Προς το περιεχόμενο

Πρωτη αντίδραση σε ψευτοτσαμπουκα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μισό λεπτό , όταν λέτε είναι μέρος του παιχνιδιού τι εννοείται ακριβώς; Δεν φαντάζομαι να υπάρχουν και κανονισμοί που να προβλέπουν "πέταγμα μπαστουνιού και μετά μπουκέτα " ... ?

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο ice hockey τους αφήνουν για πολλούς λόγους. Καταρχήν όλοι φοράνε πανοπλίες και απο τα χτυπήματα δεν καταλαβαίνουν και πολλά. [...]Και φυσικά για να ζητωκραυγάζουν σαν τα ζώα και να διασκεδάζουν οι Αμερικανοί. Πώς ήταν οι αρένες κάποτε;

Aυτό ακριβώς.

Δημοσ.

παναγο δεν εχεις παει να δεις hockey να υποθεσω?

ειχα παει ny giants vs edmonton oilers και επεσαν μαπες 2 φορες και ηταν τελεια (οχι μονο το ξυλο)

Δημοσ.

...αρα είναι κάτι σαν high light εκτός κανονισμού , προφανώς όμως για να τους βγαίνει τέτοια βία κάτι παίζει με την φύση του παιχνιδιού (συνυπολογίζοντας φυσικά και την ανθρώπινη βλακεία).

...κοιτάξτε τώρα σε τι βίντεο έπεσα :

Τρελό LOOL -:lol: :lol::lol::lol:

Δημοσ.
παναγο δεν εχεις παει να δεις hockey να υποθεσω?

ειχα παει ny giants vs edmonton oilers και επεσαν μαπες 2 φορες και ηταν τελεια (οχι μονο το ξυλο)

Η αλήθεια είναι οτι στα 5 χρόνια που έμενα usa δεν έτυχε να πάω. Έτυχε όμως αρκετές φορές να παρακολουθήσω αγώνες στην τηλεόραση. Είχα προσπαθήσει και μια φορά να παίξω και σακατεύτικα μόνος μου χωρίς να παίξω ξύλο :P. Είναι ένα άκρως απαιτητικό σπορ (σωματικά) το οποίο αναμφίβολα είναι πολύ διασκεδαστικό. Ο τρόπος όμως που σκοράρεις είναι τόσο μονότονος (δεν έχει κεφαλιές και ψαλιδάκια όπως στο ποδόσφαιρο, ούτε καρφώματα όπως στο μπάσκετ) που ο κόσμος, για να διατηρήσει τον ενθουσιασμό του, θέλει να δει κάτι παραπάνω. Γιαυτό τους αφήνουν οι διαιτητές. Θα μπορούσα να βάλω στη συζήτηση και το επίπεδο του μέσου αμερικανού όσον αφορά το πώς βλέπει τη διασκέδαση αλλά... είναι ένα άλλο θέμα.

Πάρε σαν παράδειγμα το ξύλο που πέφτει -σπάνια βέβαια- στα Ελληνικά γήπεδα. Χαίρεται κανείς όταν αρχίζει; Εγώ απο όσο ξέρω.. όχι.

Δημοσ.

On Topic (γιατί τώρα πρόσεξα την ύπαρξη του thread), συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Fidelio.

Πρώτα πρέπει να ξεχωρίσουμε τι σημαίνει φόβος, καθώς έχει μπόλικες εκδοχές, κάποιες φυσιολογικές, και κάποιες ηλίθιες.

Π.χ

• Φοβάμαι να κατέβω από το αμάξι και να τις παίξω με τον άλλον, γιατί δεν ξέρω τι τρέλλα κουβαλάει ο καθένας. (φυσιολογικός φόβος σωματικής ακεραιότητας).

• Φοβάμαι τα φίδια, γιατί μπορεί να είναι δηλητηριώδη. (φυσιολογικός φόβος αυτοσυντήρησης, αρκεί να υπάρχει εμφανής κίνδυνος).

• Φοβάμαι τα ασανσέρ ή τις ταράτσες που δεν έχουν κάγκελα. (φυσιολογικός φόβος, που έχει να κάνει με ψυχολογικούς παράγοντες).

