Προς το περιεχόμενο

Πρωτη αντίδραση σε ψευτοτσαμπουκα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προσέξτε τι της λέτε να κάνει μπορεί αύριο μεθαύριο αυτο το χέρι να είναι το δικό σας.

μπα, πέφτει μακριά το βέλγιο

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ωραια ρε μαγκες πειτε τι να κανω εγω στην περιπτωση που καποιος μου

πιασει τον κωλο κυριολεκτικα;;; συνηθως τρωνε μπινελικι δημοσια.... να

το συνεχισω ετσι;;;;

όχι.

Tου λες σε ευχαριστώ πολύ και του προτείνεις να πάτε για καφέ/ποτό να γνωριστείτε καλύτερα.

Δημοσ.
όχι.

Tου λες σε ευχαριστώ πολύ και του προτείνεις να πάτε για καφέ/ποτό να γνωριστείτε καλύτερα.

αν ειναι να ενδιαφερεται ο αλλος μονο για τον κωλο μου τοτε να το βρασω :X

Δημοσ.

μπορει να του αρεσει και το προσωπο σου αλλα θα φανει καπως το να το χουφτωσει δημοσια.

• Super Moderators
Δημοσ.
ωραια ρε μαγκες πειτε τι να κανω εγω στην περιπτωση που καποιος μου πιασει τον κωλο κυριολεκτικα;;; συνηθως τρωνε μπινελικι δημοσια.... να το συνεχισω ετσι;;;;

bitchslap...δεν χρειάζεται κάτι άλλο :P

Δημοσ.
μπορει να του αρεσει και το προσωπο σου αλλα θα φανει καπως το να το χουφτωσει δημοσια.

κοιτα εχει τυχει να μου πιασει την κουβεντα αγνωστος και να παμε για καφε... και δεν επιασε τπτ αλλο για να το καταφερει αυτο... οποτε μην ακουω σαχλα

Δημοσ.
Σε μια τετοια περιπτωση,που προφανως δεν θα κατσεις να πλακωθεις, ποιος ειναι καλος τροπος επιβολης?

H κεφαλιά. Στο 99,99% των περιπτώσεων δεν ακολουθεί καβγάς.

Δημοσ.

Για να επανερχομαστε...

Γενικο πουλημα μαγκιας, οχι απαραιτητα γηπεδο. Πχ σε κανα ΣΤΟΠ, σε κανα μπαρ, τεσπα μιλαμε για κατασταση που ουτε θες ουτε παει για μπουκετα

Απλα το κλασσικο κολλαμε ο ενας στον αλλο ή σπρωχνουμε ο ενας στον αλλο δεν λεει. Αφενως μπορει να φας καμια εκει που δεν το περιμενεις. Αφεταιρου αν δεν γινει αυτο, θα ειναι ενα Χ τεραστιο

Ψαχνω αντιδραση σε φαση "σε πιανω απο το λαιμο" αλα Μανωλας σε Νινιαδη. Δηλαδη δεν επεσε ουτε ενα μπουκετο αλλα τον ξεφτιλισε

Σε περιπτωσης μπαλας ή δρομου αλλα με κοσμο τριγυρω πιστευω πως το δυνατο σπρωξιμο(οχι πιανομαστε στα χερια και σπρωχνουμε με το σωμα, κανονικα, περνεις φορα, και τον διαολοστελνεις με τα χερια,αν γινεται να πεσει και κατω, ειναι το καλυτερο γιατι δεν το περιμενει και μετα θα επεμβουν και οι αλλοι και θα σας χωρισουν(οποτε θα φυγεις με +1)

Εχει το μειονεκτημα οτι αν δεν εχει κοσμο η φαση συνηθως ειναι αρκετα βαρυ ωστε μετα να πεσουν μπουκετα οποτε βλεπεις την κατασταση, αν δεν θες να παιξεις μπουκετα αλλά δεν θα ειχες και προβλημα (πχ τον ψιλοεχεις αν πεσουν μπουκετα) το κανεις. Εκει που δεν το κανεις ειναι αμα δεν γουσταρεις με τιποτα μπουκετα γιατι οταν αρχισει το ξυλο πλεονεκτημα εχεις αυτος που βαραει πρωτος

-----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 02 : 17 : 33-----

H κεφαλιά. Στο 99,99% των περιπτώσεων δεν ακολουθεί καβγάς.

