Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
-Το Uncharted 2: Among Thieves προσφέρει με καταπληκτική άνεση μια κινηματογραφική εμπειρία που δεν παίρνει τον έλεγχο από τον παίκτη

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα μικρό θαύμα που αποτελείται από εκπληκτικό σχεδιασμό και τεχνολογική γνώση του PS3, κάτι που καμία ομάδα ανάπτυξης δεν έχει επιδείξει μέχρι σήμερα, ούτε καν η Kojima Productions.

Το Authority πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μιλήσει για τον τεχνικό τομέα. Το Uncharted 2: Among Thieves είναι απλά ό,τι πιο προηγμένο έχει παρουσιαστεί στη βιομηχανία, ξεπερνώντας τόσο το Gears of War 2 όσο και το Metal Gear Solid 4.

Spot on το review - ειδικα για το σχολιο περι κινηματογραφικής εμπειρίας που δεν παίρνει τον έλεγχο από τον παίκτη...η ND τουλαχιστον κατα την γνωμη εκανε μαθηματα cinematic παιχνιδιου στην Κojima Productions, το θεμα ειναι αν θα κατσει να διαβασει ο Hideo γιατι στο MGS4 ηταν αδιαβαστος απο οτι φαινεται.

Eπισης οσων αφορα τον τεχνικο τομεα δεν τιθεται θεμα συγκρισης με GoW2 ποσο μαλλον με το MGS4 που δεν ετρεχε καν σε HD αναλυση...σιγουρα οτι καλυτερο υπαρχει σε γραφικα στις κονσολες αυτη τη στιγμη με διαφορα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:26 ----------

framerate drops ? όσοι το παίξατε παρατηρήσατε κάπου?

Το παιχνιδι χανει ελαχιστα frames σε κανα 2-3 σημεια σε ενα campaign 10 ωρων, ειδικα σε σημεια που κανονικα επρεπε να σερνοταν με αυτα που τρεχει απο particle effects κ.λ.π. το frame-rate ηταν κατι παραπανω απο αψογο...επισης στο παιχνιδι δεν υπαρχει ιχνος tearing κατι το οποιο ειχε σε αρκετα σημεια το πρωτο παιχνιδι.

Γενικα η ND αυτη τη στιγμη εχει την καλυτερη τεχνολογια στα χερια της κ ολα αυτα στο διστροπο PS3, κριμα που δεν θα δουμε ποτε τι θα μπορουσε να κανει αυτη η εταιρια με τα αλλα 2 μηχανηματα - σιγουρα θα ηταν πολυ ενδιαφερον.

Δημοσ.
framerate drops ? όσοι το παίξατε παρατηρήσατε κάπου?
Βασικα ειναι τιγκα στα jawdrops :P

υ.γ. Δεν εχω παιξει πιο smooth game απο το U2...framerate drops,tearing κτλ ειναι αγνωστες λεξεις.

Δημοσ.
Έχει κάνει κανείς ερευνα αγοράς για την καλύτερη τιμή από ιντερνετ μαζί με μεταφορικά;

Θέλω να το παραγγείλω.

http://www.mymemory.co.uk/ 40 ευρώ με δωρεάν αποστολή.

Γενικά να κοιτάς στην σελίδα http://www.gamestracker.com/ είναι μηχανή αναζήτησης τιμών για παιχνίδια. Κάποια από τα καταστήματα αυτά, έχουν δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα (όπως το MyMemory και το Play).

Δημοσ.

Σημερα το bundle του PS3 μαζι με το Uncharted και εχω φτασει στο chapter 18....

ΕΠΟΣ.... ισως το καλυτερο παιχνιδι που χω παιξει.....:X

Δημοσ.
Σημερα το bundle του PS3 μαζι με το Uncharted και εχω φτασει στο chapter 18....

ΕΠΟΣ.... ισως το καλυτερο παιχνιδι που χω παιξει.....:X

Πάει κι αυτός... Πέταξε... Από που και σε ποια τιμή το πήρες;

Δημοσ.
Eπισης οσων αφορα τον τεχνικο τομεα δεν τιθεται θεμα συγκρισης με GoW2 ποσο μαλλον με το MGS4 που δεν ετρεχε καν σε HD αναλυση...σιγουρα οτι καλυτερο υπαρχει σε γραφικα στις κονσολες αυτη τη στιγμη με διαφορα.

Πράγματι το MGS4 δεν έτρεχε καν σε HD ανάλυση... έτρεχε σε full HD.

Οn topic τώρα, το παιχνίδι είναι στο top 10 μου όλων των εποχών ανεξαρτήτου κονσόλας... απλά επικό.

Δημοσ.
Πράγματι το MGS4 δεν έτρεχε καν σε HD ανάλυση... έτρεχε σε full HD.

Οn topic τώρα, το παιχνίδι είναι στο top 10 μου όλων των εποχών ανεξαρτήτου κονσόλας... απλά επικό.

Full HD? LOL! To MGS4 ετρεχε σε αναλυση κατω του 720p - για την ακριβεια ετρεχε στα 1024*768 απλα γινοτανε upscaling στα 1080p.

http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1113342&postcount=2

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot = 1024x768 (2xAA, temporal)

Αλλη φορα πριν μιλαμε να γνωριζουμε 2 πραγματα παραπανω. ;)

Δημοσ.
Γιατι βρε πεταξα?...:-D

Απο πλαισιο στα 349....

Πωπω... Χτες το χάζευα στο fnac... Ενώ μία φίλη μου που έχει ps3 το πήρε και τώρα παίζει... Αν δεν το πάρω το άλλο σαββατοκύτιακο (μιλάω για το bundle...), πάω για χριστούγεννα... Να δω πως θα περιμένω..... :-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...