Chrisxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλό είναι να παίζουν ατομα που συγκατοικουν στην παρέα γιατί ετσι οταν δεν εχεις τι να κανεις τους φορτώνεσαι ανετα και δεν εχεις και τυψεις Οντοπικ τωρα: Καθε συγκατοικηση είτε με φίλο είτε με αγνωστο είναι ρίσκο. Είναι πιθανο μαλιστα με φιλο να ερθεις σε ριξη για θεματα συγκατοίκησης και να δημιουργηθει προβλημα από το πουθενα, οποτε περα από συγκατοικο χάνεις και ενα φιλο. Εγω δεν ηθελα να συγκατοικησω οταν ημουν φοιτητης γιατι ηθελα τον δικο μου προσωπικό χώρο, να εχω ενα μερος που να μπορω να απομονωθω αν το θελω. Βασικα αν το εχεις αποφασίσει και είσαι σχετικά ανετος σε θεματα που αφορουν το σπίτι και σχετικα ανεκτικός τους αλλους δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα.
freedubus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 η εισαι αντρας και πινεις κανονικο αλκοολ και οχι νερακι Μία ίσον καμία, δύο είναι πολλές, τρείς είναι λίγες.
soturin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μία ίσον καμία, δύο είναι πολλές, τρείς είναι λίγες. lol, σαν τη δίαιτα του Σταρόβα "ποτέ δεν τρώμε με άδειο στομάχι"
mariav Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Εγω δε θα μπορουσα με τιποτα να συγκατοικήσω με αλλα ατομα, ουτε καν με φιλη! Το βρισκω τρομερα δυσκολο, ισως ειμαι και γω περιεργη τι να πω.... Ειναι τρομερο αγχωτικο να μη κανεις πραγματα που ενοχλουν τον αλλον οπως επισης και συ να χαλιεσαι με πραγματα που κανει ο αλλος και σε ενοχλουν... Εδω διακοπες που παω με παρεα, και μου φαινεται βουνό η συγκατοικηση που ειναι λιγων ημερων, ποσο μάλλον να κρατησει για μεγαλο διαστημα.. Και αυτο που λενε ολοι, οτι συγκατοικουν για λιγοτερα εξοδα δε το καταλαβαινω.. Οταν ζουν 2 ατομα, η ΔΕΗ θα ερχεται επι δυο, το νερο επι δύο και ουτω καθέξης.... Εκτος κι αν μενουν δυο ατομα, και ξοδευουν για έναν..Εκει ναι, πραγματι μιλαμε για μειωση εξοδων.. ΑΛλα σε καθε αλλη περιπτωση , παιζει να ειναι και περισσοτερα για τον εναν, αν πχ δεν κανουν τα ιδια εξοδα σε ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ..Δηλαδη ο ενας γουσταρει να κανει μπανιο 4 φορες τη μερα, ε ενταξει δεν ειναι δικαιο να πληρωνεται ο λογαριασμος δια του δυο.... κλπ κλπ κλπ κλπ Γενικα το θεωρώ απίστευτα δύσκολο να συγκατοικεις! Μα απιστευτα ομως! Απορω πώς τα καταφερνουν οσοι το κανουν..Προφανως ειναι λυση αναγκης πχ σε ξενα πανεπιστημια και οχι επιλογη...
freedubus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ειμαι με συγκατοικους απο το 2001 Tα ίδια. Ωρες ώρες λέω οτι βαρέθηκα, αλλά και πάλι δε ξέρω αν θα έμενα μόνος τελικά.
elis88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Εγω δε θα μπορουσα με τιποτα να συγκατοικήσω με αλλα ατομα, ουτε καν με φιλη! Το βρισκω τρομερα δυσκολο, ισως ειμαι και γω περιεργη τι να πω.... Ειναι τρομερο αγχωτικο να μη κανεις πραγματα που ενοχλουν τον αλλον οπως επισης και συ να χαλιεσαι με πραγματα που κανει ο αλλος και σε ενοχλουν... Εδω διακοπες που παω με παρεα, και μου φαινεται βουνό η συγκατοικηση που ειναι λιγων ημερων, ποσο μάλλον να κρατησει για μεγαλο διαστημα.. Και αυτο που λενε ολοι, οτι συγκατοικουν για λιγοτερα εξοδα δε το καταλαβαινω.. Οταν ζουν 2 ατομα, η ΔΕΗ θα ερχεται επι δυο, το νερο επι δύο και ουτω καθέξης.... Εκτος κι αν μενουν δυο ατομα, και ξοδευουν για έναν..Εκει ναι, πραγματι μιλαμε για μειωση εξοδων.. ΑΛλα σε καθε αλλη περιπτωση , παιζει να ειναι και περισσοτερα για τον εναν, αν πχ δεν κανουν τα ιδια εξοδα σε ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ..Δηλαδη ο ενας γουσταρει να κανει μπανιο 4 φορες τη μερα, ε ενταξει δεν ειναι δικαιο να πληρωνεται ο λογαριασμος δια του δυο.... κλπ κλπ κλπ κλπ Γενικα το θεωρώ απίστευτα δύσκολο να συγκατοικεις! Μα απιστευτα ομως! Απορω πώς τα καταφερνουν οσοι το κανουν..Προφανως ειναι λυση αναγκης πχ σε ξενα πανεπιστημια και οχι επιλογη... Δεν συγκατοικούν όλοι για τα έξοδα, πιστεύω είναι ωραία φάση. Αν είμουν οικονομικά ανεξάρτητος θα το είχα κάνει. Μια εμπειρία είναι κι αυτή...
VOREIOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 φιλαρακι η γνωμη μου ειναι να συγκατοικισεις με γυναικα γιατι εκτος απο τη παρεα μποει να συμβει και κανενα απροοπτο
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ναι μιας και οποια γνωριζεις εσυ την πηδας ε?
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 φιλαρακι η γνωμη μου ειναι να συγκατοικισεις με γυναικα γιατι εκτος απο τη παρεα μποει να συμβει και κανενα απροοπτο μπα ο,τι χειρότερο ακόμα και αν γίνει κάτι αν τσακωθείτε μετά ψάχνεις για καινούργιο σπίτι και καινούργια @@ γιατί τα παλιά θα σου τα σπάει κάθε μέρα. μονο και μονο να την trws στην μάπα αρκεί. το καλύτερο είναι να μείνεις με φίλους σου που τους ξέρεις από πριν, και μπορείς να έχειs εμπιστοσύνη. Είχα έναν συγκάτοικο που έπαιρνε κινητά από το σταθερό και μετά έλεγε να τα πληρώνουμε όλοι γιατί το τηλέφωνο είναι ευθύνη όλων...
VOREIOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 μπα ο,τι χειρότερο ακόμα και αν γίνει κάτι αν τσακωθείτε μετά ψάχνεις για καινούργιο σπίτι και καινούργια @@ γιατί τα παλιά θα σου τα σπάει κάθε μέρα. μονο και μονο να την trws στην μάπα αρκεί. ΦΙΛΕ πολυ αρνητικα σκεφτεσαι
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 άμα δεν ξέρεις πως σκέφτονται οι γυναίκες θα βρεθείς προ πολλών εκπλήξεων και τελικά, αν ο σκοπός σου είναι να γίνει κάτι δεν χρειάζεται να μείνεις μαζί της. Αλλιώς παντρέψου την κανε και 3 παιδιά και είσαι κομπλέ.
jason_rethymno Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ συγκατοικούσα όταν ήμουν φοιτητής στα ΙΕΚ στη Φλώρινα.Τους πρώτους 6 μήνες μ ένα παιδί αλλά δεν ταιριάζαμε και βρήκα αλλού σπίτι που συγκατοικούσα με άλλα 3 άτομα.Εκεί ευτύχως δεν υπήρξε πρόβλημα.
von_dam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ζαγγα εχεις απολυτο δικιο....κι εμενα μου εχουν λειψει οι βραδινες συζητησεις που ειχα....βεβαια δεν κρατησε η συγκατοικηση για πολυ... οσο για εσενα μαρια εχω να σου πω οτι στο εξωτερικο αγγλια και γερμανια που εχω μεινει πληρωνεις καθε μηνα το ιδιο ποσο σε δεη νερο και οτε..γιαυτο στην αγγλια οι πιο πολλοι θελουν να συγκατοικησουν....τα ενοικια εκει ειναι παρα πολυ υψηλα και με τον εκει βασικο μισθο δεν τα βγαζεις με τπτ! ομως οσοι λετε οτι ειναι πολυ δυσκολο εχετε απολυτο δικιο..απλα εγω ετυχε να βρω ατομο καταλληλο τοτε που το εκανα!!! απο φιλες-ους εχω ακουσει τα χειροτερα.... -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 01 : 15 : 23----- ζασον με αλλα τρια ατομα?ουαου!καλα και 4 ατομα τα καταφερατε??? επειδη εδω 2 ατομα και δεν τα βρισκουν...
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ζαγγα εχεις απολυτο δικιο....κι εμενα μου εχουν λειψει οι βραδινες συζητησεις που ειχα....βεβαια δεν κρατησε η συγκατοικηση για πολυ...οσο για εσενα μαρια εχω να σου πω οτι στο εξωτερικο αγγλια και γερμανια που εχω μεινει πληρωνεις καθε μηνα το ιδιο ποσο σε δεη νερο και οτε..γιαυτο στην αγγλια οι πιο πολλοι θελουν να συγκατοικησουν....τα ενοικια εκει ειναι παρα πολυ υψηλα και με τον εκει βασικο μισθο δεν τα βγαζεις με τπτ! ομως οσοι λετε οτι ειναι πολυ δυσκολο εχετε απολυτο δικιο..απλα εγω ετυχε να βρω ατομο καταλληλο τοτε που το εκανα!!! απο φιλες-ους εχω ακουσει τα χειροτερα.... -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 01 : 15 : 23----- ζασον με αλλα τρια ατομα?ουαου!καλα και 4 ατομα τα καταφερατε??? επειδη εδω 2 ατομα και δεν τα βρισκουν... καποτε μεναμε 7 τρομερες εποχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.