• Φοβάμαι να κατέβω στην πορεία, γιατί εξ'αιτίας ενός ρουφιάνου θα χάσω την δουλειά μου. (φυσιολογικός φόβος, αλλά αδικαιολόγητος, αν είσαι ευχαριστημένος από την δουλειά σου δεν κατεβαίνεις, αν δεν είσαι παίρνεις το ρίσκο να χάσεις μία δουλειά που δεν σε ικανοποιεί).

• Φοβάμαι πως αν δεν κατέβω να τις παίξω θα με θεωρήσουν κότα. (ηλίθιος φόβος, που πρέπει να ξεπεραστεί το πολύ στην εφηβεία).
    "Big and tough and macho so you can kick my ass? So fuckin' what?

Όσον αφορά το τι θα πει η γκόμενα, νομίζω πως υπάρχουν σοβαρότεροι παράμετροι που δείχνει κάποιος τον αντρισμό του.

Στην τελική δεν πρόκειται να είμαι με γκόμενα που με θεωρεί "μπράβο" της.

Και επειδή από θεωρία καλά τα πάμε, αλλά στην πράξη δεν υπάρχει πάντα η νηφαλιότητα, καθώς επίσης υπάρχει και ο παράγοντας να πέσεις σε ψυχοπαθή στον δρόμο και να σου ανήγει την πόρτα σώνει και καλά να σε δείρει, προσωπικά έχω πάντα ένα μπουζόκλειδο κάτω από την θέση του οδηγού.

Αν με κατεβάσει και δεν γίνεται αλλιώς, ρίχνω μία προσπάθεια.

Αν τον πετύχω, τον ξάπλωσα και φεύγω.

Αν δεν τον πετύχω, ...χμμ. Την πούτσισ@.

:-D

Δημοσ.

Πάντως σε αυτό το βιντεάκι που πλακώνει τους 2 που του έκαναν μλκία στην γκόμενα,αν ήμουν εγώ θα ανέβαινα να πλακώσω την υστερικιά που φωνάζει στο μπαλκόνι...

Δημοσ.

[*]Φοβάμαι πως αν δεν κατέβω να τις παίξω θα με θεωρήσουν κότα. (ηλίθιος φόβος, που πρέπει να ξεπεραστεί το πολύ στην εφηβεία).

"Big and tough and macho so you can kick my ass? So fuckin' what?

Flea - Pea ;)

Δημοσ.

βασικα δεν υπαρχει ψευτοτσαμπουκας, αμα σε δει ο αλλος οτι το κανεις στα ψεματα τοτε σιγουρα θα παρει θαρρος και θα συνεχισει, μπορει να μην σου ριξει ξυλο αλλα θα σε ξεφτυλισει μπροστα σε ολους.

Αμα ερθει κοντα σου, σε αποσταση για μπουνια, κεφαλια, κτλ. βαλε το χερι σου στο σαγονι σαν να σκευτεσαι, ετσι αν παει να κανει τιποτα μπορεις πιο γρηγορα να τον χτυπησεις η να καλυφθεις.

Δημοσ.
Αμα ερθει κοντα σου, σε αποσταση για μπουνια, κεφαλια, κτλ. βαλε το χερι σου στο σαγονι σαν να σκευτεσαι, ετσι αν παει να κανει τιποτα μπορεις πιο γρηγορα να τον χτυπησεις η να καλυφθεις.

Pai%20Mei.jpg

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι η ψυχραιμία.

Ελιτε προκειται για τραμπούκο που δεν πάιρνει από λόγια ή απλα για κάποιον θερμοκέφαλο που θα κάνει την μαγκιά του , θα ξεφουσκώσει και θα του φύγει (αππο αυους που τα σπάνε κα ιμετανιώνουν για την λαμακία τους μετα) χρειάζετια αυτοσυγκρατηση κα ιψυχραιμία.

ΑΝ τον τουμπάρεις με τα λόγια και του αποδείξεις ότι κάνει λάθος, έχει καλώς.

Αν όχι, αρχίζουν τα προβλήματα.

Εκεί πια χρειάζεται κόψιμο φάτσας συμπεριφορας και αντίδρασης κατα το δοκουν.

Η βία (λεκτική ή σωματική) είναι η τελευταία λύση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και αν σου βγεί από το αμάξι (ταυτόχρονα εφόσον βγαίνεις και εσύ) ενας 1,96 130 κιλά με 4 χρόνια gym στην πλάτη, 2 χρόνια Mixed Martial Arts (MMA) και τέρας ψυχραιμίας, τι κάνεις ?? ? ? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...