Προς το περιεχόμενο

Πρωτη αντίδραση σε ψευτοτσαμπουκα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι έγινε; Άντε και τρως μία, δύο, πέντε, είκοσι. Τι θα γίνει; Θα πονέσεις; Δε θα πηγαίνει η μελανιά με το Lacoste;

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και τι έγινε; Άντε και τρως μία, δύο, πέντε, είκοσι. Τι θα γίνει; Θα πονέσεις; Δε θα πηγαίνει η μελανιά με το Lacoste;

υπαρχει ο πονος και υπαρχει και ο πονος.

Δημοσ.

Στίς είκοσι δέν παίζει να πονάς...μάλλον θα έχεις πέσει σε κώμα :lol:

Βέβαια είμαι και εγω επι τις άποψης "Όσες φάω και όσες ρίξω".

Εν πάση περιπτώσει,ακόμα και αν είναι δεδομένο οτι θα υποστώ γροθοπλαστική σε μια αψιμαχία, δέν κάνω πίσω.Το σώμα γιατρεύεται πιο γρήγορα απο τον εγωισμό μου...

Δημοσ.

Η ιδανικότερη πρώτη αντίδραση σε τσαμπουκά, είναι ένα φλασκί με πολύ δυνατή ρακί ή βότκα στην κωλότσεπη και μερικές γερές γουλιές μονορούφι, πριν και μετά το τζερτζελέ.

Δημοσ.

Μετά το τζερτζελέ κερνάς και τον άλλον και γίνεστε κολλητοί για την υπόλοιπη ζωή σας, καλπάζοντας προς το ηλιοβασίλεμα και αφήνοντας την κάργια που ήταν η αφορμή να σφαχτείτε, να σας ατενίζει καθώς ξεμακραίνετε.

Δημοσ.

στην αρχή δεν υπάρχει πονος, αργότερα οταν "κρυώσεις" μάλιστα. (εκτος απο το χτύπημα στα καλαμπαλικια)

Επίσης ενας γρήγορος τροπος για να τελειώνεις εναν τσαμπουκά και χωρις μπουνιες ειναι αυτος.

Στο γήπεδο: post-69608-129062978624_thumb.jpg

Se ολα τα αλλα μέρη:post-69608-129062978614_thumb.jpg

Δημοσ.
Τον κλαδευεις, σηκωνεται, σε σπρωχνει και σου λεει γ%#$#@ την Παναγια σου. Δεν ειναι και για βγουν μαχαιρια αλλα δεν κανεις και τον μαλακα.

Εκει πως αντιδρας?ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑς ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ

λολ, αν πέσει παναγία ή χριστός στην μέση , το πράγμα έχει ξεφύγει μέσα σε κλάσματα , μιλάει το ένστικτο απο κει και μετά - έχω δει να ανοίγει από μπουκέτο το ζυγωματικό , λυποθιμίες , νοσοκομέιο , εγχείρηση ,πλαστική , μηνύσεις ... μετά δεν ξέρω τι έγινε. Αλλά να σου πω κάτι , ΑΝ τον κλαδέψεις είναι πολύ λογικό να στο πεί , ειδικά αν μιλάμε για ψυχαγωγικό 5χ5 - οπότε δεν έχεις το κίνητρο να αντιδράσεις , τι να κάνεις δηλαδή να ζητήσεις και τα ρέστα που τον τσάκισες ; Ε, μια παναγία θα την αντέξεις ... :P

