Προς το περιεχόμενο

Hoster.gr-για δείτε,για δείτε...Συνέχεια

LepeNU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανέρχομαι με μια απάντηση στον εν'λόγω "κύριο" που άρχισε να απειλεί όλο το κόσμο με δικαστήρια.

Για ρίξτε μια ματιά πόσο χρεώνει τα Joomla sites που φτιάχνει.

Όχι να μη μας κοροϊδεύει κιόλας. Το έγγραφο είναι από παρολίγο πελάτη της παραπάνω εταιρείας. Είναι η σύμβαση που βάζει τους πελάτες να υπογράφουν και τους χρεώνει ούτε λίγο ούτε πολύ 1390!!!! ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) για τα Joomla site!!!

http://rapidshare.com/files/172271122/simvasi.pdf.html

Και αν έχεις πρόβλημα, στείλε μου PM να σου δώσω τηλέφωνο και διεύθυνση να έρθεις να με βρείς να τα πούμε απο "κοντά"... όχι στα δικαστήρια γιατί δεν θα προλάβεις καν να φτάσεις έως εκεί...

Μην τα βάζεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις...

Δημοσ.

Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, υπάρχει κάποιο σχετικό topic ?

Η χρέωση όμως δεν είναι καθόλου παράλογη θα έλεγα.

Αν ασχοληθεί κάποιος 3 μέρες με το σχεδιασμό και το εικαστικό μέρος ενός site πελάτη του , το οποίο θα κάθεται πάνω σε joomla προς 50 ευρώ την ώρα (που είναι μια φτηνή χρέωση υπηρεσιών πληροφορικής) , βγαίνει αυτό το ποσό.

Τι ήθελες δηλαδή ?

Με ενάμισι χιλιάρικο να φτιάξει CMS από το μηδέν ??

Εσύ που ξέρεις να στήσεις joomla και να το σετάρεις όπως θες, μην του τα δώσεις και φτιάξτο μόνος σου.

Οι υπηρεσίες όμως πληρώνονται φίλε μου...

Τώρα για αυτό με τα δικαστήρια δεν έχω άποψη αφού δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται

-----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 10 : 32 : 53-----

Άκυρο - βρήκα το σχετικό topic....

Όντως ο τύπος είναι πολύ αστείος για να επικαλείται τη δουλειά του μπαμπά του σαν επιχείρημα- φόβητρο .

Και μένα ο θείος μου είναι ο Λυκουρέζος, αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρω την τύφλα μου από νομικά.

Εκτός αν υπονοεί κάτι άλλο (ότι ο μπαμπάς έχει "άκρες") κάτι που είναι ποινικώς κολάσιμο έτσι κι αλλιώς σαν ισχυρισμός...

Επίσης, κι άλλοι έχουν "άκρες", και όχι απαραίτητα με δικαστικούς. Μπορεί να έχουν "άκρες" με μπράβους, με σχολές πολεμικών τεχνών κλπ. (ο νοών νοείτο) ..

Πάντως , οι χρεώσεις για υπηρεσίες δεν μου φαίνονται εξωφρενικές.

Απλά έχεις απόλυτο δίκιο σε σχέση με τον αστείο ισχυρισμό για την "φτηνή" και "ανταγωνιστική" χρέωση του τσοντοαριθμού που δίνουν οι τύποι για support ....

Αυτή η πρακτική δεν δούλεψε ποτέ και πουθενά. Και η singular και η Logic παλιότερα το έκαναν , αλλά απλά έκαναν κακό στο προφίλ τους και τίποτα άλλο...

Δημοσ.

Πολλες εταιρειες τα δινουν πολυ πιο ακριβα!

Αν μπορει να δοσει καποιος το προηγουμενο θεμα να δουμε απο την αρχη την συζητηση...

Δημοσ.

Μα αν θυμάμαι καλά από το προηγούμενο τόπικ, κατηγορούσε τον poscaman ότι είναι από αυτούς που φτιάχνουν σελίδες σε joomla και τις πουλάνε πολύ ακριβά σε πελάτες.

Τώρα άλλαξε το ποίημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...