρομος για θυσαυρο. Δεν ειναι το focus του παιχνιδιου βεβαια αυτο, απλα υπαρχει ετσι για να "ολοκληρωθει" απο τους completists αλλα δεν προσφερει κατι παραπανω στο ιδιο το παιχνιδι. Ουτε εναν θυσαυρο να παρω δεν νοιωθω πως εχασα κατι δηλαδη (στο τελος ειχα μονο 33 να φανταστεις μιας και δεν με ενοιαζε καν αφου δεν ειχε εξτρα gameplay για να τους παρω αυτους).

Δημοσ.

Καινούργιο patch-άκι για το παίγνιο. Έκδοση 1.04.553. Δεν είδα όμως καμία διαφορά... Συνεχίζουν να με καθαρίζουν με 3 σφαίρες δεκατριάχρονα με level 50-φεύγα...

Δημοσ.

το patch δεν σε κανει καλυτερο παικτη!!looooool

βασικα το patch εχει να κανει με το νεo dlc που σου δινει τη δυνατοτητα να παιξεις online με χαρακτηρες απο το resistance,killzone 2 και infamous!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά... Έδωσα την ευκαιρία που λέγαμε στο multi και μπορώ να πω ότι αφού το συνήθισα φτάνω επιτέλους τα 10~ kills τον αγώνα. Μπορώ να πω τελικά ότι... Μου αρέσει :P

Επίσης το 1.04 patch η μόνη αλλαγή που είχε είναι να διορθώνει ένα bug σε κάποια accounts (PSN IDs) που δεν μπορούσαν να μπουν online (έβγαζε Sync Error). Απλά αυτό. Όσο για το DLC με τους καινούριους χαρακτήρες, το αγόρασα και... Πλάκα έχουν αν σου αρέσουν και εκείνα τα παιχνίδια. Ειδικά η Hemera σε κάνει να φαίνεσαι πολύ κακός :P

Δημοσ.

Κάτι σχετικό/άσχετο. Πέρασα χθές απο τα mediamarket να πάρω κάτι άσχετο και έπεσε το μάτι μου σε μια οθόνη που έπαιζες το uncharted 2. Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο καθυστερημένα άσχετοι; Μόνο διαφήμιση δεν ήταν αυτό. Ενώ το παιχνίδι είναι ΥΠΕΡΟΧΟ έτσι όπως το είχαν συνδεδεμένο φαινόταν ένα γραφικό αίσχος (με το ζόρι έβλεπες που έπρεπε που πρέπει να πάς).

Τέρμα κάτω brightness, σκατ@ contrast και σίγουρα με scart...

Αυτό για αυτούς που κρίνουν παιχνίδια βλέποντας τα σε κάνα μαγαζί τέτοιου τύπου. DON'T.

Το ίδιο ακριβώς και στο πλαίσιο που έχουν ένα ps3 σε μια ρημάδα 23ρα οθόνη με κάκιστη συνδεσιμότητα και ρυθμίσεις.

Χαοτικές διαφορές με την πραγματικότητα.

Δημοσ.
Κάτι σχετικό/άσχετο. Πέρασα χθές απο τα mediamarket να πάρω κάτι άσχετο και έπεσε το μάτι μου σε μια οθόνη που έπαιζες το uncharted 2. Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο καθυστερημένα άσχετοι; Μόνο διαφήμιση δεν ήταν αυτό. Ενώ το παιχνίδι είναι ΥΠΕΡΟΧΟ έτσι όπως το είχαν συνδεδεμένο φαινόταν ένα γραφικό αίσχος (με το ζόρι έβλεπες που έπρεπε που πρέπει να πάς).

Τέρμα κάτω brightness, σκατ@ contrast και σίγουρα με scart...

Αυτό για αυτούς που κρίνουν παιχνίδια βλέποντας τα σε κάνα μαγαζί τέτοιου τύπου. DON'T.

Το ίδιο ακριβώς και στο πλαίσιο που έχουν ένα ps3 σε μια ρημάδα 23ρα οθόνη με κάκιστη συνδεσιμότητα και ρυθμίσεις.

Χαοτικές διαφορές με την πραγματικότητα.

+1

Πραγματικα ειναι τραγικο να βλεπεις να θελουν να διαφημισουν κατι για να πουλησουν και να το παρουσιαζουν με την κακιστη δυνατη ποιοτητα που θα μπορουσαν να βρουν. Δηλαδη μιλαμε για εμπορικη αυτοκτονια. Αντιθετα πηγα την Παρασκευη στα Media Markt στην εισοδο της Θεσ/νικης απεναντι απο το City Gate και ειχαν 2 οθοναρες να παιζουν Ninja Gaiden Sigma 2 και Tekken 6 σε εναν χωρο που μπορουν ολοι να δοκιμασουν ολες τις κονσολες -σωστα- στημενες οπως και διαφορα περιφερειακα (οπως μια τιμονιερα G25) για δοκιμη με καποια παιχνιδια.

Δημοσ.

ποιο ειναι το all time high score σας σε kills/deaths online???

εμενα 56kills/12 deaths σε king of the hill

26kills/7deaths σε normal deathmatch.......yours?

Δημοσ.
ποιο ειναι το all time high score σας σε kills/deaths online???

εμενα 56kills/12 deaths σε king of the hill

26kills/7deaths σε normal deathmatch.......yours?

King of the hill δεν εχω παιξει....απο deathmatch.....

23 kills - 4 deaths.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναμενόμενο. Αν υπήρχε στοίχημα για game awards θα έπαιζα το σπίτι μου :P Δεν μου κάνει όρεξη πλέον να πιάσω άλλο παιχνίδι και το έριξα στα ρετρό πάλι, για να πέσουν τα γραφικά standards του ματιού μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...