Προς το περιεχόμενο

Πρωτη αντίδραση σε ψευτοτσαμπουκα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πώς έλεγε στο "Μια Μέλισσα τον Αύγουστο";

"Του χέστη η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" ή κάπως έτσι.

Το βρήκα και σε παραλλαγή, "Του χέστη η μάνα χαίρεται, του αντρειωμένου κλαίει".

LoL :lol:

Δημοσ.
AXAXXAAXXAXAXAXAXAAXAXAXXAAXAX :cry: :cry: :cry: :cry:

στεγνα???????????????

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

επικοοοοοο

είχε και συνέχεια;

όχι, μετά περάσαμε απέναντι προς Αριστοτέλους και γίναμε σκατά στην Άθωνος :-)

Δημοσ.

αμα για το Α , Β , Γ λογο.. το τυπακι πνιγοταν.. εσυ θα ησουν μεσα τωρα.. και θα σκεφτοσουν ποσες εκατονταδες διαφορετικα πραγματα θα μπορουσες να ειχες κανει αλλιως .. καθολου εξυπνο με λιγα λογια.. σκαστου το μπουκετο και φυγε..

Δημοσ.

Εντάξει, εγώ δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να δώσω συμβουλές, γιατί πολύ δύσκολα χάνω την ψυχραιμία μου, οπότε δεν έχω εμπειρίες από τσαμπουκάδες. Έχω την εντύπωση όμως ότι αν δείχνεις απόλυτα ψύχραιμος και μιλάς στον πληθυντικό ευγενικά, αλλά επιθετικά (του στυλ "βεβαίως κύριε, αν θεωρείτε ότι εγώ φταίω για το παρ'ολίγον τρακάρισμα, μισό λεπτό να καλέσω την αστυνομία να τα ξεκαθαρίσουμε"), ο άλλος μπορεί να ψαρώσει ή να του ξεθυμάνει η όρεξη για καβγά και να σ'αφήσει ήσυχο.

Περιμένω πάντως τον πρώτο που θα γράψει ιστορία που να την έχει φάει αυτός στο τέλος. Πχ "είχα χουφτώσει μία στο λεωφορείο και γύρισε και μου έριξε ροχάλα και το βούλωσα" ή "έπαιζα βρώμικα μια φορά στο 5χ5, αλλά ο αντίπαλος με κοίταξε άγρια και κώλωσα" ή, ακόμα καλύτερα "μια φορά στη Σαλονίκη σκόνταψα και έπεσα πάνω σε μια κοπέλα και ο γκόμενός της με πέταξε στη θάλασσα!".

Δημοσ.
αμα για το Α , Β , Γ λογο.. το τυπακι πνιγοταν.. εσυ θα ησουν μεσα τωρα.. και θα σκεφτοσουν ποσες εκατονταδες διαφορετικα πραγματα θα μπορουσες να ειχες κανει αλλιως .. καθολου εξυπνο με λιγα λογια.. σκαστου το μπουκετο και φυγε..

Να πνιγόταν μπροστά σε τόσο κόσμο ; Να πνιγόταν ενώ στο 1 μέτρο απ'αυτόν έχει σκαλάκια για να ξανανέβει ; Να του σκάσω μπουκέτο.. Κι αν μου έσκαγε κι αυτός (που είναι το πιο λογικό) ; Θα πλακωνόμασταν γιατί αυτός ήταν ζώο... Ενώ έτσι όλα καλά :rolleyes:

...."μια φορά στη Σαλονίκη σκόνταψα και έπεσα πάνω σε μια κοπέλα και ο γκόμενός της με πέταξε στη θάλασσα!".

Δεν σκόνταψε Φίλιππε..

Δημοσ.
Νομίζω οτι το θηρίο δεν πουλάει τσαμπουκά γιατί δεν τόλμαγε να του κολλήσει ποτέ κανείς όσο μεγάλωνε, σε αντίθεση με το ζουμπά που έπρεπε απο μικρός να το παίζει άγριος για να μην τον έχουν όλοι της φάπας.

Απ' όσους έχω πλακωθεί, πάντα οι κοντοπίθαροι ήταν αυτοί που βάραγαν πιο άγρια, πιο άγαρμπα, πιο κάφρικα και με πιο πολύ μίσος, λες και ήθελαν με κάθε μπουκέτο να αναπληρώσουν τα εκατοστά ύψους που τους στέρησε η ζωή.

