theo58 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) γεια σας εχω μια απορια δεν ξερω ποιο να αγορασω..... ειναι καλητερο το uncharted η το call of duty 6? Η συγκριση που βαζεις ειναι υποκειμενικη για τον καθενα... γιατι ειναι διαφορετικο ειδος παιχνιδιου.....το ενα ειναι First Person Shooter και το αλλο Action-Adventure (και αρκετα third person shooter θα προσθετα εγω...) Οτι ειναι και τα δυο κορυφαια στο ειδος τους ειναι.. συμφωνα με τα reviews του COD γιατι δεν το χω παιξει.....οποτε ειναι αναλογα τι ειδος παιχνιδιου σ αρεσει.... Για το Uncharted 2 που το τερματιζω για δευτερη φορα παντως, μπορω να σου πω τα καλυτερα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2009 από theo58
DJTaurus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 γεια σας εχω μια απορια δεν ξερω ποιο να αγορασω..... ειναι καλητερο το uncharted η το call of duty 6?Πορτοκαλια με καρεκλες?...εννοειται πως θα παρεις κ τα δυο...το MW2 τα βγαζει τα λεφτα του μιας και θα καιγομαστε στο multi τουλαχιστον 1 χρονο...απο την αλλη εχεις το καλυτερο game σε θεμα γραφικων αυτης της γενιας κονσολων και ενα απο τα καλυτερα action....τουλαχιστον νοικιασε το να παιξεις το story.
dimi5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Η συγκριση που βαζεις ειναι υποκειμενικη για τον καθενα... γιατι ειναι διαφορετικο ειδος παιχνιδιου.....το ενα ειναι First Person Shooter και το αλλο Action-Adventure (και αρκετα third person shooter θα προσθετα εγω...) Οτι ειναι και τα δυο κορυφαια στο ειδος τους ειναι.. συμφωνα με τα reviews του COD γιατι δεν το χω παιξει.....οποτε ειναι αναλογα τι ειδος παιχνιδιου σ αρεσει.... Για το Uncharted 2 που το τερματιζω για δευτερη φορα παντως, μπορω να σου πω τα καλυτερα. κοιτα φιλε σκεφτομαι να τα αγορασω και τα 2 αλλα ειναι ακριβα (Κυπρο uncharted 70 EYRO COD6 60 EYRO συνολο 130 ευρο αρα...)δυσκολη αποφαση τα εχω παιξει και τα δυο (εννοω τα προηγουμενα ...ειμαι καλος παικτης by the way λολ)...μαλλον 8α πιασω το uncharted 2 πρωτα (γιατι ξερω πολλους ελληνες που το εχουν)...και μετα που 8α κατεβει η τιμη του Cod6 θα το αγορασω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:31 ---------- κατα τη αποψη σας τι σας αρεσε παραπανο cod 6 or uncharted2..?
