Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παιχνίδι προσωπικά είναι ότι καλύτερο έχω παίξει φέτος (ίσως μετά το ΑΙΟΝ που έχω καεί :P)...ένα πραγματικό διαμάντι με απίστευτα γραφικά, sound effects και πραγματικά κινηματογραφική αίσθηση...ειλικρινά είναι κρίμα που μας έχει φλομώσει στις μετριότητες η SONY (για μένα Uncharted 1-2, Valkyria Chronicles, Demons n Souls είναι τα ΤΟΡ στο PS3) ενώ το Uncharted έδειξε τα potentials που έχει το μηχάνημα...βαρεμάρα, δυσκολία προγραμματισμού δεν ξέρω τι φταίει, αλλά καλύτερα εκείνοι που βγάζουν τις αθλιότητες στο PS3, θα έπρεπε να παραδειγματιστούν από την ND

χώρια που δεν περίμενα ποτέ να κολλήσω με multi στο PS3...η Naughty Dog πήρε όλα τα καλά στοιχεία από GOW, HALO και COD και έφτιαξε μια πετυχημένη συνταγή που θα κρατήσει τον κόσμο στο multi πάρα πολύ καιρό

από την μία λέω ότι είναι κρίμα να ανοίγει το PS3 κάθε εξάμηνο, αλλά για κάτι τέτοιους τίτλους ίσως αξίζει η σκόνη που τρώει το περισσότερο καιρό :-D

Δημοσ.
το παιχνίδι προσωπικά είναι ότι καλύτερο έχω παίξει φέτος (ίσως μετά το ΑΙΟΝ που έχω καεί :P)...ένα πραγματικό διαμάντι με απίστευτα γραφικά, sound effects και πραγματικά κινηματογραφική αίσθηση...ειλικρινά είναι κρίμα που μας έχει φλομώσει στις μετριότητες η SONY (για μένα Uncharted 1-2, Valkyria Chronicles, Demons n Souls είναι τα ΤΟΡ στο PS3) ενώ το Uncharted έδειξε τα potentials που έχει το μηχάνημα...βαρεμάρα, δυσκολία προγραμματισμού δεν ξέρω τι φταίει, αλλά καλύτερα εκείνοι που βγάζουν τις αθλιότητες στο PS3, θα έπρεπε να παραδειγματιστούν από την ND

χώρια που δεν περίμενα ποτέ να κολλήσω με multi στο PS3...η Naughty Dog πήρε όλα τα καλά στοιχεία από GOW, HALO και COD και έφτιαξε μια πετυχημένη συνταγή που θα κρατήσει τον κόσμο στο multi πάρα πολύ καιρό

από την μία λέω ότι είναι κρίμα να ανοίγει το PS3 κάθε εξάμηνο, αλλά για κάτι τέτοιους τίτλους ίσως αξίζει η σκόνη που τρώει το περισσότερο καιρό :-D

Περιμενω και εγω το προμο κοπι, και θα μπω, και θα αναψω και εγω το PS3 που ειναι κλειστο εδω και πολυ καιρο! Αντε να βρεθουμε εκει μεσα...τοσο καλο ε? Μιλανε μεσα στο παιχνιδι η αντιπαλοι η ολοι μουγκή οπως παντα στο ΠΣ3..

Δημοσ.
Full HD? LOL! To MGS4 ετρεχε σε αναλυση κατω του 720p - για την ακριβεια ετρεχε στα 1024*768 απλα γινοτανε upscaling στα 1080p.

http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1113342&postcount=2

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot = 1024x768 (2xAA, temporal)

Αλλη φορα πριν μιλαμε να γνωριζουμε 2 πραγματα παραπανω. ;)

Μα καλά εννοούσες native 1080p? Θες να πεις οτι κατέκρινες παιχνίδι current-gen κονσόλας αναφέροντας ότι δεν τρέχει σε native hd ή full hd resolution ενώ και του ps3 και του xbox360 μαζί είναι ελάχιστα, και τα περισσότερα που το κάνουν έιναι κλάσεις κατώτερα του MGS4 σε visual επίπεδο (για αυτό τα "παίρνει" να το κάνουν)???

