Προς το περιεχόμενο

Πρωτη αντίδραση σε ψευτοτσαμπουκα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουτουλια στην μυτη μια ειναι αρκετη και αν οδηγατε μοτο μην βγαζετε το κρανος σε τσαμπουκαδες ποτε.

Αν δεν μπορειτε κουτουλια τοτε γροθια αλλα παντα μυτη κοβεται ο αλλος με την μια δοκιμασμενο:-)

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να επανερχομαστε... (..)

Ρε Καιζερ σοβαρά τώρα το συζητάς αυτό ; λολ

Λοιπον λοιπον, θα σου πω για τα σπορ ,για την διαδικασία μετακίνσης(αυτικίνητο, ποδήλατο, μηχανή, πεζός) αργότερα ίσως. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις , "μου πειραξαν την γκόμενα" , "με στραβοκοίταξες " , κτλ κτλ δεν ξέρω :lol:

Περίπτωση α - Τσαμπουκάς και Σπόρ

Είναι η πιο γελοία μορφή εκδήλωσης βιαιης συμπεριφοράς , προφανώς οι εμπλεκόμενοι μπερδεύουν το έντσικτο της επιβίωσης με την διασκέδαση που προσφέρει ένα παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει γιατί χρησιμοποιείται ο ίδιος μηχανισμός , το γνωστό σε όλους μας flight or fight ! H βίαιη συμπεριφορά στα σπορ είναι δείγμα συμπεριφοράς απολίτιστων ζώων γενικότερα. Σκέψου μόνο οτι οι νεαροί τάρανδοι είναι περισσότερο συνηδτοποιημένοι όταν χτυπούν τα κερατά τους για παιχνίδι επικράτησης , από οτι ο σύχρονος άνθρωπος όταν για παράδειγμα , παίζοντας τέννις , πετάει από τα νεύρα του την ρακέτα έξω απο το γήπεδο ( λολ, το έχω κάνει).

Παρόλα αυτά ...είναι απολύτος φυσιολογικό να σου σπάσουν τα νεύρα ΑΝ είσαι άπειρος. Μετά απο μια μακρά διαδικασία trial and error (χαχχα) έχω καταλήξει στο εξής για τους τσμπουκάδες στο μπάσκετ & το ποδοσφαιρο: Πιο αποτελεσματική κίνηση απο το ψαρωτικό κοίταγμα προς τον αντίπαλο δεν υπάρχει. Αρκεί να ξέρεις ΠΩΣ και ΠΟΤΕ να το κάνεις. - η περίπτωση αυτή δεν πιάνει αν μιλάμε για ξερό κλάδεμα πχ στο ποδόσφαιρο , εκεί δεν παίζει, σηκώνεσε επάνω -αν αυτό ειναι δυνατό- και γίνεται της πουτάνας :lol: . Μια ματιά αρκεί ο άλλος να καταλάβει τις διαθέσεις σου στο βρώμικο παιχνίδι , με το κοίταγμα έχεις πάντα το πλεονέκτημα , αν κάνεις το λάθος και εκδηλώσεις με άλλη μορφή το νεύρα έχεις πετύχει τους σκοπούς του αντιπάλου σου ..που είναι να σε εκνευρίσει.

Αν χοντρύνει το πράγμα τότε κάνεις το εξής , ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΣΦΙΚΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ λολ , δοκίμασε να μαρκάρεις έναν παίχτι που έχεις βάλει στο μάτι ασφικτικά (μπασκετ, ποδόσφαιρό) ώστε να μην πάρει ΚΑΘΟΛΟΥ μπάλα, ή αν πάρει πέζεις σκληρή άμυνα , με την έννοια δεν του αφήνεις χώρο καθόλου ΧΩΡΙΣ να κάνεις φάουλ , αλλα με σωματική επαφή. Τον έχεις τελειώσει εκεί γιατί δεν μπορεί να παίξει ενώ ταυτόχρονα δεν του δίνεις άλλοθι να εκδηλωθεί.

Αν χοντρύνει κι άλλο το πράγμα , ξες ... προχωράμε σε σκληρή και αποτελεσματική γλώσσα , με άλλα λόγια τον κάνεις σκόνη ΧΩΡΙΣ όμως να του δώσεις εναυσμα να μπορεί να ανταποδώσει , θέλει λίγο εμπειρία και αυτό ..

Ολος ο συνδιασμός των παραπάνω :lol: θεμιτός ανάλογα την περίσταση, αν πετύχει η φόρμουλα του έχεις πηδήξει την ψυχολογία , που τελικά αυτό ειναι το ζητούμενο , και γυρίζει σπίτι του μετά απο μια χάλια μέρα. :-D

Δημοσ.

Fid

Δεν καταλαβες, δεν μιλαμε για μεσα σο παιχνιδι.