loukas77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 κοιτα φιλε σκεφτομαι να τα αγορασω και τα 2 αλλα ειναι ακριβα (Κυπρο uncharted 70 EYRO COD6 60 EYRO συνολο 130 ευρο αρα...)δυσκολη αποφαση τα εχω παιξει και τα δυο (εννοω τα προηγουμενα ...ειμαι καλος παικτης by the way λολ)...μαλλον 8α πιασω το uncharted 2 πρωτα (γιατι ξερω πολλους ελληνες που το εχουν)...και μετα που 8α κατεβει η τιμη του Cod6 θα το αγορασω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:31 ---------- κατα τη αποψη σας τι σας αρεσε παραπανο cod 6 or uncharted2..? Γιατί δεν δοκιμάζεις αγορές από εξωτερικό? (Αγγλία πχ.) Δεν ξέρω βαίβαια αν στέλνουν Κύπρο τα γνωστά sites αλλά δοκίμασε. Uncharted 2 42 ευρώ και COD 6 50 ευρώ Τώρα... Εγώ θα προτιμούα το Uncharted 2. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα FPS μέχρι που πριν 2 εβδομάδες έπιασα και άρχισα να παίζω Multiplayer COD 4...... Ε από τότε κόλησα........... Πάντως τι θες. Πόλεμο ή adventure με μπιστολίδι??? Εγώ επίσης θα προτιμούσα το Uncharted διότι έχω και φίλους να παίζουμε online (ενώ δεν έχουν το COD...)! Μία υπενθύμηση... Είμαστε σε toppic Uncharted 2 όχι MW2 vs Uncharted 2... Μάλον έχουμε βγει offtopic... Πάντως τα Χριστούγεννα που θα πάρω επιτέλους το PS3 KAI το Uncharted 2 θα παίζω αυτό. Απίστευτο παιχνίδι... Είχα πάει το σάββατο στο Mall και έιχανε 10 PS3 στη σειρά να παίξεις Uncharted 2...... Κόλησα Την παρασκευή θα πάω σε ένα φίλο μου να το λιώσω... Με το 1 έτσι είχα κάνει XD
dimi5 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις αγορές από εξωτερικό? (Αγγλία πχ.) Δεν ξέρω βαίβαια αν στέλνουν Κύπρο τα γνωστά sites αλλά δοκίμασε. Uncharted 2 42 ευρώ και COD 6 50 ευρώ Τώρα... Εγώ θα προτιμούα το Uncharted 2. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα FPS μέχρι που πριν 2 εβδομάδες έπιασα και άρχισα να παίζω Multiplayer COD 4...... Ε από τότε κόλησα........... Πάντως τι θες. Πόλεμο ή adventure με μπιστολίδι??? Εγώ επίσης θα προτιμούσα το Uncharted διότι έχω και φίλους να παίζουμε online (ενώ δεν έχουν το COD...)! Μία υπενθύμηση... Είμαστε σε toppic Uncharted 2 όχι MW2 vs Uncharted 2... Μάλον έχουμε βγει offtopic... Πάντως τα Χριστούγεννα που θα πάρω επιτέλους το PS3 KAI το Uncharted 2 θα παίζω αυτό. Απίστευτο παιχνίδι... Είχα πάει το σάββατο στο Mall και έιχανε 10 PS3 στη σειρά να παίξεις Uncharted 2...... Κόλησα Την παρασκευή θα πάω σε ένα φίλο μου να το λιώσω... Με το 1 έτσι είχα κάνει XDοτι εχουμε ξεφυγει λιγο εχεις καποιο δικαιο μαλλον θα αγορασω το Uncharted 2 για αρχη και μετα βλεπουμε...(μετα που θα φθινησει το cod θα το αγορασω standard) lol:p:p:p:-D
DJTaurus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=26074 The just-launched, NPD-topping PlayStation 3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves is regarded as one of the best-looking -- if not the best-looking -- console games of the current generation. The game's developer, Santa Monica's Sony-owned Naughty Dog, now hopes that the studio can help both internal and external PlayStation 3 developers reach the same kind of technical prowess on the uniquely challenging hardware. Uncharted 2 lead designer and writer Neil Druckmann told Gamasutra, "We have an in-house team that actually develops tools for other first parties and even for third parties. So hopefully, you're going to start seeing that shift, where more and more games that aren't even Sony first-party games get similar [technical] results to what we have, hopefully. I'd like to play more games that look like [uncharted 2]." Naughty Dog, which also created Crash Bandicoot and the Jak & Daxter series, has been sharing its development tools with other developers for years. The studio's technical chops are widely acknowledged -- 2007's Uncharted earned accolades for not only its movie-like pacing, but also stunning graphics. Uncharted 2's visuals are a marked improvement even over the original game's. Druckmann explains that the studio wanted to push the hardware as much as possible. "We re-wrote almost our entire graphics engine... the first game was entirely on the GPU, and in this one, we were able to spread it out," he said. "I'm sure people have seen reports in the past where we said we were using '100 percent of the PlayStation 3,' and we're not lying or exaggerating when we say that." But Druckmann said the studio doesn't intend to imply that the console is maxed out. "What we mean is that none of the SPUs are ever idle. They're working 100 percent of the time. In the first Uncharted, they were idle about 70 percent of the time, because we were just on the GPU." He continued, "That let us put all of these systems in parallel and let us get better shadows, ambient occlusion, and much better depth of field effects, which gives us much better camera work than we had in Uncharted 1. We had more compression on our animation. It let us push all of these different things in different directions, and there's still room to optimize, so the future is looking even better."