Τοχω σκεφτει ρε Αιγεα αλλα η κεφαλια η ποδοσφαιρικη(ξερεις που κολλανε ο ενας κεφαλι με τον αλλο σαν τα τραγια)

Αν ειναι κανονικη, δλδ με φορα και δυναμη Ή θα πεσει ξυλο μετα Ή θα τον αφησεις στον τοπο

Δημοσ.
Ψαχνω αντιδραση σε φαση "σε πιανω απο το λαιμο" αλα Μανωλας σε Νινιαδη. Δηλαδη δεν επεσε ουτε ενα μπουκετο αλλα τον ξεφτιλισε
εξαρτάται πως είναι αυτός που θα πιάσεις από τον λαιμό, άμα ο Nινιάδης έπιανε τον Mανωλά από τον λαιμό κατά 99% θα επακολουθούσαν μπουκέτα...
Δημοσ.

ontopic:

ειναι αναλογος τι ατομο εισαι και τι θελεις να δειξεις.

επισης μεγαλο ρολο παιζει και με τι παρεα εισαι ή μονος.

θα πω μερικα παραδειγματα για μενα.

πεταγεται ενας απο το στοπ και αρχιζει το μπινελικι.

υπαρχουν οι εξης περιπτωσεις και αντιδρασεις.

1) αν ειμαι με γκομενα απλος το προσπερναω και φευγω.

2) αν ειμαι μονος παω το αυτοκινητο μου μπροστα απο το δικο του και δε τον αφηνω να φυγει για 2 λεπτα.

(φυσικα θα εχω ακουσει το μπινελικι της ζωης μου αλλα εγω θα εχω λιωσει στα γελια)

πειραζει καποιος τη γκομενα.

εδω παιζει μεγαααλο ρολο η γκομενα διοτι

1) αν δε κανεις τιποτα τοτε η γκομενα μπορει να σε πει χεστη, φλωρο κτλ κτλ

2) αν κανεις κατι τοτε μπορει σε πει αλητη, γουρουνι κτλ κτλ

οποτε σημασια εχει να ξερετε τι τυπος ειναι η γκομενα και τι της αρεσει.

επανερχομαι στη θεμα οδηγησης στη περιπτωση που ΕΜΕΙΣ κανουμε καποιο λαθος και αρχισει καποιος αλλο τα μπινελικια.

εκει ο καθενας μπορει να αντιδρασει διαφορετικα. αλλος να πει συγνωμη κτλ κτλ

αν μου τυχει κατι τετοιο απλος τραγουδαω φωναχτα και χαμογελαστα κοιταζοντας στα ματια τον/την, δειχνοντας οτι νταξει εκανα λαθος αλλα μη χαλασουμε τις καρδιες μας. ;)

Δημοσ.
εξαρτάται πως είναι αυτός που θα πιάσεις από τον λαιμό, άμα ο Nινιάδης έπιανε τον Mανωλά από τον λαιμό κατά 99% θα επακολουθούσαν μπουκέτα...

Στην οδήγηση είναι περίεργα τα πράγματα. Ο πιό ήρεμος άνθρωπος μπορεί να βγεί εκτός εαυτού. Αυτό που έμαθα από πρώτο χέρι είναι πως σε καμία περίπτωση δεν κατεβαίνεις από το αμάξι, χώρια του οτι μπορεί ο άλλος να το εκλάβει ως πρόκληση, ποτέ δεν ξέρεις αν έχεις να κάνεις με τσαντισμένο άνθρωπο ή τσαντισμένο ψυχοπαθή.

Δημοσ.

...και ειδικά στην δεύτερη περίπτωση, έχω δει το έναν να κατεβαίνει για τσαμπουκά και τον άλλο να πηγαίνει στο πορτ-μπαγκάζ και να βγάζει ένα ρόπαλο του baseball. Θέλετε να σας πω τι έγινε ύστερα...;

Δημοσ.
...και ειδικά στην δεύτερη περίπτωση, έχω δει το έναν να κατεβαίνει για τσαμπουκά και τον άλλο να πηγαίνει στο πορτ-μπαγκάζ και να βγάζει ένα ρόπαλο του baseball. Θέλετε να σας πω τι έγινε ύστερα...;

"πλακωσανε" ολοι με τις καμερες να δουνε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...