Τον κλαδευεις, σηκωνεται, σε σπρωχνει και σου λεει γ%#$#@ την Παναγια σου. Δεν ειναι και για βγουν μαχαιρια αλλα δεν κανεις και τον μαλακα.

Εκει πως αντιδρας?ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑς ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ

ΥΓ. Αν μιλας για μεσα στο παιχνιδι η τακτικη ειναι μια, τραβας μια καλη και μετα προσπαθεις να αντεξεις δυο και ξανα μια. Μολις την ριξεις η πρωτη του αντιδραση ειναι να σε κλωτσησει σε 2 φασεις σαν ζωο. Εκει απλα δεν μιλας, δεν φωναζεις, δεν ζητας φαουλ, μαζευεις ολη την αντοχη σου και σηκωνεσαι. Και καπακια του σκας μια στην επομενη φαση. Του περνας το μηνυμα οτι ΟΧΙ ΜΟΝΟ βαρας εσυ αλλα δεν εχεις προβλημα να σε βαρεσουν, αντεχεις, οποτε ο αλλος μεσα του μπαινει στο τρυπακι να μπαλαντζαρει ποιος θα αντεξει το περισσοτερο ξυλο απο τους δυο σας και μολις του εδειξες οτι εσυ αντεχεις περισσοτερο

Γενικα στους τσαμπουκαδες οι περισσοτεροι αυτο σκεφτονται αστραπιαια, ποσες θα φανε, ποσες θα ριξουνε. Οποτε πλεονεκτημα εχει αυτος που ορμαει γιατι περναει την εντυπωση οτι το σκεφτηκε και θεωρει πως αντεχει και καπου εκει ο αλλος ''μαζευεται''

Δημοσ.
Fid

Δεν καταλαβες, δεν μιλαμε για μεσα σο παιχνιδι.

Τον κλαδευεις, σηκωνεται, σε σπρωχνει και σου λεει γ%#$#@ την Παναγια σου. Δεν ειναι και για βγουν μαχαιρια αλλα δεν κανεις και τον μαλακα.

Εκει πως αντιδρας?ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑς ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ

ΥΓ. Αν μιλας για μεσα στο παιχνιδι η τακτικη ειναι μια, τραβας μια καλη και μετα προσπαθεις να αντεξεις δυο και ξανα μια. Μολις την ριξεις η πρωτη του αντιδραση ειναι να σε κλωτσησει σε 2 φασεις σαν ζωο. Εκει απλα δεν μιλας, δεν φωναζεις, δεν ζητας φαουλ, μαζευεις ολη την αντοχη σου και σηκωνεσαι. Και καπακια του σκας μια στην επομενη φαση. Του περνας το μηνυμα οτι ΟΧΙ ΜΟΝΟ βαρας εσυ αλλα δεν εχεις προβλημα να σε βαρεσουν, αντεχεις, οποτε ο αλλος μεσα του μπαινει στο τρυπακι να μπαλαντζαρει ποιος θα αντεξει το περισσοτερο ξυλο απο τους δυο σας και μολις του εδειξες οτι εσυ αντεχεις περισσοτερο

Μετά απο όλα αυτά τις βγάζετε έξω και τις μετράτε.

Το να μην αντιδράσεις βίαια δεν σημαίνει οτι είσαι κότα, αλλά οτι είσαι πολιτισμένος και δεν πέφτεις στο επίπεδο του άλλου. Δεν λέω να κάτσεις να σε κοπανάει ο άλλος αλλά μια αθώα "παναγία" δεν είναι αφορμή για να σπάσουν μύτες. Μπορείς βέβαια με λίγες λέξεις να τον κάνεις να ντραπεί για την ύπαρξή του ή και να τον κάνεις να σου επιτεθεί πρώτος. Στην δεύτερη δυσάρεστη περίπτωση και για να εξασφαλίσεις την σωματική σου ακεραιότητα [και όχι τον ανδρισμό σου στο κοινό - (ένστικτο)] βάζεις στην άκρη τον πολιτισμό και τα χιλιάδες χρόνια εξέλιξής σου και βγάζεις στην επιφάνεια τα ζωώδη ένστικτα (αυτοσυντήρηση κτλ) που όλοι έχουμε βαθειά μέσα μας (οκ άλλος πιο βαθεία άλλος πιο...ρηχά). Αν αυτά τα ένστικτα τα έχεις δαμάσει και μπορείς να ελέγξεις τις κινήσεις σου τότε ο άλλος είναι χαμένος. Αν ορμίξεις πάνω του σαν λυσσασμένη αρκούδα με τα χέρια παρατεταμένα και το στόμα ανοιχτό ουρλιάζοντας (ένστικτο για να φαίνεσαι μεγάλος και κακός) ο άλλος με ένα απλό direct σε έστειλε για βοσκή (εφόσον είσαστε στο 5χ5). Μπορεί φυσικά και ο "αντίπαλος" να μην έχει ιδέα απο αυτοάμυνα και να έρθει με τον ίδιο τρόπο αλλά ποτέ μην υποτιμάς τον άλλο αν δεν τον ξέρεις.

