Προς το περιεχόμενο

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i348722_gami189covweb.jpg

S7301030.jpg?t=1228953320

...::Uncharted 2 Teaser Trailer is rendered in Real-Time Not CGI !!!

[gt]43232[/gt]

Μετα το 1ο παιχνιδι Uncharted (Drake's Fortune) ποιος ξερει τι μας επιφυλασει η Naughty Dog ! Δεν μπορω να περιμενω...

μερικα απο τα νεα features:

The biggest thing in the article IMO is that there's a new girl named Chloe Frazer. GI asked about Elena and Sully's return but they had no comment.

- The story is about looking for the ships that Marco Polo "lost" while returning home to Italy.

- Melee combat is more dynamic now.

- They mentioned they were using only 30% of the PS3's power with Drake's Fortune and are planning to use nearly 100% with Among Thieves.

- A demo was shown to GI with Drake going through a city (I believe in Nepal), and he's stealthily taking out guards and escaping the city.

- Nolan North returns to be Drake and Chloe Frazer is played by Claudia Black (Stargate SG-1, Fargate).

- The Sixaxis mechanics were ditched for such things as throwing grenades.

- One of the weapons revealed is a rocket launcher that Chloe uses (might only be for the cinematic).

- There are no load screens.

- The score is being composed by Greg Edmonson (same guy from the first one).

- Weapons can be used in any stance (running, behind cover, hanging, climbing a wall, etc.).

- You can now move while aiming behind cover.

http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=955125&topic=47051850

Επεξ/σία από biscoto
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτά είναι in game γραφικά;;;

Ανατρίχιασα :P !!!Το αίμα είναι σαν αληθινό!:P

δεν εχουν και καμια μεγαλη διαφορα με το πρωτο...πολλοι λενε βεβαια οτι επεσε photoshop στις φωτο που κυκλοφορησαν...η naughty dog παντως λεει οτι αυτο ειναι το 100% του ps3

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Το 1 τα εσπαγε φοβερο παιχνιδακι δεν εχω λογο να μην παρω και το 2..

+1

- The story is about looking for the ships that Marco Polo "lost" while returning home to Italy.

Τα πλοια πρεπει να ηταν φορτωμενα με πολλα καλουδια :-) ο Nate βρισκεται σε καλο δρομο για να δημιουργησει εναν νεο θρυλο στο κυνηγι θυσαυρων μετα την λαρα κροφτ :-D στο πρωτο το πιστολιδι ηταν ασταματητο και δεν προλαβαινεs να βαζειs γεμιστηρεs στα οπλα :P φοβερη σκηνη ηταν το γερμανικο υποβρυχιο στην ακρη του καταρακτη μεσα στην ζουγκλα! να δουμε τι εκπληξειs θα κρυβει αυτο το παιχνιδι ;)

Απο τον Αμαζονιο στο Εβερεστ!..μετα τι?

• 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To παιχνιδι τα σπαει! Ειναι απο τα καλυτερα game ever!

Αν και ειναι action καθαρα, εχει πλοκη και ειναι σαν μια ταινια....

Το ενα με καψε σαν game. Το ελιωσα, με το που μπηκε στο ps3 μου εμεινε μεχρι να το τερματισω. Εμπειρια το game

Δημοσ.

μου φαινετε ειμαστε εκτος θεματος...παιδια μεγαλη παιχνιδαρα για το ps3 ειναι κ το infamοus!εμενα πρωσοπικα μου αρεσε πολυ!πολυ καλυτερο απο το prototype...τωρα εγω ειμαι εκτος θεματος....χιχι

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης το Uncharted 2 με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο. Μπορει να εχει λιγο lag και να αργουν να πεθανουν οι αντιπαλοι, αλλα γι αυτο μπορει να ευθυνεται και ο παροχος μου.

Δημοσ.
μου φαινετε ειμαστε εκτος θεματος...παιδια μεγαλη παιχνιδαρα για το ps3 ειναι κ το infamοus!εμενα πρωσοπικα μου αρεσε πολυ!πολυ καλυτερο απο το prototype...τωρα εγω ειμαι εκτος θεματος....χιχι

Δεν έχω παίξει το prototype,αλλά για το infamous μπορώ να πω ότι είναι παιχνιδάρα.Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα.Ειδικά το τέλος του story ήταν όλα τα λεφτά (για μένα πάντα)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν έχω παίξει το prototype,αλλά για το infamous μπορώ να πω ότι είναι παιχνιδάρα.Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα.Ειδικά το τέλος του story ήταν όλα τα λεφτά (για μένα πάντα)!

ναι το τελος του ειναι πολυ ανατρεπτικο!head-shock

Επεξ/σία από darhe13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...