Βασικά δεν μου έχει τύχει προσωπικά κάτι τόσο χοντρό και γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος , ωστόσο ένας μαλάκας που μου χωνότανε σε ένα μονό μπασκετ τα ήθελε ο κώλος του. Με κοίταγε που λες πάνω στο παιχνίδι με υπεροπτικό ύφος (δεν ήξερε κιόλας μπασκετ ο βλάκας)σε στύλ "σας γαμάω όλους" και έπαιζε εντελώς προκλητικά. Το κορυφαίο όλων είναι όταν σπρώχνουν εκτός φάσης , υποτίθεται στα κρυφά για να μην τον δεί ο ανύπαρκτος διαιτητής , 'Η παράνοια.. :fear: Αυτόν τον ηλίθιο που λες λοιπον ενώ με έσπρωχνε συνεχώς στο παιχνίδι εγω δεν του μίλαγα , γενικά έχω υπομονή αρκετή - λολ ακολούθησα που λες την τακτική του κοιτάγματος αλλά δεν έπερνε χαμπάρι - σε κάποια φάση όμως, και μετά απο έντονο σπρώξιμο ενώ δεν διεκδικούσαμε μπαλα σχεδόν μέσα στην ρακέτα, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ! Το πιάνω το σηκώνω και μετα δύο μου χέρια κανονικά όπως πιάνουν τις νεονυμφες και τον πετάω σαν σακί έξω απο το γήπεδο, στα καπάκια γυρίζω μέσα και λέω στους υπόλοιπους με γυαλισμένο το μάτι "οκ παιδιά, πάμε , πάμε ...παίξε μπάλα, παίξε μπάλα" - ο άλλος δεν έκανε απολύτως τίποτα , απλά έτρεμε , δεν ξέρω αν αιφνιδιάστηκε ή ήταν απο τα νεύρα του. Δοκίμασε να με στολίσει με βρισιές , αλλά έμεινε με ένα "τι κάνεις ρε φίλε; " , αφινιασμένος του λέω "μην πεις άλλη κουβέντα πούστη, σκάσε , γιατί θα σε σκοτώσω", μπηκαν οι άλλοι στην μέση , ξες "ελάτε τώρα ρε παιδιά , ηρεμίστε κτλ κτλ " και τελικά μπηκε μέσα , συνεχίσαμε και δεν με ξαναέσπρωξε.. :-)

Δημοσ.

Εμενα που πηγε καποιος να μουν την πει γιατι του εφαγα με το φορτηγο τον καθρεπτη του διπλοπαρκαρισμενου του. Ερχεται με τσαμπουκα και μαγκια, ετοιμος να παιξει σφαλιαρες. Ανοιγω και γω την πορτα, αρπαζω το λοστο απο πισω απ' το καθισμα, πηδαω απ' την καμπινα (1,20 μετρα υψος) και κανω κινηση με το λοστο πανω απ'τον ωμο. Μην τον ειδατε τον Παναη.

Κωλοφορτηγατζης, τι περιμενεις.

Δημοσ.
1,20 μέτρα ύψος έχεις; Με το λοστάρι στο χέρι και τον αντίπαλο να τρέπεται σε φυγη, να φανταστώ οτι είσαι σαν τον Γκίμλι;

Η καμπινα ρε :P Οταν κανω αλμα απο κει πανω, ειναι πολυ επιβλητικο.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι οταν δεν μπορείς να αποφύγεις το ξύλο,είναι να παλέψεις όσο πιο ανέντιμα μπορείς και στα χτυπήματά σου να βάλεις μέγιστη δύναμη.Και πάντα χτυπάμε στα ευαίσθητα σημεία:Καροτίδα,γεννητικά όργανα,μάτια,γόνατα και καλάμι.Δεν χωράνε αντρίες σε καβγάδες του δρόμου.Γιατί κατά 99% ο άλλος δεν θα παίξει τίμια και θα σε σαπίσει.Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι μήπως του κάνεις κακό,πάει το έχασες το παιχνίδι και κότεψες.Αν δε, είναι παρών και διάφορα αντικείμενα τα χρησιμοποιούμε ως όπλα.Το θέμα είναι να πέσει αυτός πρώτος και όχι εσείς.Και μην κάνει κανείς την κλασσική μαλακία με το μπουκάλι τις μπύρας όπως στις ταινίες που το σπάνε πρώτα...Το πιθανότερο είναι να σφαχθεί μόνος του πριν τον καυγά.Η καλύτερη χρήση που είναι δυνατή,είναι η χρήση του σαν ρόπαλο.

Αν τώρα τύχει και τον σκοτώσεις ή τον τραυματίσεις σοβαρά,τουλάχιστον δεν είσαι εσύ στην θέση του.Καλύτερα φυλακή παρά νεκροταφείο...

Α και ο άλλος είναι οπλισμένος καιρός να φύγεις για να κλωσήσεις τα αυγά.Δεν είναι τόσο απλά όσο το δείχνουν κάποιοι γελοίοι σε σχολές πολεμικών τεχνών με το τεντωμένο χέρι που κρατάει μαχαίρι...

Δημοσ.
Οταν κανω αλμα απο κει πανω, ειναι πολυ επιβλητικο.

edit: το φαντάζομαι, ειδικά τη στιγμή που ανοίγει το αλεξίπτωτο, πρέπει να είσαι όλα τα λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...