Επίσης να θυμάσαι οτι μπορείς πάντα να μπλοφάρεις αλλά να είσαι πάντα έτοιμος σε περίπτωση που δεν ψαρώσει ο άλλος.

Δημοσ.
Οι ψευτοτσαμπουκάδες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Η ορμάς στον άλλο και τον κάνεις του αλατιού, ή κότα.

Αυτό βασικά. Το να ψάχνεις τρόπους πως θα "χειροδικήσεις" με καβάτζες του στυλ "θα μας χωρίσουν", σόρρυ ρε κάηζερ αλλά δε μου μοιάζει να διαφέρει από το "ποιες σερβιέτες να πάρω". Ή τον σαπίζεις με λόγια/μπουνιές, ή κάνεις το μαλάκα, σε κάθε περίπτωση μεταξύ σας είναι.

Δημοσ.

Nαι, επειδη ομως ουτε γουσταρω να στειλω κανενα νοσοκομειο ούτε εχω ορεξη ο αλλος να μην φαινεται αλλα να ειναι ο προπονητης του Ζαμπιδη υπαρχουν περιπτωσεις που το αιμα ανεβαινει στο κεφαλι αλλα οχι τοσο που να λες ''οσα φαω και οσα δωσω''

Και μην μου πεις δεν σου εχει συμβει

Δημοσ.

Αν εισαι έτοιμος για κλοτσοπατιναδες, ορμας. Αλλιως προσπαθεις να τον κανεις να νοιώσει άσχημα. (Να φερθεις υπεράνω)

Πάντως ολα αυτα δεν προετοιμάζονται ως εργασία απο το σπιτι. Αυτα βγαίνουν εκει στην φάση την τρελή!!!

Δημοσ.

Μια φορά ήμουν με τη μηχανή, στρίβει ο μπροστινός μου σε ένα στενό και παραλίγο να τρακάρει με έναν που ερχόταν ανάποδα. Φρενάρουν στο χιλιοστό, κατεβαίνουν κάτω, χριστοπαναγίες στο φούλ, κατακόκκινοι ούρλιαζαν, είχαν κολλήσει τις φάτσες τους, μεζούρες έξω κλπ. Εγώ αμέσως κατεβάζω καβαλέτο, παίρνω τα ποπκόρν μου, λέω πάει, τώρα θα σφαχτούνε.

Οπότε αρχίζουν να πετάνε τα ρούχα τους με επιδεικτικές κινησεις (πώς τα έσκιζε ο Χαλκ Χόγκαν πρίν περιλάβει τον αντίπαλο; έτσι), βγάζουν πρώτα μπουφάν, μετά πουλόβερ, μπλουζάκια, όλα.

Ο ένας έμεινε με το φανελάκι κι ο άλλος τίποτα (μόνο η τρίχα για πουλόβερ στο στήθος) και φώναζαν "έλα έλα ρε μουνι" και τέτοια.

Τελικά δεν έπεσε ούτε σφαλιάρα, ούτε σπρωξιά λέμε, ξαναντύθηκαν, μπηκαν στα αμάξια κι έφυγαν. Και μείναμε οι αυτόπτες να κυλιόμαστε στην άσφαλτο.

Δημοσ.
Μια φορά ήμουν με τη μηχανή, στρίβει ο μπροστινός μου σε ένα στενό και παραλίγο να τρακάρει με έναν που ερχόταν ανάποδα. Κατεβαίνουν κάτω, χριστοπαναγίες στο φούλ, κατακόκκινοι ούρλιαζαν, είχαν κολλήσει τις φάτσες τους, μεζούρες έξω κλπ. έλεγες τώρα θα σφαχτούνε.

Οπότε αρχίζουν να πετάνε τα ρούχα τους με επιδεικτικές κινησεις (πώς τα έσκιζε ο Χαλκ Χόγκαν πρίν περιλάβει τον αντίπαλο; έτσι), βγάζουν πρώτα μπουφάν, μετά πουλόβερ, μπλουζάκια, όλα.

Ο ένας έμεινε με το φανελάκι κι ο άλλος τίποτα (τρίχα για πουλόβερ στο στήθος) και φώναζαν "έλα έλα ρε μουνι" και τέτοια.

