Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει και πολύ καλό Online! Έπαιξα λίγο, ψόφαγα συνέχεια, αλλά έφαγα και μερικούς.

Μακάρι να βγει και 3!

Όχι ότι θα είναι καλύτερο, δεν γίνεται, απλά για λίγη ιστορία παραπάνω.

Επίσης να πω για όσους έλεγαν ότι τους φάνηκε μικρό, ότι εμένα μου φάνηκε πολύ μεγάλο.

Μόνο όσοι το έχουν τερματίσει να διαβάσουν. ΠΡΟΣΟΧΗ!

Νόμιζα ότι τερματίζει στο τρένο που έχει πέσει στα χιόνια.

Μετά όταν πήγα στο χωριό, πάλι πίστευα ότι θα τελειώσει όπου να'ναι. Δεν φανταζόμουν με τίποτα ότι θα έχει σχεδόν άλλο τόσο ακόμα!

Προτιμούσα με 1000 τη μελαχρινή! Διάλεξε τη ξανθιά τελικά...

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι να βγει και 3!

Όχι ότι θα είναι καλύτερο, δεν γίνεται, απλά για λίγη ιστορία παραπάνω.

Επίσης να πω για όσους έλεγαν ότι τους φάνηκε μικρό, ότι εμένα μου φάνηκε πολύ μεγάλο.

Πράγματι είναι αρκετά μεγάλο. Ήξερα οτι έχει αρκετά κεφάλαια επειδή το πάω με treasure guide για να ξεμπερδέψω σε 1 playthrough με αυτά και μετά να πάω για crushing και kills. Αλλα και πάλι φαίνεται το μέγεθος.. Εκτός αν κάποιος το παίξει στο very easy και τρέχει.. Αλλα εντάξει δεν πρέπει.. Ήδη στο hard είναι πάρα πολυ εύκολο. Πάντως αναμένεται να τερματιστεί πάνω απο 3 φορές και με περισσή χαρά. Είναι απλά υπέροχο.

Όντως καλύτερο δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να γίνει..

Δημοσ.

Το Uncharted 2 είναι ο λόγος που μου αρέσει να παίζω video games! Νομίζω οτι αποτελεί πρότυπο για το πως πρέπει να φτιάχνεται ένα game! Όταν όλοι αναλώνονται στα γραφικά και παραμερίζουν τα υπόλοιπα το uncharted αποδεικνύει ότι χρειάζονται πολλά παραπάνω. Καλογραμμένο σενάριο, δυνατή πλοκή, ζωντανοί χαρακτήρες, φοβερό voice acting και διαλόγους με χιούμορ και όχι cheesy ατάκες, μεγάλη προσοχή στα animations, outstanding level design και καλό gameplay. Game of the year για εμένα hands down!

Το online του επίσης είναι πολύ καλό(εντάξει δεν είναι και ΤΟ online game, παρόλα αυτά δεν είναι του στυλ "πετάξαμε και ένα online απλά να υπάρχει"), είμαι lvl30 και δεν έχω συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καμιά φορά όμως ναι μπορεί να περιμένεις στο lobby μέχρι να βρει παίχτες.

Replay value άπειρο, είναι από τα λίγα παιχνίδια που κάθομαι και ασχολούμαι με trophies και treasures κτλ.

BTW το PSN μου: DeViAnTPuppet24

Όποιος θέλει να παίξουμε κάνα online uncharted ή MW2 ας με κάνει add.

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά.

Πολύ καλή δουλειά και πάντα τέτοιες δουλειές να γίνονται, αλλά το μεγάλο "ΑΛΛΑ" είναι ότι δεν γίνονται τέτοιες δουλειές συνήθως.

Μας πετάνε το "τυράκι" που ακούει στο όνομα Uncharted 2 τρέχουν όλοι να αγοράσουν PS3 το ευχαριστιούνται και μετά έχουμε αρκετές πατάτες ή παιχνίδια που έχουν αδικαιολογήτως άσχημα γραφικά.

Είμαι υπέρ του PS3 και το γνωρίζουν πολλοί αυτό, αλλά δεν μπορώ να βλέπω το PES ή το FIFA να χάνει τόσο σε γραφικά σε σχέση με το PC. Δεν μπορούσαν να το κάνουν να τρέχει δηλαδή σε Native 1080p? Στο PES 2010, αλλά και στο FIFA 10, η ψαλίδα έχει μικρύνει κάπως, αλλά όχι αρκετά. Για τις εκδόσεις του 2009 δεν το κουβεντιάζω, ελεεινά γραφικά σε σχέση με του PC!

Βλέποντας το Uncharted 2, ναι συγκρίνω τα γραφικά του PS3 με του PC (όχι σε θέμα Hardware που το μπερδεύουν πολλοί - πάρε PC με 500Ευρώ, έχει καλύτερο Hardware - δεν λέω αυτό) και αυτόματα έχω απαιτήσεις από τους Devs των παιχνιδιών για PS3. Βλέπω ότι η κονσόλα έχει πολλές δυνατότητες που δεν τις εκμεταλλεύονται!

Βάλτε το Quake στο PS3, θα κλαίτε από τα χάλια του! Τέτοιο Alias δεν το βλέπεις ούτε στο PSX!

Υπάρχουν αρκετοί τίτλοι, όπως, MGS, Uncharted, Lost Planet, LBP, Killzone, NBA 2K, In Famous, Steet Fighter, Star Wars The Force Unleashed, κλπ, όπου τα γραφικά είναι παραπάνω από ωραία, δυστυχώς όμως ξαναλέω υπάρχουν και πολλές πατάτες που έχουν αδικαιολόγητα κακά γραφικά.

Δημοσ.

