Προς το περιεχόμενο

Lnux και καρτες γραφικων,τι παιζει?

seskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους.ειναι το δευτερο θεμα που ανοιγω εδω και αυτο γιατι δεν μπορω να καταλαβω το εξης: βαζω το cd ubuntu 8.10 για να κανω εγκατασταση.επιλεγω την γλωσσα που μου ζηταει επειτα επιλεγω την επιλογη που λεει εγκατασταση.αρχιζει να φωρτωνει κατι αρχεια και οταν ανοιξει η οθονη με το προεπιλεγμενο φοντο ειναι ολα θολα και μοιαζει σαν να τρεμοπαιζουν τα παντα.βλεπω τις επιλογες που πρεπει να κανω πατωντας τα βελακια αλλα δε μπορω να διακρινω τι μου λεει γιατι οπως ειπα ειναι ολα θολα,ετσι ωστε να μην μπορω να ακολουθησω τα επομενα βηματα.το ερωτημα μου ειναι:μηπως φταιει η καρτα γραφικων μου?πρεπει να κανω κατι με τους drivers πρωτου την εγκατασταση?η καρτα μου ειναι:ati radeon 2400xt που μπορω να δω αν ειναι συμβατη?

Υ.Γ δοκιμασα με ενα live cd πριν πρωβω σε κανονικη εγκατασταση και ολα ηταν μια χαρα.κατι που μου λεει οτι ισως να μην φταιει η καρτα

εσεις τι λετε? ευχαριστω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αρχιζει να φωρτωνει κατι αρχεια και οταν ανοιξει η οθονη με το προεπιλεγμενο φοντο ειναι ολα θολα και μοιαζει σαν να τρεμοπαιζουν τα παντα.

Εννοείς ότι κάνεις επιτυχώς εγκατάσταση και μετά έχεις πρόβλημα; Αν ναι, απλά χρειάζεται να εγκαταστήσεις τους restricted drivers.

οχι.η εγκατασταση δεν εχει γινει ακομα.ειμαι στο πρωτο βημα της εγκαταστασης (μαλλον) μιας και δεν εχω χωρισει ακομα τον σκληρο μου(home,root,swap) που υποτιθεται οτι ειναι μεσα στα βηματα της εγκαταστασης.

τι ειναι οι restricted drivers?που θα τους βρω?

το οτι ολα ηταν μια χαρα με το live cd που δοκιμασα δηλωνει πως η καρτα μου ειναι συμβατη?

Τα δείχνει όλα πάρα πολύ θολά με κάθετες γραμμές; Δυσκολεύεσαι να διακρίνεις οτιδήποτε; Αν έχει επιλογή σε εκείνο το μενού κάνε suspend και μετά δοκίμασε να συνεχίσεις πάλι. Πες μας αν έλυσε το πρόβλημά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...