chill Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας... Δεν αλλάζει και ιδιαίτερα η δυσκολία tbh. H διάρκεια παραμένει μικρή. Μόνο αν κυνηγήσεις τα trophies μπορεί κάπως να αυξηθεί η διάρκεια. Είμαι ήδη στις 15 ώρες και έχω 4 ακόμα chapters αλλά ψάχνω τα treasures χωρίς βοήθεια από το net. Αν δεν τα έψαχνα μόνος ή αν δεν τα έψαχνα καθόλου η διάρκεια θα ήταν στην καλύτερη στο μισό. Εκπληκτικό παιχνίδι αλλά μικρό.
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μόλις το τελείωσα. Ό,τι καλύτερο έχω παίξει φέτος. Καταπληκτικό σενάριο, υπέροχα γραφικά, ιδιαίτερα καλοί διάλογοι. Μου πήρε 10:15:00.
pscrazy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Επειδή η κονσόλα είναι κονσόλα, αποφεύγω να το ψάχνω ιδιαίτερα για το πως τρέχει και γιατί τρέχει το κάθε παιχνίδι. Κρίνω μόνο από αυτό που βλέπω. Το MGS2 ήταν καταπληκτικό, το Uncharted 2 δεν το έχω παίξει. Εύχομαι να έχει καλύτερα γραφικά.Αυτό με το MGS και την ανάλυση, το έχω διαβάσει και άλλη φορά και μέσα μου, μου δημιουργήθηκε το ερώτημα για την 4:3 ανάλυση. Επίσης, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω, αυτούς που κάνουν τις μετρήσεις, θα ήθελα να μάθω πως τις κάνουν. Πως γίνεται να μετράνε το ΑΑ, την ανάλυση, το Frame Rate, κλπ? Καλα ρε μαν το χαλι στο mgs4 κανει BAM , ειδικα εσυ ενα pcakias επρεπε να το ειχες δει! Δηλαδη πρεπει να στο πει καποιος για να καταλαβεις οτι το σημα στην εικονα ειναι μικροτερο απο 720p (1280x720)
GBOTSAS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 παιζω το UNCHARTED εδω και λιγες μερες και ξαφνικα μου κολλαει στο τριτο επιπεδο και παγωνει ολο το συστημμα(ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ),και μετα σου λενε παρε κονσολα για να ησυχασεις. το δισκαικι εν τω ΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑΣ. επικοινωνησα με την ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ και μου ειπαν οτι τα παιχνιδια εχουν 7μερες εγγυηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ειναι δυνατον δηλαδη το ενδεχομενο να εχει κακογραφτει το παιχνιδι δεν το συζηταμε απλα εγω χαλασα το παιχνιδι που το εχω ενα μηνα και εχω παιξει μαζι του 3ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. καλα περναμε τα αντιγραφα στο PS2 και ουτε γατα ουτε ζημια. πειτε μου αν μπορει να γινει κατι πριν ασχοληθω με υπουργεια και ΙΝΚΑ
epsilon753 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μην αγχώνεσαι, πήγαινε στο μαγαζί που πήρες την κονσόλα και το παιχνίδι (πχ πλαίσιο) και απαίτησε να το αλλάξουν. Απλά φρόντισε να έχει κόσμο και αν χρειαστεί μίλα δυνατά (ευγενικά βέβαια) και κάνε φασαρία. Πετυχαίνει πάντα. Αν δεν το χεις, πάρε κάποιο φίλο ή φίλη που είναι καλός σε τέτοια.
skanjos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 είσαι σίγουρος οτι φταίει το δισκάκι και όχι η κονσόλα?το δοκίμασες σε 2ο ps3 και κολούσε στο ίσιο σημείο?
darklordvader77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Φιλε κατι μου λεει οτι εχεις Firmware 3.. εξου κ τα κολληματα στο Uncharted!
GBOTSAS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ναι εχω το τελευταιο 3 ή 3.1 και τι σημαινει αυτο ? τι μπορω να κανω?
basilis5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 υποτιθεται πως η 3.01 που ειναι η τελευταια εκδοση λυνει το προβλημα. κανε υπομονη για μελλοντικη αναβαθμιση fw.
timekeeper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ναι εχω το τελευταιο 3 ή 3.1 και τι σημαινει αυτο ?τι μπορω να κανω? To 3.01 βγήκε ακριβώς επειδή η έκδοση 3.00 κολλούσε το Uncharted 1. http://www.nowgamer.com/news/1293/ps3-301-update-fixes-uncharted Μπορείς είτε να κάνεις update μέσω internet από το PS3 ή να πας στο http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PS3/pc_update.html κατεβάζεις το update στο PC, το πετάς σε ένα στικάκι και κάνεις από κει το update.
skanjos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 οπα μιλάς για το uncharted 1? ναι έχει πρόβλημα στο 3 firmware ,νόμιζα για το 2 μιλούσες χεχεχε
dimi5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 γεια σας εχω μια απορια δεν ξερω ποιο να αγορασω..... ειναι καλητερο το uncharted η το call of duty 6?
timekeeper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 γεια σας εχω μια απορια δεν ξερω ποιο να αγορασω..... ειναι καλητερο το uncharted η το call of duty 6? Παιχνίδι σαν το Uncharted 2 δεν έχω ματαξαναδείi!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα