Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνέντευξη του co-president της Naughty Dog.

http://g4tv.com/thefeed/blog/post/701413/Reaction-Time-Naughty-Dogs-Evan-Wells-Reflects-on-Uncharted-2-Among-Thieves.html?utm_source=g4tv&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=TheFeed

G4: How comfortable are you now developing on the PS3? Are you starting to get an itch for new hardware?

EW: Absolutely the opposite. We're pretty comfortable with the PS3, and we made a very big advancement between the first game and the second game, we're really tapping into the Cell processor, but there's more there. The first game, it was idle about 70% of the time, which we rectified for the sequel, and now it's at least busy 100% of the time, but it's still not fully-optimized code. I mean, in order to get to that 100%, it was more about making sure the pipeline was filled, and we weren't running into one of the processors becoming idle because there wasn't a job ready for it. But now we have to go into all of those routines and optimize them so we that can get even more done using that Cell processor. It really feels that sometimes it's this bottomless pit of processing power, you find the right kind of job for it and it can just churn through those things so fast, which really helps with a lot of our rendering and post-processing effects.

So yes, we're getting comfortable. No, we're not itching for new hardware. I would love to keep working on the PlayStation [3] for 5 or 6 more years...I think there's still a lot to get out of it. We're not really feeling limited by the hardware, it's more about the hours of the day and how quickly we want to get the next game out.

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αγόρασα χθες!

Ρε παιδιά?!? Τι γραφικά είναι αυτά? Τι παιχνιδάρα είναι αυτή????

Δηλαδή δεν έχω λόγια!

Αυτά να τα βλέπουν οι Devs που φτιάχνουν παιχνίδια για PC, μπας και εκμεταλλευτούν ποτέ την άπλετη ισχύ που προσφέρουν πλέον τα PC και φτιάξουν κάνα παιχνίδι της προκοπής!

Βάζει τα γυαλιά σε ότι παιχνίδι έχω παίξει μέχρι στιγμής!

Έχει λίγο χειρότερα γραφικά από το Crysis και αποδίδει έτη φωτός καλύτερα από αυτό!

Τι μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί?

Δημοσ.

Και εγώ το τερμάτισα προχτές (καλύτερο παιχνίδι που έχω...) και το άρχισα αμέσως στο hard για να ξεκλειδώσω το crushing και να πάρω και τους θησαυρούς! Μόνο προς το τέλος αφού είχα παίξει 5 ώρες σερί κόλλησε το παιχνίδι και το PS3 και εκεί τρόμαξα (γιατί είχαν αναφερθεί προβλήματα με το uncharted 2 προς το τέλος) αλλά ευτυχώς έκανα restart και το έβαλα αμέσως και συνέχισα κανονικότατα. Πάω να παίξω τώρα... :-D

Δημοσ.

Εντάξει φαντάζομαι αστειεύεται το οnline του. Δεν υπάρχει. 5 λεπτά να βρεί παίκτες.. άλλα τόσα για να κάνει την πίστα και στο τέλος με πετάει...

Ανύπαρκτο. Και ναι η γραμμή μου είναι φωτιά και παίζω cod με 3-4 μπάρες.

εντιτ: Ώπα θυμήθηκε και με έβαλε..

Δημοσ.
Το αγόρασα χθες!

Ρε παιδιά?!? Τι γραφικά είναι αυτά? Τι παιχνιδάρα είναι αυτή????

Δηλαδή δεν έχω λόγια!

Αυτά να τα βλέπουν οι Devs που φτιάχνουν παιχνίδια για PC, μπας και εκμεταλλευτούν ποτέ την άπλετη ισχύ που προσφέρουν πλέον τα PC και φτιάξουν κάνα παιχνίδι της προκοπής!

Βάζει τα γυαλιά σε ότι παιχνίδι έχω παίξει μέχρι στιγμής!

Έχει λίγο χειρότερα γραφικά από το Crysis και αποδίδει έτη φωτός καλύτερα από αυτό!

Τι μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί?

Έχει λίγο χειρότερα γραφικά από το Crysis και αποδίδει έτη φωτός καλύτερα από αυτό!:shock:

Πλακα κανεις νομιζω με αυτο που λες!!!

Το παιχνιδι σπερνει αλλα για Ps3 και κονσολες μεχρι τωρα...

Δημοσ.

@pscrazy

Το έφτασα στο τέλος σχεδόν και μπορώ να πω ότι δεν έχει λίγο χειρότερα γραφικά από το Crysis, έχει ισάξια για να μη πω καλύτερα! Το Uncharted 2 σε γραφικά εμένα μου άρεσε περισσότερο από Crysis.

Το παιχνίδι είναι σαν να παίζει σε κάποια άλλη πλατφόρμα (PS4 ας πούμε).

Οι Devs των παιχνιδιών για PC μας πουλάνε μούφες τόσο καιρό και εμείς τις τρώμε!

Πραγματικά ας μου πει κάποιος κάποιο παιχνίδι με παρόμοια ή λίγο χειρότερα γραφικά στο PC.

Πέρα από το Crysis δεν γνωρίζω κάποιο άλλο!

Δημοσ.

To μόνα παιχνίδια που που στέκονται διπλα ειναι Κillzone 2,Crysis για κονσόλες και PC.