Σκεψου το ομως αυτο. Κανονικα ο τυπος δεν θα επρεπε να εχει στον ηλιο μοιρα. Και ομως, εχω δει πολλες φορες θεωρητικα mismatch που λεμε και στο μπασκετ και να τις τρωει ο οπτικα μεγαλοσωμος διοτι εχει μεγαλωσει με τον φοβο "μην τις φαω" και τον νοιαζει να φαει τις λιγοτερες, οχι να ριξει

ΥΓ. Αυτο μαγκα οχι μονο στον τσαμπουκα. Παντου. Σε γκομενες θες να στο παω?Ποσοι και ποσοι ειναι αυτοι που δεν την πεφτουν σε γκομενα μην φανε χυλοπιτα, μην τους πουνε ασχημους, μην νιωσουν σκατα. Και βλεπεις παιδια που γαμανε(κυριολεκτικα) και αλλαζουν τις γκομενες σαν τα πουκαμισα. Και τρωνε και χυλοπιτες. Αλλα δεν εχει να κανει, στην επομενη. Αντιθετα κατι αλλοι περιμενουν σαν μαλακες. Που θες να τους πεις "Καλα ρε μαλακα, τι φοβασαι?Αν οντως εισαι τοσο χαλια τοτε να την πεσει η γκομενα σε σενα αποκλειεται". Δηλαδη θα εχεις 0 στις 0 προσπαθειες. Μπραβο. Και θα νομιζει ο αλλος οτι ενταξει ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ γαμαγε. (σαν το ποδοσφαιρικο "Παντα καλυτεροι ηταν αυτοι που δεν επαιξαν") Αντιθετα αν την πεσεις θα φας 9 χυλοπιτες και θα χτυπησεις μια γκομενα?Ε, και?Τουλαχιστον 1 θαχεις

Στην δουλεια σου. Σου δινεται μια ευκαιρια και λες "Να παω?Μα εδω πληρωνομαι". Δηλαδη οι αλλοι περνουν κοσμο γιατι κλεινουν?Αλλα οχι, Δημοσιο φορεβερ, ή και ιδιωτικοι υπαλληλοι "Μπες παιδι μου σε πολυεθνικη να περνεις 80% των αλλων αλλα να εχεις 20% πιο σιγουρη δουλεια"

Σε αντιδρασεις?Ποιος απο μας κατεβηκε σε απεργια?Σε γαμαει το κρατος αλλα σε απεργια εχεις κατεβει?Αμ δε...Σκεφτεσαι 'ΚΑΙαν με δουν, και αν το μαθουν, μπορει και να με απολυσουν μπορει και οχι αλλα μπορει το ενα και τι θα γινει'.

Τελος, ημαστε μια γενεια μεγαλωμενη στον φοβο

Δημοσ.

και αν απ το μπουκέτο πάθαινε καμιά κρανιοεγκεφαλική / έμενε φυτό κτλ;

δε τα βρίσκεις,

άμα χωθείς πρέπει να περιμένεις τα πάντα

γενικά είμαι κατά της βίας αλλά όπως και όλοι μας πιστεύω, έχω τα κουμπιά μου

εκεί κάνεις τον σταυρό σου μία για σένα και δύο για τον απέναντι και ορμάς

Δημοσ.

Καιζερ o φόβος στον οποίο αναφέρεσαι εσύ είναι αυτός που σε εμποδίζει να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου ή να ικανοποιήσεις τα όνειρά σου ξέρω γω; προφανώς αυτός ο φόβος δεν έχει σχέση με τον φόβο του τσαμπουκά , την βίαιη συμπεριφορά που αφορούν ένα ανόητο παιχνίδι επιβολής. Όταν μέσα σου διαρθρώνεις ένα ισχυρό στυστημα ιδεών , μια ιδεολογία ζωής , τότε θα σου βγει ο τσαμπουκάς την στιγμή που πρέπει, γιατί θα έχεις θεμελιώσει μια στάση ζωής με ιδανικά και ανθρωπιστικούς στόχους (ίσως) και κάνεις τα πάντα για να τα προστατέψεις - είναι όμως μια αρκετά μακροχρόνια διαδικασία. Η επιθετικότητα τώρα είναι κάτι διαφορετικό από την τόλμη ή το θάρρος , προφανώς στην πρώτη περίπτωση κάτι στραβό παίζει - δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στην ζωή σου με το να είσαι απλά ..επιθετικός. Δεν είναι θέμα φόβου , είναι ζήτημα έληψεις ιδεών ..

Δημοσ.
......

γενικά είμαι κατά της βίας αλλά όπως και όλοι μας πιστεύω, έχω τα κουμπιά μου

εκεί κάνεις τον σταυρό σου μία για σένα και δύο για τον απέναντι και ορμάς

μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
"Του χέστη η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" ή κάπως έτσι.

του φευγάτου όχι του χέστη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...