babisbabou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα κύριοι έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που μου έχει φάει πολλές ώρες για το τίποτα. Έκανα format και πέρασα τους drivers που κατέβασα από τον ιστότοπο της Asus για την εν λόγο μητρική μιας και το cd δεν το είχε ο κάτοχος του pc P5L-MX northbridge 945G Southbridge ICH7 slot LGA775 Αυτά είναι τα στοιχεία της μητρικής. Εν συντομία το pc δουλεύει κανονικά πλην του ήχου όπου μου εμφανίζει ότι έχει πρόβλημα στους drivers Κωδικός 39. Το ίδιο ακριβώς έχω και με μια PCI κάρτα ήχου που χρησιμοποίησα... Έχετε κάποια ιδέα για να μην κάνω πάλι format και να περάσω από την αρχή τους drivers??? (Υπέθεσα ότι φταίνε οι οδηγοί του chipset αλλά πραγματικά δοκιμάζοντας πάλι drivers δεν βγήκε κάτι, υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει μπουρδούκλωμα με τους drivers? Στις συσκευές του συστήματος μόνο οι κάρτες ήχου έχουν πρόβλημα και βγάζουν θαυμαστικό και στα προβλήματα τον Κωδικό 39 που συγκεκριμένα λέει ότι ο οδηγός δεν υπάρχει ή είναι κατεστραμμένος) Βοήθεια...
kakovatos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ο υπολογιστής χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου της μητρικής ή ξεχωριστή κάρτα? Σε κάθε περίπτωση έχουν περαστεί οι σωστοί drivers?
geldwer1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σφάλμα με κωδικό 39 σου πετάει όταν κάποιο αρχείο είναι corrupted.Δοκίμασε να κατεβάσεις άλλους drivers.
babisbabou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Προσπάθησα για την ενσωματωμένη αλλά δεν δούλεψε λόγο του σφάλματος και μετά την pci που έβαλα του κουτιού με drivers από το cd της. δύσκολο να είναι corrupted μιας και είναι οι drivers από το ίδιο της το cd!!!
kakovatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Για δοκίμασε να κάνεις disable (ή και uninstall ακόμα καλύτερα) από τον Device Manager αυτή που έχει η μητρική πάνω, μετά κάνε uninstall την καινούρια pci που του έβαλες, restart και ξαναπέρνα του τους drivers για την pci. Και let us know...
babisbabou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Σωστή η σκέψη σου αλλά το έχω είδη κάνει, επίσης δοκίμασα να απενεργοποιήσω από το bios της ενσωματομένη αλλά πάλι τα ίδια προβλήματα, πρακτικά δεν μπαίνουν οι drivers της PCI κάρτας γίνετε το εξής : μου αντωπίζει το νέο υλικό και πάω στο cd της PCI κάρτας και πάω για εγκατάσταση και πάνω στην εγκατάσταση μου πετάει ένα κουλό λέγοντας μου: please plug in terratec pci card και έχει επιλογές: 1.επανάληψη 2.άκυρο Πατάω επανάληψη και κάνει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο την εγκατάσταση και μου ζητάει restart το κάνω και δεν υπάρχουν πουθενά drivers. Επίσης δοκίμασα να πάω από τον οδηγό νέας συσκευής των windows και να επιλέξω τους drivers από το cd της κάρτας αλλά παρόλα αυτά δεν τους δέχεται...
kakovatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε από τον Device Manager να κάνεις update driver. Αν δεν παίξει δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους drivers της PCI και (μιας και έχεις το cd), κάνε από εκεί το setup, και όχι από τον οδηγό add hardware (βεβαιώσου ότι περνάς τους σωστούς drivers για το λειτουργικό σου). -----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 11 : 30 : 03----- Αν βγάλεις την PCI από το pc και εγκαταστήσεις τους σωστούς drivers για την κάρτα της μητρικής (http://support.asus.com/download/Download.aspx?SLanguage=en-us), το ίδιο σφάλμα??
babisbabou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Όταν λέω PCI εννοώ την PCI κάρτα ήχου, ναι αυτής έχω το cd, της μητρικής δεν έχω Να απεγκαταστήσω τους drivers της PCI κάρτας ήχου το έκανα, να απεγκαταστήσω τους drivers της PCI slot δεν έχω κάνει και έχω βάλει πολλές φορές drivers για το chipset της μητρικής ΑΛΛΑ όχι από το cd της μιας και δεν υπάρχει. Και εκεί έχουμε φάει το πακέτο αντί να έχει το cd απλά δεν υπάρχει και μιας ώρας δουλειά έχει καταντήσει απελπισία....
kakovatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Στο link που σου έδωσα παραπάνω έχει και drivers για την κάρτα ήχου της μητρικής, ψάξε για motherboard αρχικά, μετά επέλεξε το socket σου και μετά το μοντέλο και θα σου βγάλει όλους τους drivers για τη μητρική σου, στο audio θα βρεις αυτούς για την κάρτα ήχου. Απεγκατέστησέ τα όλα και κάνε setup αυτούς τους drivers από το site. Για προσπάθησέ το.. (Και λέγοντας PCI και εγώ την εξωτερική κάρτα ήχου εννοώ)
babisbabou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Από αυτό το link είχα κατεβάσει και ότι δοκίμασα αλλά είχα περάσει και λάθος οδηγούς πριν τους σωστούς, ελπίζω αυτό να είναι το πρόβλημα. Τώρα όσο αφορά το device manager τι να πρωτο απεγκαταστήσω? ότι λέει εκλεκτές IDE, και όλα τα άλλα?
kakovatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα τι να σου πω, δεν ξέρω ακριβώς και εγώ, είναι ανάλογα το σύστημα πάντα. Δες αν είναι από το ADD/Remove Programs αν μπορείς να αφαιρέσεις κάτι και παίξει, αλλιώς ψάξε να βρεις πώς μπορείς να κάνεις system restore σε προηγούμενη ημερομηνία (πριν εγκαταστήσεις λάθος drivers) και μετά πέρνα τους σωστούς.
babisbabou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι στο add remove δυστυχώς. Έφτιαξα ένα σημείο επαναφοράς ακριβώς μετά το format αυτό θα κάνω από ότι βλέπω απλά με πάει πολύ πίσω, θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
kakovatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κάνε uninstall από τον device manager και τις 2 κάρτες ήχου και μετά ξαναπέρνα τους σωστούς drivers.
babisbabou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κάνε uninstall από τον device manager και τις 2 κάρτες ήχου και μετά ξαναπέρνα τους σωστούς drivers. Και αυτό το δοκίμασα, μόνο με το system restore έχω μια τελευταία ελπίδα.
kakovatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κατά μεγάλο ποσοστό θα έχει γίνει κάποιο conflict μεταξύ των drivers των καρτών. Αν δεν μπορέσεις με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσεις τελείως τη μία από τις 2, τότε δοκίμασε τι θα γίνει με το system restore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.