Προς το περιεχόμενο

συγκατοικηση

von_dam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!ηθελα πολυ να θεσω αυτο το θεμα...

εχετε ποτε συγκατοικησει και αν ναι πως σας φανηκε?

σκεφτομαι να συγκατοικησω ωστε να μοιρασω τα εξοδα του σπιτιου που θα βρω με καποια-ον αλλα το σκεφτομαι ακομα...απο την μια μ'αρεσει γιατι θα εχω και επικοινωνια με ατομο που δεν ξερω και ισως ειναι το τυχερο μας...να συγκαοτικησουμε,απο την αλλη ομως...ειναι και ρισκο..ο αλλος-η μπορει να σου βγει πολυ αντιθετος απ'ο'τι εισαι εσυ.

παντως οπως και να'χει πιστευω ειναι πολυ ωραια συγκατοικηση!εγω εχω συγκατοικησει για ενα 6μηνο περιπου με διαφορα ατομα και δεν ειχα προβλημα κανενα!!!εσεις???

επεισης υπαρχει καποιο σαιτ που να βοηθαει?επειδη και σ'αυτο το θεμα δεν ειμαστε μπροστα...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα,δεν εχεις κανενα φιλο-η η γνωστο-η που να ενδιαφερεται?Γιατι,κατα την γνωμη μου,το να συγκατοικησεις με καποιον με τον οποιο το μονο(τουλαχιστον αρχικα) κοινο σας θα ειναι η μειωση των εξοδων του σπιτιου,ειναι αρκετα μεγαλο ρισκο.Μπορει και να ειναι καλη φαση,δεν λεω,και να τυχει να ταιριαζετε μ'αυτο το ατομο και να γουσταρετε εν τελει.Αλλα σκεψου να κατσει καμια στραβη και να το μετανοιωσεις,μετα αντε ξενοικιασε σπιτι,βρες αλλο,κανε μετακομιση κτλ..Γιατι οταν μενουν 2σ'ενα μεγαλο σπιτι,δυσκολο να το κρατησει ο 1μονος του.

Προσωπικα δεν εχω συγκατοικησει,αν και το συζητουσαμε περσι με μια καλη μου φιλη,αλλα τελικα δεν εκατσε και καταλαβα οτι τελικα εκανα καλα γιατι ακομα και να περνουσαμε 1ολοκληρη βδομαδα συνεχομενα η 1στο σπιτι της αλλης,μονο και μονο που ηξερα οτι αν ηθελα ειχα τον προσωπικο μου χωρο να παω εστω και 1ωρα ν'αραξω μονη μου,ηταν και ειναι πολυ σημαντικο για 'μενα..

Δημοσ.

Η συγκατοικηση είναι πολύ ωραία, αρκεί να έχεις το κατάληλο ατομο. Ήμουν με συγκατοικο 2 χρόνια και περάσαμε πολύ καλα. Έχεις πάντα παρέα σπίτι σου, οι φίλοι μου ήταν και δικοι του και το αντίθετο. Μαλιστα για 5 μήνες μέναμε 3 ατομα, εκεί να δείς γέλια.

Οι βασικοι κανόνες είναι

1)Χαλαρότητα και ανεκτηκότητα, οτι και να γίνεται δεν πρέπει να θυμώνεις

2)Χαλαροί κανόνες με την καθαριότητα....

3)Αν εισαι κοπέλα μην το κάνεις. Οι γυναίκες καταλήγουν να μαλιοτραβιουνται...

Δημοσ.

εγω εχω σθγκατοικησει στο εξωτερικο με ατομο εντελως αγνωστο (γυναικα) το οποιο με καλεσε απλα στο σπιτι του για λιγο και αποφασισαμε να συγκαοτικησουμε!εντελως αγνωστη προσ εμενα!την γνωρισα μεσα σενα εστιατοριο!αυτο τα λεει ολα!λολ!

προσφατα,πριν 2 βδομαδες,ημουν ετοιμος να παω λονδινο και εκλεισα συγκατοικο μεσω ιντερνετ...μεγαλη βλακεια εκανα!!!εστειλα λεφτα για να κανω μπουκ το δωματιο και τελικα επεσα θυμα κυκλωματος...απεφθηνθηκα στην διωξη ηλ.εγκληματος αλλα μου ειπαν οτι δνε μπορουν να κανουν τιποτα επειδη τα χρηματα εσταλθηκαν μεσω γουεστερν γιουνιον που δεν ειναι ασφαλης εταιρια...δυστηχως εχασα τα χρηματα μου και οχι μονο...εχασα δουλεια,εισιτηρια,ψυχολογια κλπ...

τελος παντων...πιστευω οτι η λιλιθ εχει δικιο περι απομονωσεως αλλα και η παρεα και ζεστασια μεσα σενα σπιτι ειναι ωραια με αλλα ατομα...

Δημοσ.

Ο,τι πουν οι άλλοι + οπωσδήποτε ψυγείο που να κλειδώνει στο δωμάτιό σου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να σου έχουν πιεί τις μπύρες.

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου εγω ειχα συγκατοικο 3 χρονια και τωρα μενω μονος μου μου λοιπουν ολες αυτες οι βραδινες συζητησεις ...τεσπα ναι ξερεις οτι αμα ειναι να συγκατοικισεις να εχεις ενα γνωστο σου και ο φοβος σου θα σβηστει στο λεπτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...