Τελικά δεν έπεσε ούτε σφαλιάρα, ούτε σπρωξιά λέμε, ξαναντύθηκαν, μπηκαν στα αμάξια κι έφυγαν. Και μείναμε οι αυτόπτες να κυλιόμαστε στην άσφαλτο.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΘΕΟΣΣΣ

Οσο φαντάζομαι την σκηνή. Εχω λιώσει!! ΧΑΧΑΧΑΑΧ

Δημοσ.
Τις γυναίκες πως τις αντιμετωπίζετε;

Με ανωτερότητα, ανάλογα το μέγεθος της απειλής, της δείχνω να καταλάβει οτι δεν την παίρνει:

Σίγουρα πάντως όχι έτσι:

Δημοσ.

Είναι ένα πολύ περίεργο και "ιδιαίτερο" θέμα αυτό που συζητάμε.

Για ποδόσφαιρο,μπάσκετ και τέτοια ΜΑΛΛΟΝ θα έκανα το μαλάκα

αν συνέβαινε κατά λάθος κάτι, εκτός και αν μετά ο άλλος το συνέχιζε

και ήταν επίτηδες προκλητικός.

Αλλά το θέμα είναι όντως...τί κάνεις;

Τα υπεράνω τα ακούω λίγο βερεσέ, η μαγκιά για μένα είναι να είσαι ψύχραιμος,

να μην ξεκινάς καυγά ποτέ πρώτος και ακόμα και αν ο άλλος πάει να ξεκινήσει

πρώτος, εσύ να τον κάνεις ρόμπα με τα λόγια.

Στην συντριπτική πλειοψηφία, όπως αναφέρθηκε, ο καυγάς θα μείνει στα λόγια,

"θα σου κάνω αυτό", "θα μου κάνεις εκείνο" και τέλος.

Το κακό είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρελοί ανάμεσα μας που δεν κωλώνουν και ψοφάνε

για τέτοιες φασαρίες. Εκεί πραγματικά δεν ξέρω τι κάνεις. Ίσως όντως είναι καλύτερα

να το παίξεις κοτούλα και να την κάνεις με ελαφρά από το να φας κανά βρωμόξυλο που θα το θυμάσαι μια ζωή. Το κακό είναι ότι μετά θα νιώθεις πραγματικά σκατά και θα εύχεσαι να 'χες κάνει κάτι.

Η μόνη περίπτωση που θα αντιδρούσα σε τέτοια περίπτωση (αν δηλαδή βλέπω πως ο άλλος είναι γομάρι και πως δεν με παίρνει) είναι αν μου πρόσβαλε τη γκόμενα/της την έπεφτε αγνοώντας με και τέτοια χοντρά. Εκεί δυστυχώς θα κάτσεις να φας και ξύλο, αλλιώς πάνε βάλε και καμιά σερβιέτα μετά που πε και ο Lucifer.

Καφρίλα βέβαια, στο 2008 να σκεφτόμαστε έτσι, αλλά δυστυχώς έτσι είναι.

Δεν προχωρήσαμε και πολύ από τότε που κυνηγούσαμε ζώα και ζούσαμε στις σπηλιές και κυρίως οι γκόμενες έτσι το βλέπουν. Εκεί μπροστά μπορεί να σου πει "τι χαζά είναι αυτά, δεν ντρέπεσαι " και τέτοια, αλλά μέσα της θα ξέρει ότι αύριο-μεθαύριο μπορεί σε μια στραβή στιγμή να στηρίζεται πάνω σου.

Πάντως, όσο φασιστικό και αν ακούγεται, το θεωρώ τεράστια μαγκιά να μπορείς να υπερασπίζεσαι το δίκιο σου. Και δεν θέλει να 'σαι 2 μέτρα και 180 κιλά άσβερκος, λίγη τρέλα απλά να κουβαλάς θέλει. Δε λέω να πάει ο άλλος να σου φάει τη θέση στο παρκάρισμα και να τον σπάσεις, αλλά αν πάει πρώτος και σου πει "θα σου κάνω, θα σου δείξω"να βγεις ψύχραιμος έξω, να πας μπροστά του και να του πεις ήρεμα "Έλα".

Κατά 90% θα χεστεί κα θα φύγει. Αυτό είναι μαγκιά για μένα.

Δημοσ.

Πάντως, όσο φασιστικό και αν ακούγεται, το θεωρώ τεράστια μαγκιά να μπορείς να υπερασπίζεσαι το δίκιο σου. Και δεν θέλει να 'σαι 2 μέτρα και 180 κιλά άσβερκος, λίγη τρέλα απλά να κουβαλάς θέλει. Δε λέω να πάει ο άλλος να σου φάει τη θέση στο παρκάρισμα και να τον σπάσεις, αλλά αν πάει πρώτος και σου πει "θα σου κάνω, θα σου δείξω"να βγεις ψύχραιμος έξω, να πας μπροστά του και να του πεις ήρεμα "Έλα".

Κατά 90% θα χεστεί κα θα φύγει. Αυτό είναι μαγκιά για μένα.

και αν δεν φυγει.:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...