EJ_Gova Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το DVD Fab αλλά στις νέες ταινίες μου, δεν καταφέρνει να τις ξεκλειδώσει. Έχετε κάποια δυνατή πρόταση? Εννοείται ότι το DVD Shrink δεν κάνει ούτε για πλάκα.
parsifal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Το DVDFab, ακόμη και η δωρεάν έκδοσή του - DVDFab HD Decrypter - ανανεώνεται σχετικά συχνά για να καλύπτει και τα νεότερα copy protection schemes. Χρησιμοποιείς σίγουρα την πιο πρόσφατη έκδοση... ;
EJ_Gova Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Κατέβασα την δωρεάν τελευταία έκδοση και μου έκανε τη δουλειά. Όντως το DVD Fab είναι μακράν το καλύτερο και απλούστερο πρόγραμμα DVD-Decrypter-Copier.
GiorGhino Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 κατα τα αλλα το policy του forum... γεια σου ρε parsifal! είσαι και Moderator που να σε παρει...
c0nFuSeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 EJ_Gova εισαι παρανομος ρε θα σε κλείδωσω!!!
kastel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε GiorGhino ούτε κι εγώ κατάλαβα τι εννοείς. Το Fab Decrypter νόμιμο πρόγραμμα. Από τη στιγμή που κατέχεις νόμιμα μια ταινία που προστατεύεται (περί πνευματικών δικαιωμάτων) έχεις το δικαίωμα να κάνεις όσα αντίγραφα και αν θες για να προστατέψεις την περιουσία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.