Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ακομα ενας νεος κατοχος Ps3 slim + uncharted 2 ! πολυ καλο game δεν το περιμενα μπραβο στα παλικαρια

καμια προταση για επομενες αγορες?

*edit : τσιμπησα και το Killzone 2

Metal Gear αν δεν έχεις παίξει.

Είσαι υποχρεωμένος να το παίξεις!

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Additional foreign language mixing : Thanos Kazakos λέει στα credits. Έτσι εξηγείται μάλλον και η παραπάνω πινακιδούλα που δεν βγάζει μέν νόημα (εκτός απο το Νάθαν) αλλα είναι γραμμένη σε ελληνικότατη γραμματοσειρά σε ένα καδράκι στην εισαγωγή :)

Ναι είναι γραμμένο στην αρχή σε ένα καδράκι. Παράξενο.

Μετά από τέτοια παιχνίδια δύσκολο να παίξεις κάτι άλλο...

Η επιγραφη ειναι απο την Ομηρου Οδυσσεια παρμενη στην οποια λεει ''πολυτλας διος Οδυσσευς'' το σημαινει ''ο πολυπαθης Οδυσσεας'' (απο τον Δια εννοει)

Μόλις το τερμάτισα στο hard και ότι και να πώ είναι ελάχιστο (δεν θέλω να φανταστώ πόση ώρα θα μου πάρει ο τελευταίος στο crushing).

13μιση ωρές με 98/101 treasures. Έχω την εντύπωση οτι έπαιζα μέρες όμως...

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

Πρωτον, ωραιος που κατεφερες τοσους θησαυρους με την πρωτη... εγω ειχα βρει γυρω στους 60 στην πρωτη και πλεον 94 μετα την δευτερη....

Δευτερον, το τελικο boss στο hard το παιζα πραγματικα 2 ωρες οσπου το παρατησα... το βαζω που λες την επομενη μερα και το βγαλα μεσα σε 5 λεπτα.... πιο γρηγορα και απο το νορμαλ....:confused:

Νομίζω ότι όποιος παίξει το παιχνίδι και ο χειρότερος εχθρός του PS3, θα το παραδεχτεί. Μπορεί να μη το πει, αλλά μέσα του θα πει "ρε μάγκα τι γίνεται εδώ?"

Άστα! Κάτι τέτοια βλέπεις και λες η κονσόλα μου τα δείχνει αυτά???

Τα πουλήσω το PC να πάρω Mac??????????

Συμφωνω απολυτα και ειδικα αν αναλογιστεις οτι ηταν το πρωτο παιχνιδι για καποιον σ αυτη τη γενια.... τι να πει....:-)

Γιατί σαν την Χαλκιδική....δεν έχει.

Πεστα μεγαλε....B)

Είναι αρκετά καλό το Online, αρκεί να μπορείς να παίζεις με φίλους!

Όσο για τη σύνδεση, προτίμησε καλώδιο Ethernet και όχι Wireless.

Ρε παιδια εγω το χω wireless με vivodi 24αρα και ουτε κολαει ουτε τιποτα..... βεβαια εχω να παιξω καμια βδομαδα αλλα ζητημα να με εχει πεταξει 2 φορες απο παιχνιδι....:rolleyes:

ακομα ενας νεος κατοχος Ps3 slim + uncharted 2 ! πολυ καλο game δεν το περιμενα μπραβο στα παλικαρια

καμια προταση για επομενες αγορες?

*edit : τσιμπησα και το Killzone 2

Assassin's Creed 2 .... παιχνιδαρα... εξισου....;)

Δημοσ.

Βασικά αυτό που θα ήθελα διακαώς από μία τέτοια παιχνιδάρα είναι offline co-op mode και τα μυαλά στα κάγκελα (δες Gears Of War στο ΧΒΟΧ 360)...

Δημοσ.

To νοικιασα χθες το βραδυ το παιχνιδι και πραγματικα εφαγα τετοιο κολλημα που δεν εκανα καν τον κοπο να βγω εξω. Επαιξα 3.5 ωρες σερι (εκει που το εβαλα για να το δω πως ειναι μονο) και το παιχνιδι παρα του οτι ειναι "στημενο" ειναι τοσο καλοφτιαγμενο και με τοση λεπτομερεια που πραγματικα μιλαμε οτι στην δικη του κλαση ειναι οτι καλυτερο εχω δει ποτε και αυτο δεν πιστευω να αλλαξει σημερα που θα το τερματισω κιολας.

Γυρω στις 10 ωρες δεν ειναι ειπαμε? Ε τις 3.5 τις εχω ηδη φαει, χαλαρα σημερα το τερματιζω.

Δημοσ.