Δηλαδή ποιο παιχίδι έχει καλύτερα γραφικά σε PC;

Τώρα σε σχέση με το crysis σε άλλα υστερεί πχ texures του περιβάλλοντος (όχι κατα πολύ)σε αλλά υπερτερεί όπως animations

κινήσεις και εκφράσεις χαρακτήρων,ποικιλομορφία περιβάλλοντων χώρων ναοί πόλεις ζούκλα χιονισμένα τοπία κτλπ.

Γενικά και εμένα με εντυπωσίασε περισσότερο από το crysis.

Kαι για όσους δεν το έχουν παίξει μην κρίνετε απο τα video όταν το παίζεις σε HDTV δείχνει 10 φορές πιο εντυπωσιακό.

klainmaingr περίεργο μου φαίνεται ειμαι level 50 και σπάνια να είχα πρόβλημα στο online πάντα την πρώτη φορά αργεί λίγο αλλά μετά σχεδόν αμέσως βρίσκει παίχτες.

Δημοσ.

Ναι και το Killzone, αλλά το Uncharted είναι πολύ μπροστά και από το Killzone. Δεν λέω έχει καλά γραφικά και το τελευταίο, αλλά όχι Uncharted.

MGS και Uncharted πιστεύω είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο PS3 από γραφικά με το παιχνίδι του Topic να είναι σαν ένα Tech Demo του PS3! Μιλάμε φοβερή δουλειά! Ότι και να πω είναι λίγο, πρέπει όποιος γουστάρει τις κονσόλες να το τερματίσει για να νιώσει από γραφικά και όποιος δεν γουστάρει τις κονσόλες να παίξει επίσης για να δει τι σημαίνει Optimized Game!

Δημοσ.
Εννοώ το console bundle με το Uncharted 2. Δεν έχω ακόμα PS3.

Πάρτο! Το πήρα για Χριστούγεννα και το έχω λιώσει (ούτε εγώ είχα PS3). Αξίζει!!!

Δημοσ.

klainmaingr περίεργο μου φαίνεται ειμαι level 50 και σπάνια να είχα πρόβλημα στο online πάντα την πρώτη φορά αργεί λίγο αλλά μετά σχεδόν αμέσως βρίσκει παίχτες.

Μπορεί επειδή ήτανε πρώτη φορά που το δοκίμαζα. Θα το δώ πάλι και σήμερα και ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα..

Αν και βασικά μετά απο 1-2 παιχνίδια πάλι μου σκάλωσε στο finding players.

@pscrazy

Το έφτασα στο τέλος σχεδόν και μπορώ να πω ότι δεν έχει λίγο χειρότερα γραφικά από το Crysis, έχει ισάξια για να μη πω καλύτερα! Το Uncharted 2 σε γραφικά εμένα μου άρεσε περισσότερο από Crysis.

Ποιό crysis και πράσινοι δεινόσαυροι... Το παιχνίδι είναι χάρμα οφθαλμών και συνολικά δεν συγκρίνεται με καμία tech πατατιά. Βάζει και πατάει κάτω και φτύνει στα μούτρα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παιχνίδι έχω παίξει μέχρι σήμερα(και ναι δεν έχω παίξει λίγα). Την μαγεία της αισθητικής των γραφικών του μπορεί να την δεί κανείς στο "Where am I?" όπου ο κόσμος είναι τρομερά σχεδιασμένος. Χάζευα τριγύρω δηλαδή αντί να παίζω.

Απίστευτος συνδυασμός γραφικών/αισθητικής/gameplay/σεναρίου. Πρέπει να ομολογήσω οτι το 1 δεν με τρέλανε ιδιαίτερα.. Αλλα με το 2 και έχοντας φτάσει σχεδόν στο τέλος του παιχνιδιού.. Πολύ απλά έχω μείνει μαλ4κ@$. Ότι καλύτερο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Είχα ΠΑΡΑ πολύ καιρό να ενδιαφερθώ για treasures/άλλα επίπεδα δυσκολίας σε παιχνίδι. Έχει ΤΟΣΑ πολλά wtf moments και τόσο ασταμάτητη δράση.. Εντάξει.. Απλά καταπληκτικό.

Πάνω απο όλα βελτίωσαν αυτό το οποίο με αύτιζε τρομερά πολύ στο 1. Τα ατελείωτα άσκοπα gunfights. Ναι μέν έχει άπειρο μπάμπα μπούμπα αλλα μόνο στο 4o/5o κεφάλαιο ένιωσα να με κουράζει και να επαναλαμβάνεται. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλοστημένα. Και επίσης άπειρα++ στο stealth mode το οποίο ιδιαίτερα στο train είναι απόλαυση :D

Σκέφτομαι να πάρω το Uncharted 2 bundle να δω τι παίζει με το PS3. Ήρθε η ώρα πιστεύω μιας και είναι καλό value for money.

Να το πάρεις σίγουρα. Πάρε όμως πρώτα και το uncharted το 1 για να μπείς στο κλίμα. (αν και δεν θα σου φανεί κάτι πολύ ιδιαίτερο σαν παιχνίδι). Μπορείς εύκολα να το βρείς με 10-15 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...