KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ποια ειναι μια καλη 1η αντιδραση? Δεν μιλαω για μπουκετα κτλ Απλα, σου πεταχτηκε ενας απο το στοπ και κατεβηκε απο το αμαξι, σου εκαναν κλαδεμα στο 5χ5, σου πειραξε καποιος την γκομενα Εκει περα τα αγορακια στην ουσια τις μετραμε, δηλαδη παμε και κολλαμε και καλα μαγκια ο ενας στον αλλο αλλα σπανια θα πεσει ξυλο. Σε μια τετοια περιπτωση,που προφανως δεν θα κατσεις να πλακωθεις, ποιος ειναι καλος τροπος επιβολης? Το πιασιμο απο τον λαιμο φαινεται καλο αλλα ειναι δυσκολο
Tuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Να του πετάξεις 5 γκολάκια και να ηρεμήσει Σοβαρά 1 άλλο που έχει πιάσει τόπο 2-3ς φορές που το δοκίμασα είναι να δείξεις ανωτερότητα ( βέβαια αν έχεις φάει γερό χτύπημα, δεν είναι εύκολο ) Δηλαδή, του λέω του άλλου αρχικά 2-3 μπινελίκια (της στιγμής) και επειδή εγώ παίζω σωστά χωρίς ηλίθια και ανούσια χτυπήματα σε μπάλα, του λέω "ρε μλκ, σου χω κάνει ποτέ τέτοιο μαρκάρισμα;; με έχεις δει ποτέ να παίζω έτσι; Είσαι σοβαρός, ερχόμαστε να παίξουμε μπάλα να διασκεδάσουμε και θα τα γαμήσουμε όλα; Έχουμε δουλειές κτλπ, δε θα καθόμαστε να ασχολούμαστε με αυτά τώρα". Ε, και οι 2 περιπτώσεις που ανέφερα δε μου έχουν κάνει ούτε καν τζατζάρισμα από τότε ρε φίλε, δε το πίστευα. Ο 2ος ειδικά ήρθε μετά το ματς και μου ζήτησε συγγνώμη
sodeli Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Τον πυροβολείς και μετά λες οτι ήταν αναρχικός και έσπασε το μαγαζί σου. Βάζεις και τον Κούγια δικηγόρο εν ανάγκη και καθάρησες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 you use the Force...
Str Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 κανεις το μλκ και σε ανυποπτη στιγμη του επιστρεφεις το "δωρο" για μπαλα μιλωντας σε ολες τις αλλες περιπτωσεις που μπορεις να φυγεις και να μην τον βλεπεις μπροστα σου κανα ελληνικο μπινελικι και φυγεις...κλασικα πραγματα... btw, αν μπορεις να το κανεις, θα συμφωνησω με τον thresh, ειδικα αν εχεις αναβαθμιστει σε choke force μην το σκεφτεσαι...
freedubus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 H καλύτερη λύση (αν δεν πάει κατευθείαν για ξύλο το σκηνικό) είναι να τον κάνεις να πειστεί οτι είσαι τρελός και οτι θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα αν δεν κάνει την κότα και φύγει. Eίτε με βλέμμα, είτε λόγια είτε κι εγώ δεν ξέρω τι. Πειραματίσου στο τι σε κάνει πιο πειστικό (π.χ. αν εισαι σαν αυτόν δε χρειάζεται να πείς πολλά, αλλά αν ο άλλος φαίνεται πιο ντούκι και δε σε παίρνει για φάπες, μπορείς να τον κοιτάξεις άγρια και να του πείς μια δολοφονική ατάκα). Αλλιώς τα παρακάτω:
Tenshi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ποια ειναι μια καλη 1η αντιδραση? Πρώτος διδάξας...
Fidelio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ..ο πραγματικός σι-φου , προλαβαίνει τον θυμό του: "Ειρήνη και αγάπη αδελφέ , δεν πειράζει που με καλάμισες, παρακαλώ ας συνεχίσουμε .." <- αυτή ας πούμε είναι μια ατάκα "επιθεσης" σε περίπτωση που παίζεις 5χ5
SCORPIO777 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 αυτο τωρα χωρις πλακα να κανεις οτι μπορεις να αυτοσυγκρατηθεις.καμια φορα δυστυχως δεν γινεται.
evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ωραια ρε μαγκες πειτε τι να κανω εγω στην περιπτωση που καποιος μου πιασει τον κωλο κυριολεκτικα;;; συνηθως τρωνε μπινελικι δημοσια.... να το συνεχισω ετσι;;;;
SCORPIO777 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ωραια ρε μαγκες πειτε τι να κανω εγω στην περιπτωση που καποιος μου πιασει τον κωλο κυριολεκτικα;;; συνηθως τρωνε μπινελικι δημοσια.... να το συνεχισω ετσι;;;; δηλαδη ρε evabb σου εχουν πιασει τον κωλο δημοσια.:lol:
insomniaK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ωραια ρε μαγκες πειτε τι να κανω εγω στην περιπτωση που καποιος μου πιασει τον κωλο κυριολεκτικα;;; συνηθως τρωνε μπινελικι δημοσια.... να το συνεχισω ετσι;;;; Η ευκαιρία σου είναι... Ευχαριστήσου το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.