Αν και δεν έχω βρει κάπου ακόμη το native resolution του Uncharted2, στον τομέα ευκρίνειας/ανάλυσης εικόνας το MGS4 είναι πολύ καλύτερο, πιθανώς λόγω του ΑΑ... (δεν μιλάω φυσικά για textures, water/snow/weather effects κτλ, εκεί το Uncharted σπέρνει).

Και παρεπιπτόντως, αν και δεν το έχω παρατηρήσει πολύ προσεκτικά, έχω την εντύπωση ότι τα εντυπωσιακά physics όπως τα γραφεία που γλιστρούν και πέφτουν όταν γέρνει το κτίριο κτλ, είναι μάλλον scripted και όχι real-time physics. Αν αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει / διαψεύσει κάποιος, καλοδεχούμενος...

Δημοσ.
Μα καλά εννοούσες native 1080p? Θες να πεις οτι κατέκρινες παιχνίδι current-gen κονσόλας αναφέροντας ότι δεν τρέχει σε native hd ή full hd resolution ενώ και του ps3 και του xbox360 μαζί είναι ελάχιστα, και τα περισσότερα που το κάνουν έιναι κλάσεις κατώτερα του MGS4 σε visual επίπεδο (για αυτό τα "παίρνει" να το κάνουν)???

Αν και δεν έχω βρει κάπου ακόμη το native resolution του Uncharted2, στον τομέα ευκρίνειας/ανάλυσης εικόνας το MGS4 είναι πολύ καλύτερο, πιθανώς λόγω του ΑΑ... (δεν μιλάω φυσικά για textures, water/snow/weather effects κτλ, εκεί το Uncharted σπέρνει).

Και παρεπιπτόντως, αν και δεν το έχω παρατηρήσει πολύ προσεκτικά, έχω την εντύπωση ότι τα εντυπωσιακά physics όπως τα γραφεία που γλιστρούν και πέφτουν όταν γέρνει το κτίριο κτλ, είναι μάλλον scripted και όχι real-time physics. Αν αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει / διαψεύσει κάποιος, καλοδεχούμενος...

1. Εγω τι εννοουσα ή εσυ τι εννουσες εφοσον ειπες:

Πράγματι το MGS4 δεν έτρεχε καν σε HD ανάλυση... έτρεχε[/b'] σε full HD.

Full ΗD = 1080ρ και ειπες οτι τρεχει δεν μιλησες πουθενα για upscaling...οποτε τι να υποθεσω? Εσυ τι θα καταλαβαινες?

2. H πλειοψηφια των games αυτης της γενιας τρεχει στα 720p, εσυ που ειδες οτι ελαχιστα τρεχουν σε native HD αναλυσεις? Ριξε μια ματια στη λιστα που σου εδωσα.

3. Μαλλον το MGS4 δεν το επερνε να τρεξει σε 720p αναλυση κ για αυτο το λογο εριξε ο Kojima τοσο την αναλυση - παντως σιγουρα το MGS4 ενω ειναι μεσα στα 10 best-looking games της γενιας σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο...ποσο μαλλον τωρα μετα το Uncharted 2.

4. Στο τομεα την απεικονισης το Uncharted 2 ειναι μακραν καλυτερο κυριως λογω μεγαλυτερης αναλυσης - κ τα 2 εχουν 2xΑΑ.

MGS4: 1024*768 = 786432

Uncharted 2: 1280*720 = 921600

μιλαμε για 135.000 pixels παραπανω...

5. Οπως προειπα ειναι ατοπο να συγκρινεις τα 2 παιχνιδια αφου τεχνικα το Uncharted 2 υπερτερει σε ολα τα επιπεδα με μακραν υψηλοτερης αναλυσης textures, object motion-blur, procedural animation, depth of field, no loading times/no installing συν πολυ ανωτερο φωτισμο/HDR και ολα αυτα σε πολυ ομαλοτερο frame-rate και υψηλοτερη αναλυση απο το MGS4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και δεν υποστηρίζω ότι το mgs4 συγκρίνεται οπτικά με το uncharted2 !

Άλλο όμως αυτό και άλλο η ευκρίνεια της εικόνας που ανέφερα. Έχεις δει ποτέ και τα 2 games δίπλα-δίπλα; Το mgs, όπως αναφέρεται σε όλα τα σχετικά site, κάνει κορυφαίο upscaling. Στα 1080p δείχνει πολύ πιο διαυγές από το uncharted είτε αυτό είναι στα 720p είτε upscaled στα 1080!

To θέμα έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε γιατί ανέφερες ότι το uncharted δε συκρίνεται οπτικά με το mgs, όχι για κάποιον από δεκάδες άλλους λόγους που θα μπορούσες να επικαλεστείς, αλλά γιατί δεν τρέχει καν σε HD, όταν η απόδοση ανάλυσης λαμβάνοντας υπόψη και το upscale είναι το μόνο σημείο που το mgs υπερτερεί. Όλα αυτά βασιζόμενος σε μία και μόνο σελίδα που αναφέρει 1024χ768, η οποία είναι παρεπιπτόντως 4:3 ανάλυση (το stretching θα έπρεπε να μας είχε τυφλώσει)

Τέλος off-topic από εμένα, sorry.

Επεξ/σία από kostool13
Δημοσ.
Όλα αυτά βασιζόμενος σε μία και μόνο σελίδα που αναφέρει 1024χ768, η οποία είναι παρεπιπτόντως 4:3 ανάλυση (το stretching θα έπρεπε να μας είχε τυφλώσει)

Επειδή η κονσόλα είναι κονσόλα, αποφεύγω να το ψάχνω ιδιαίτερα για το πως τρέχει και γιατί τρέχει το κάθε παιχνίδι. Κρίνω μόνο από αυτό που βλέπω. Το MGS2 ήταν καταπληκτικό, το Uncharted 2 δεν το έχω παίξει. Εύχομαι να έχει καλύτερα γραφικά.

Αυτό με το MGS και την ανάλυση, το έχω διαβάσει και άλλη φορά και μέσα μου, μου δημιουργήθηκε το ερώτημα για την 4:3 ανάλυση.

Επίσης, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω, αυτούς που κάνουν τις μετρήσεις, θα ήθελα να μάθω πως τις κάνουν.

Πως γίνεται να μετράνε το ΑΑ, την ανάλυση, το Frame Rate, κλπ?

Δημοσ.

Έχει όντως πολύ καλύτερα γραφικά, είναι το μοναδικό παιχνίδι που να μην τρέχει σε high-end pc και να έχει καταφέρει να με εντυπωσιάσει.

Δημοσ.
παιδιά πόσες ώρες είναι το single player στο normal?

έχει πάρει κανείς κάτι από το http://www.mymemory.co.uk είναι αξιόπιστο,γρήγορο?

Φιλε εγω το βγαλα χαλαρα χωρις να βγαζιομαι στο Νορμαλ σε 11 μιση ωρες.....πιστευω ομως οτι οπως ειπωθηκε παλαιοτερα.... το campaign ειναι γύρω στο 10ωρο....ισως λιγο πανω...;)

Μπαι δε γουει.... δεν ξερω αν ειπωθηκε αλλα το παιχνιδι ηταν φανταστικο....:-D

Αντε και τωρα στο 5ημερο χωρις σχολη θα παιξουμε και Multiplayer....:P

Δημοσ.
Φυσικά και δεν υποστηρίζω ότι το mgs4 συγκρίνεται οπτικά με το uncharted2 !

Άλλο όμως αυτό και άλλο η ευκρίνεια της εικόνας που ανέφερα. Έχεις δει ποτέ και τα 2 games δίπλα-δίπλα; Το mgs, όπως αναφέρεται σε όλα τα σχετικά site, κάνει κορυφαίο upscaling. Στα 1080p δείχνει πολύ πιο διαυγές από το uncharted είτε αυτό είναι στα 720p είτε upscaled στα 1080!

To θέμα έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε γιατί ανέφερες ότι το uncharted δε συκρίνεται οπτικά με το mgs, όχι για κάποιον από δεκάδες άλλους λόγους που θα μπορούσες να επικαλεστείς, αλλά γιατί δεν τρέχει καν σε HD, όταν η απόδοση ανάλυσης λαμβάνοντας υπόψη και το upscale είναι το μόνο σημείο που το mgs υπερτερεί. Όλα αυτά βασιζόμενος σε μία και μόνο σελίδα που αναφέρει 1024χ768, η οποία είναι παρεπιπτόντως 4:3 ανάλυση (το stretching θα έπρεπε να μας είχε τυφλώσει)

Τέλος off-topic από εμένα, sorry.

1. Εχω τελειωσει κ τα 2 games κ το Uncharted 2 εχει standard καλυτερο IQ τουλαχιστον στην HDTV μου - βασικα εχει την πιο καλη απεικονιση μαζι με το Resident Evil 5 (360) που το βαζω παλι στα 720p λογω του τρελου tearing στα 1080p.

2. To Beyond3D δεν μια απλη σελιδα, ειναι αυτη τη στιγμη η μεγαλυτερη σελιδα για τεχνικα θεματα οσων αφορα το gaming με πολλους απο αυτους που γραφουν να ειναι ενεργοι προγραμματιστες του χωρου και στην ουσια η πρωτη σελιδα που ξεκινησε το pixel counting - συγκεκριμενα ο χρηστης Quaz.

3. Τωρα για το 1024x768 που οπως λες ειναι 4:3 αναλυση, το 90% των games του Wii τρεχουν σε 16:9/480ρ ενω η αναλυση τους ειναι 640x480, γινεται stretch για να γεμισουν τα pixels την οθονη φυσικα χανοντας ευκρινεια - προφανως το ιδιο κανει κ το MGS4.

4. Το MGS4 υπερτερει σε αναλυση λογω του upscaling? WTF?

5. Ναι ανεφερα την αναλυση του MGS4 σαν ακομα ενα αρνητικο γιατι το Uncharted 2 ειναι οπτικα στα παντα μακραν καλυτερο + οτι κανοντας ολα αυτα τοσο καλυτερα τρεχει κ σε υψηλοτερη αναλυση απο το MGS4 που δεν τρεχει καν σε 720ρ..που ειναι το περιεργο?

Δημοσ.
ειλικρινά είναι κρίμα που μας έχει φλομώσει στις μετριότητες η SONY (για μένα Uncharted 1-2, Valkyria Chronicles, Demons n Souls είναι τα ΤΟΡ στο PS3) ενώ το Uncharted έδειξε τα potentials που έχει το μηχάνημα...βαρεμάρα, δυσκολία προγραμματισμού δεν ξέρω τι φταίει, αλλά καλύτερα εκείνοι που βγάζουν τις αθλιότητες στο PS3, θα έπρεπε να παραδειγματιστούν από την ND

Βαρεμαρα δεν ειναι, δυσκολια πλεον δεν υπαρχει σαν δικαιολογια υστερα απο τοσα χρονια, αυτο που φταιει ειναι τα Multiplatform Games. Δεν συμφερει μια εταιρια να βγαζει αποκλειστικοτητες, εκτος και αν υπαρχουν αλλες συμφωνιες απο πισω ή εαν προκειται για blockbuster. Κακα τα ψεμματα, το limitation που εχει το 360 κοβει πολλα πλεον απο τους επερχομενους τιτλους.

O λογος που ξαναπηρα PS3 ηταν το Uncharted 2. Ηταν τοσο πωροτικο που παραγγειλα και το Uncharted 1 για να το παιξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...