Το μεγαλυτερο WTF moment του παιχνιδιου.... είναι πανω στην οροφη του ξενοδοχείου που βλεπεις ολη την πολη του Νεπαλ....

Οσο για την διαρκεια ειναι νορμαλ αλλα ειναι τοσο εθιστικο που σου φαινεται ατελειωτο...

3η φορα το παιζω πλεον στο Crushing ενω το Online το χω στο level 40....

Δημοσ.

Με το που ανακάλυψα το Online game, σταμάτησα να παίζω το single. :-D Πραγματικό κόλλημα. Και επειδή έχει παρά πολύ καλά γραφικά, δεν σε κουράζει τα ματιά όσες ώρες και να παιζεις.

Όμως εδώ και 2-3 μέρες έχω πρόβλημα με το Online game.

1ο) δεν μπορεί να με βάλει σε κάποιο παιχνίδι και περιμένω παρά πολύ ώρα και δεν βρίσκει συμπαίχτες.

2ο) όταν παίζω κατά 70% κάνει disconnection.

Τι μπορεί να φταίει, διότι δεν είχα πρόβλημα πιο πριν. Λέτε να οφείλεται στην σύνδεση μου (wireless ή provider) ή στο server του παιχνιδιού ?

Παρατήρησε κανείς κάτι παρόμοιο τελευταία ? :rolleyes:

Δημοσ.
Πολύτλας δίος Ναθαν;

Additional foreign language mixing : Thanos Kazakos λέει στα credits. Έτσι εξηγείται μάλλον και η παραπάνω πινακιδούλα που δεν βγάζει μέν νόημα (εκτός απο το Νάθαν) αλλα είναι γραμμένη σε ελληνικότατη γραμματοσειρά σε ένα καδράκι στην εισαγωγή :)

Μόλις το τερμάτισα στο hard και ότι και να πώ είναι ελάχιστο (δεν θέλω να φανταστώ πόση ώρα θα μου πάρει ο τελευταίος στο crushing).

13μιση ωρές με 98/101 treasures. Έχω την εντύπωση οτι έπαιζα μέρες όμως...

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ποτέ κανένα παιχνίδι δεν το πλησίασε κάν. Αναρωτιέμαι πως θα πιάσω τώρα άλλο game.

Δημοσ.
Μάλλον με όλα αυτά που λέτε θα το πάρω το PS3. Αλλά μάλλον κατα το καλοκαιράκι...

Ίσως μέχρι το καλοκαίρι να είναι λίγο αργά μιας και θα έχουν βγει αρκετά καλά παιχνίδια μέχρι τότε στο PC, στο PS3 δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι καλύτερο.

Το μεγαλυτερο WTF moment του παιχνιδιου.... είναι πανω στην οροφη του ξενοδοχείου που βλεπεις ολη την πολη του Νεπαλ....

Άστα! Κάτι τέτοια βλέπεις και λες η κονσόλα μου τα δείχνει αυτά???

Τα πουλήσω το PC να πάρω Mac??????????

Με το που ανακάλυψα το Online game, σταμάτησα να παίζω το single. :-D Πραγματικό κόλλημα. Και επειδή έχει παρά πολύ καλά γραφικά, δεν σε κουράζει τα ματιά όσες ώρες και να παιζεις.

[...]

Τι μπορεί να φταίει, διότι δεν είχα πρόβλημα πιο πριν. Λέτε να οφείλεται στην σύνδεση μου (wireless ή provider) ή στο server του παιχνιδιού ?

Παρατήρησε κανείς κάτι παρόμοιο τελευταία ? :rolleyes:

Είναι αρκετά καλό το Online, αρκεί να μπορείς να παίζεις με φίλους!

Όσο για τη σύνδεση, προτίμησε καλώδιο Ethernet και όχι Wireless.

Additional foreign language mixing : Thanos Kazakos λέει στα credits. Έτσι εξηγείται μάλλον και η παραπάνω πινακιδούλα που δεν βγάζει μέν νόημα (εκτός απο το Νάθαν) αλλα είναι γραμμένη σε ελληνικότατη γραμματοσειρά σε ένα καδράκι στην εισαγωγή :)

Μόλις το τερμάτισα στο hard και ότι και να πώ είναι ελάχιστο (δεν θέλω να φανταστώ πόση ώρα θα μου πάρει ο τελευταίος στο crushing).

13μιση ωρές με 98/101 treasures. Έχω την εντύπωση οτι έπαιζα μέρες όμως...

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ποτέ κανένα παιχνίδι δεν το πλησίασε κάν. Αναρωτιέμαι πως θα πιάσω τώρα άλλο game.

Ναι είναι γραμμένο στην αρχή σε ένα καδράκι. Παράξενο.

Μετά από τέτοια παιχνίδια δύσκολο να παίξεις κάτι άλλο...

KlainmainGR σε βαπτίζω PS3 Fanboy...

Σε λίγο θα ακολουθήσει δεξίωση...

Νομίζω ότι όποιος παίξει το παιχνίδι και ο χειρότερος εχθρός του PS3, θα το παραδεχτεί. Μπορεί να μη το πει, αλλά μέσα του θα πει "ρε μάγκα τι γίνεται εδώ?"

Δημοσ.

Για εμένα προσωπικά είναι το μοναδικό exclusive που μου τράβηξε την προσοχή . εξαιρετική δουλιά σε όλα τα επίπεδα. Πραγματικά Game of the year!! .

Λίγο δύσκολο για ένα και μόνο game να πάρω PS3, ας είναι καλά πάντος ο κολλιτος :-D

Δημοσ.

ακομα ενας νεος κατοχος Ps3 slim + uncharted 2 ! πολυ καλο game δεν το περιμενα μπραβο στα παλικαρια

καμια προταση για επομενες αγορες?

*edit : τσιμπησα και το Killzone 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...