Προς το περιεχόμενο

Lifeview LV5H not-only-TV USB Hybrid Stick

...---...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!B)

Όπως λέει και ο τίτλος προκειται για το συγκεκριμένο προϊον LIFEVIEW LV5H NOT ONLY TV USB HYBRID STICK BLACK DELUXE το οποίο "μοιάζει" καλό.. σκεφτόμουν να το χρησιμοποιήσω σαν τηλεόραση αλλα και σαν DVR για καμερα.

1. Λοιπόν το έχει δοκιμάσει κανείς..? σαν δέκτης τηλεόρασης δουλέυει..? ηη..:cry: ?

2. Σαν DVR θα κάνει τιποτα..? ή θα χάνει Frames..

(Χμμ.. madsc άκουσα οτι είσαι Ν1 σε αυτα, οπότε.. αν θες..:-))

Όποιος ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του!:o

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την έχω εγώ αυτήν την κάρτα TV. Δεν σας την προτείνω. Η εικόνα είναι χάλια στο αναλογικό σήμα και το συνοδευτικό πρόγραμμα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το ψηφιακό σήμα είναι ΟΚ. Είναι η δεύτερη κάρτα που έχω χρησιμοιήσει,αλλα η προηγούμενη που είχα ήταν PCI, ίσως όλες οι usb κάρτες να είναι έτσι χάλια, δεν ξέρω.

-Επίσης με όποιο άλλο πρόγραμμα προσπαθώ να την χρησιμοποιήσω δεν έχω ήχω, αλλά αυτό από ότι διάβασα είναι προβλημα των vista (και προσπαθώ να το λύσω αυτήν τη στιγμή)

Δημοσ.

και γω την έχω παιδιά την κάρτα...δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την ποιότητα της εικόνας εγώ αλλά με τους drivers.....πχ ΜΟΝΟ σε SP3 ''έπιανε'' το driver..αφήστε τα να πάνε..μουσπασε τα νεύρα

το πρόγραμμα ντάξ' δεν μου πολυάρεσε και μένα...τώρα τι να σας πω...χμμμ...

εγώ τελικά απο μερικά ζόρια την έκανα να δουλέψει κανονικά

και καλό capture κάνει εντάξει

αλλά εάν μου δινόταν η ευκαιρία να ξανααγοράσω...δεν θα αγόραζα την συγκεκριμένη..τεσπά..

τα νέα drivers και udates πάντως βρίσκονται εδώ http://www.lifeview.hk/e/product/product_detail.asp?sku=10

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η συγκεκριμενη καρτα ειναι κατι ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΑ (Χονγκονεζικη απατη)

Πραγματικα απορω με το θρασος των εμπορων αλλα και των κατασκευαστων που κυκλοφορουν τετοιου ειδους προιοντα ανενοχλητοι!!!

Συμφωνα με την αποδοση της (μιας και υποτυθεται ειναι καρτα του 2008) θα επρεπε να τους κλεισουν ΟΛΟΥΣ τα μαγαζι και να τους μπασουν φυλακη...και πιο πολυ αυτο το ΑΘΛΙΟ μαγαζι το eshop.gr

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ, μιλαμε ουτε η απρομαυρη που ειχαμε πριν απο καμια 25αρια χρονια δεν ειχαι τετοια ΑΘΛΙΑ αναλυση.

ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ....ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ...ειναι κριμα να μας πιανουν κοροιδα οι ξενοι ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ" ΜΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ και των συνεργατων τους

ΠΑΡΤΕ dvd ενγραψιμο και μην ασχολιστε με τις κομπουτεροαπατεσ του καθε GATES.

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...