Προς το περιεχόμενο

συγκατοικηση

von_dam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα έχει όμως 7 τουαλέτες? Συνήθως η αναλογία είναι 2:1. Και πάλι μια τουαλέτα για 2 άτομα. Και όχι οικογένεια, συγγενείς ή σάρα και η μάρα. Αρα όσοι συγκατοικούν με αγνώστους για μένα ειναι βρωμιαραίοι. Και ειδικά με άγγλογαλλους που δε φημίζονται για την καθαριότητα τους.

Μια χαρά τα πήγες και εσύ :-D

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

0/10 troll.

ενω ο ελληνας που μπαινεις στα λεωφορεια και βρωμαει τσικνα ειναι παντα καθαρος..αλλα ξεχασα ειναι οι ξενοι αυτοι

Δημοσ.
0/10 troll.

ενω ο ελληνας που μπαινεις στα λεωφορεια και βρωμαει τσικνα ειναι παντα καθαρος..αλλα ξεχασα ειναι οι ξενοι αυτοι

Nαι αλλά αυτοί δεν έχουν λεφτά να φάνε, το τελευταίο που σκέφτονται είναι αν θα πλυθούν. Οι λεφτάδες ΚινοΙνδοι που έρχονται στην ΜΒ δεν νομίζω να μην έχουν λεφτά.

Δημοσ.

απο αγγλια γαλλια πηγαμε σε κινα ινδια?

γιατι παντως δεν εχω δει κανεναν βρωμιαρη απο τους λαους που αναφερεις εκτος απο 1 αγγλο αναπηρο στο μυαλο

Δημοσ.

2 τουαλετες εχουν, παραπανω δεν εχω δει, εμενα και εγω σε μεγαλο σπιτι, ημασταν 6 και δεν ειχαμε καποιο ιδιαιτερο προβλημα στην καθαριοτητα, συνηθως υπαρχει καποιος στο σπιτι που ασχολειτε πιο σοβαρα με το θεμα. Πιο πιθανο ειναι να βρωμισεις αμα μενεις μονος σου παρα με αλλους.

Αυτο που μου την εδινε ηταν η κατασταση με τα εξοδα, ο ενας προσπαθουσε να τα φορτωσει στον αλλον και οι καυγαδες για μαλακιες. Ειχαμε εναν κοπανο που εβγαλε διπλο κλειδι και το εδωσε σε εναν φιλο του που δεν ειχε δικο του πλυντηριο στο σπιτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...