Προς το περιεχόμενο

Asus P5L-MX-audio problems(Κωδικός 39)

babisbabou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα απ εγκαταστήσει τους οδηγούς της ενσωματωμένης από το add/remove και μετά πήγα και την απενεργοποίησα από το BIOS, προσπάθησα να βάλω τους drivers της PCI κάρτας ήχου και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
Καλησπέρα κύριοι έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που μου έχει φάει πολλές ώρες για το τίποτα. Έκανα format και πέρασα τους drivers που κατέβασα από τον ιστότοπο της Asus για την εν λόγο μητρική μιας και το cd δεν το είχε ο κάτοχος του pc :-(

P5L-MX

northbridge 945G

Southbridge ICH7

slot LGA775

Αυτά είναι τα στοιχεία της μητρικής. Εν συντομία το pc δουλεύει κανονικά πλην του ήχου όπου μου εμφανίζει ότι έχει πρόβλημα στους drivers Κωδικός 39. Το ίδιο ακριβώς έχω και με μια PCI κάρτα ήχου που χρησιμοποίησα...

Έχετε κάποια ιδέα για να μην κάνω πάλι format και να περάσω από την αρχή τους drivers???

(Υπέθεσα ότι φταίνε οι οδηγοί του chipset αλλά πραγματικά δοκιμάζοντας πάλι drivers δεν βγήκε κάτι, υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει μπουρδούκλωμα με τους drivers? Στις συσκευές του συστήματος μόνο οι κάρτες ήχου έχουν πρόβλημα και βγάζουν θαυμαστικό και στα προβλήματα τον Κωδικό 39 που συγκεκριμένα λέει ότι ο οδηγός δεν υπάρχει ή είναι κατεστραμμένος)

Βοήθεια...:o

καλημερα αν ακομα δεν εχεις λυσει το προβλημα σου να σου πω τι εκανα εγω μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια 2 ημερων

εκανα παλι εγκατατασταση των windows και την ωρα της εγκαταστασης των drivers toy M/B δεν αφησα να κανει εγκατασταση του cmbus αν το λεω σωστα παρολο που δειχνει οτι δεν ειναι ολα οκ ( δηλαδη υπαρχει ερωτηματικο σε αυτη τη συσκευη ), το μηχανημα δουλευει μια χαρα

ελπιζω να τα καταφερεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...