Στο Hard είναι πάνω από 15 ώρες. Ερώτηση για το multiplayer: Μπορώ να κάνω host ένα παιχνίδι "Sniper And Pistol" και να μπορεί να κάνει join οποιοσδήποτε (εκτός φίλων δηλαδή); Γενικά, αν κανένας γουστάρει το συγκεκριμένο mode ας με κάνει φίλο να τα "βρούμε"...

Δημοσ.

Το παιχνίδι τα σπάει! Τα γραφικά είναι τέλεια, όπως το σενάριο και το gameplay. Εγώ το εχω τερματίσει εδω και μήνες, αλλά και πάλι θέλω να το ξαναρχίσω. Το καλύτερο παιχνίδι που υπάρχει μέχρι τώρα.

Υ.Γ.:το πρώτο μου ποστ! Καλώς ήρθα!

Δημοσ.

Το μόνο που μου τη δίνει είναι στο multi που πρέπει να αδειάσεις 2 γεμηστήρες πάνω σε κάποιον για να πεθάνει... Και οι χειροβομβίδες σκάνε πολύ γρήγορα (για όλα αυτά φταίει το cod4 που είχα κολήσει απίστευτα με το multi του...). Ένας φίλος μου διαφωνεί κάθετα με όσα δεν μαρέσουν... ίσως φταίει ότι είναι 50 level και τρώει όλον τον κόσμο... Δεν ξέρω πως το κάνει... Είμαι άχρηστος στο online... Ίσως φταίει το ότι δεν έχω τη θέληση να παίξω πολύ και να το συνηθήσω το multi... (καταραμένο hardcore στο cod... :P)

Δημοσ.
Το μόνο που μου τη δίνει είναι στο multi που πρέπει να αδειάσεις 2 γεμηστήρες πάνω σε κάποιον για να πεθάνει... Και οι χειροβομβίδες σκάνε πολύ γρήγορα (για όλα αυτά φταίει το cod4 που είχα κολήσει απίστευτα με το multi του...). Ένας φίλος μου διαφωνεί κάθετα με όσα δεν μαρέσουν... ίσως φταίει ότι είναι 50 level και τρώει όλον τον κόσμο... Δεν ξέρω πως το κάνει... Είμαι άχρηστος στο online... Ίσως φταίει το ότι δεν έχω τη θέληση να παίξω πολύ και να το συνηθήσω το multi... (καταραμένο hardcore στο cod... :P)

Μην ξεχνάς ότι παίζουν μεγάλο ρόλο και τα 2 boosters που μπορείς να έχεις, τα οποία όμως γίνονται διαθέσιμα για αγορά όσο ανεβαίνεις level - άρα όσο περισσότερο παίζεις... Και εγώ είχα σπαστεί πολύ στην αρχή, αλλά τώρα με level 12 κάτι γίνεται...

Δημοσ.
Μην ξεχνάς ότι παίζουν μεγάλο ρόλο και τα 2 boosters που μπορείς να έχεις, τα οποία όμως γίνονται διαθέσιμα για αγορά όσο ανεβαίνεις level - άρα όσο περισσότερο παίζεις... Και εγώ είχα σπαστεί πολύ στην αρχή, αλλά τώρα με level 12 κάτι γίνεται...

Φίλε εγώ ήμουν 15 lvl και μπήκα την παρασκευή να παίξω με 2 φίλους μου και... 1) Με πέταξε έξω, 40K penalty-> lvl 13... μετά ξαναμπαίνω, παίζω ένα παιχνίδι και μετά στο επόμενο loading κολάει το ps3 (πρώτη φορά, αλλά την ίδια μέρα το έκανε στον προηγούμενο αγώνα το ps3 ενός από τους φίλους μου...) το κλίνω μην μπορώντας να κάνω κάτι, το βάζω πάλι... 40K penalty... Τί χαρά! 11lvl!!! Ε, μετά είπα δεν γ********αι! Και έβαλα να παίξω Assassin's Creed 2 (που δεν το έχω τερματίσει ακόμα και έχω πορωθεί. Αυτό παίχω την τελευταί εβδομάδα αλλα την παρασκευή είπα να θυμηθώ λίγο το uncharted). Που λες, για μ******ες της naughty dog ή των server της (ή της forthnet μου...) εγώ έπεσα 3 lvl. Το παιχνίδι θα το ξαναπιάσω αφού τελειώσω το AC2 για να δώσω στο multi μία ευκαιρία ακόμα... ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ SINGLE uncharted 2 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ! :lol: Θα σας ξαναπώ όταν θα ή θα έχω κολλήσει με το multi ή θα το έχω μισήσει και μάλον θα αγοράσω το MW2... :P Αυτά.

Υ.Γ.: Μην αρχίσετε πιο game είναι καλύτερο από αυτά! Εγώ απλά τη γνώμη μου για το multi του uncharted είπα... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...