Προς το περιεχόμενο

Πρωτη αντίδραση σε ψευτοτσαμπουκα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραια ρε μαγκες πειτε τι να κανω εγω στην περιπτωση που καποιος μου πιασει τον κωλο κυριολεκτικα;;; συνηθως τρωνε μπινελικι δημοσια.... να το συνεχισω ετσι;;;;

αρκούδα είσαι, δόντια έχεις

συν ότι ο καλός σου μέλισσος θα κάνει ό,τι περνάει από το κεντρί του για να σε προστατέψει (κι αν δεις πλέον από το αβαταρ είναι οπλισμένος)

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ωραια ρε μαγκες πειτε τι να κανω εγω στην περιπτωση που καποιος μου πιασει τον κωλο κυριολεκτικα;;; συνηθως τρωνε μπινελικι δημοσια.... να το συνεχισω ετσι;;;;

Η μεγαλύτερη ζημιά που μπορείς να του κάνεις,είναι η "εξύβριση έργω" και τιμωρείται με δεκαπεντάμηνο.B)

Η μικρότερη να του κόψεις τα παπάρια και να του τα βάλεις στο στόμα.:P

Δημοσ.

Του φωνάζεις δυνατά, δημόσια, "Χίλια συγνώμη κύριε μου που καταλάθος ο κώλος μου χτύπησε το χέρι σας, είσαστε καλά ; Να φωνάξω μήπως κάποιο ασθενοφόρο ; ".

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλό, μπορεί να το πλουτίσει επιπλέον: ας πούμε, το χέρι να γίνει "στην απλωμένη, ιδρωμένη, πλαδαρή παλάμη σας" ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Προσέξτε τι της λέτε να κάνει μπορεί αύριο μεθαύριο αυτο το χέρι να είναι το δικό σας.

Καλύτερα να μας κοπεί.Αν και ξεκινάνε απ' τη μικρογραφία της κοινωνίας (=οικογένεια) αυτά.

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχει να κάνει αν τη χουφτώσουν είναι ότι έκανε και η πρωταγωνίστρια του Tokyo Gore Police:

Να τον πιάσει και να τον σύρει έξω απ' τον σταθμό,σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι που φωτίζεται από κάποιο στύλο της δεη μόνο.Να του πει 2 φωνήεντα και όταν αυτός θα σηκώνει τα χέρια να ζητήσει συγνώμη να βγάλει μια κατάνα και να του κόψει τα χέρια(αυτή εντωμεταξύ θα έχει μια ομπρέλα η οποία θα βγαίνει και θα γίνεται σπαθί).Ε όταν θα ρέει άφθονο το αίμα του,αυτή θα φεύγει με την ομπρέλα για να μη λερωθεί απ' το αίμα και θα πετάξει την ατάκα "Η παρενόχληση είναι έγκλημα".

Καλή φάση

Δημοσ.

Γιατί να μπινελικώνεις τον κοσμάκη;

Αστους να το ευχαριστηθούν τουλάχιστον. ;)

Τόσο κόπο κάνουν και τόση αγωνία τους τρώει για το τι θα γίνει.:-)

Δημοσ.

που κυκλοφορεις?

Δημοσ.
Του φωνάζεις δυνατά, δημόσια, "Χίλια συγνώμη κύριε μου που καταλάθος ο κώλος μου χτύπησε το χέρι σας, είσαστε καλά ; Να φωνάξω μήπως κάποιο ασθενοφόρο ; ".

αυτο εδω ειναι ολα τα λεφτα:lol::lol::lol: θα το υιοθετισω

χωρις πλακα ρε παιδια..... ηταν ενας πριν λιγο καιρο που ουτε καν το παραδεχοταν οτι μου επιανε τον κωλο:mad::mad::mad: και το ειδα και το ενιωσα το κωλοχερο του.... με το ζορι ζητησε συγνωμη:mad::mad::mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...