fkaragian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Το Uncharted 2 είναι ένα πανέμορφο και γεμάτο παιχνίδι το οποίο όμως υποφέρει από την ομοιότητα του με Indiana Jones και Τomb Raider και κάτι που κατά τη γνώμη μου με κούρασε, ήταν οι ασταμάτητες B movie ατάκες του Drake... Το τερμάτισα στο δύσκολο σε μια εβδομάδα μη εντατικού gaming και μου κόστισε 11 ευρώ... Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι άλλο να κάνω... Από την άλλη, στο MW2, και μετά το τέλος του campaign, μπορείς να το λιώσεις στο multiplayer, οπότε ίσως αξίζει παραπάνω τα λεφτά του....
theo58 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Το Uncharted 2 είναι ένα πανέμορφο και γεμάτο παιχνίδι το οποίο όμως υποφέρει από την ομοιότητα του με Indiana Jones και Τomb Raider και κάτι που κατά τη γνώμη μου με κούρασε, ήταν οι ασταμάτητες B movie ατάκες του Drake... Το τερμάτισα στο δύσκολο σε μια εβδομάδα μη εντατικού gaming και μου κόστισε 11 ευρώ... Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι άλλο να κάνω... Από την άλλη, στο MW2, και μετά το τέλος του campaign, μπορείς να το λιώσεις στο multiplayer, οπότε ίσως αξίζει παραπάνω τα λεφτά του.... Και το Mutli του Uncharted ειναι πολυ ωραιο.... και εχει και ποικιλια... Προσωπικα το παιζω για 3η φορα το campaign στο Crushing και ταυτοχρονα παιζω και multi....deathmatch και co-op.....ακομα να το βαρεθω οποτε καλα παμε...
theo58 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 st Multi τι ακριβως κανεις?? Εχει αρκετα modes και maps.... Τα 3 που παιζω ειναι.... deathmatch: 5v5 στα 50 kills co-op(rush) 3 ατομα εναντιον non stop ΑΙ εχθρων... co-op(objective) 3 ατομα παλι με διαφορα οbjectives σαν το campaign αλλα διαφορετικα απο αυτο.... Εχει 3-4 ακομα modes που δεν τα χω τιμησει αλλα αναμενεται....
darksoho33 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δυσκολη αποφαση, απο την μια μερια εχει uncharted = επος (ταινια κανονικη) και απο την αλλη το καλυτερο shooter ολων των εποχων για εμενα νοικιασε το Uncharted τερματισε το ή αγορασε το και μετα πουλα το. το mf2 εχει πολυ μικρο story κοντα στις 6ωρες αλλα θα σου τραβηξει ολο το χρονο το multi του. το δε uncharted γυρω στις 8-10ωρες
Yponomeftis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εγώ σου λέω να αγοράσεις το Uncharted.Αφού τελειώσεις το story,έχει και αυτό πολύ καλό multiplayer.
tiniakos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Κάθε σοβαρός gamer αξίζει να παίξει το uncharted 2!!!
konstantinos77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Πραγματικα συμφωνω .Το παιχνιδι ειναι φοβερο
steveee Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 όμορφο παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ. Το παίζω στο hard και πάλι είναι πολύ εύκολο. Τελειώνει γρήγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα