barrcode Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια.Λοιπον με πηρε τηλεφωνο η μανα μου και μου ειπε οτι αυριο ανηγει στην βουλιαγμενης απεναντι απο τον μαρινοπουλο electroworld(Αθηνα,Γλυφαδα). Εχει ενα φυλλαδιο το οποιο γραφει οτι λογο εγκαινιων πουλαει πραγματα σε πολυ καλες τιμες με περιορισμενα κομματια. Βρηκε μια τηλεοραση http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=76101 η οποια κανει γυρω στα 1100+ ευρω(εψαξα λιγο) και αυτοι την δινουν 750 περιπου. Αξιζει η ευκαιρια?Εχουν μονο 300 κομματια λενε.Μηπως τον Ιανουαριο πεσουν οι τιμες και βρω καλυτερη ευκαιρια? Επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω,αμα αγορασω την τηλεοραση για να βλεπω ταινιες FULL HD κλπ,πρεπει να εχω και το απαραιτητο dvd/blu ray player ή κανουν και τα κλασσικα dvd players(εχω ενα LG). Δεν εχω πολυασχοληθει με τηλεορασεις και την νεα τεχνολογια γι'αυτο plz help me! Ευχαριστω προκαταβολικα
panagos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλή και η Samsung θεωρείται απο τις καλύτερες σε απόδοση/τιμή. Τα χαρακτηριστικά της είναι αρκετά ικανοποιητικά. Εγώ θα έλεγα τσίμπα την άφοβα. Είχα παλιότερα Samsung και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Για να βλέπεις Full HD καταρχήν θα πρέπει να έχει τηλεόραση που να υποστηρίζει υψηλή ανάλυση (η Samsung που θέλεις είναι Full HD) και να έχεις και κάποιο Player που να παίζει Blu ray δίσκους όπως πχ το Play Station 3. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απολάυσεις High Definition στην τηλεόρασή σου. Το Blu ray player φυσικά δεν παίζει μονο blu ray disks αλλά και τα κλασσικά dvd με καλύτερη ποιότητα όμως που θα έπαιζαν σε οποιοδήποτε dvd player. Τέλος, ένας άλλος τρόπος για να έχεις υψηλή ανάλυση είναι να αγοράσεις ένα dvd upscaler. Αυτές οι συσκευές βελτιώνουν την ανάλυση του απλού dvd. Αν αντέχει η τσέπη σου πάρε καλύτερα ενα play station 3. Μισές δουλειές θα κάνουμε;
Da_rudakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια εγω ελεγα να παρω αυτην με 499 Ηιtachi L42VP01S 42''..Τι λετε ? Προλαβετε με pls..
barrcode Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ποια ειναι η τιμη του dvd upscaler?Ενα καλο blu ray player ποσο κοστιζει?
panagos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Το Play Station 3 με τα 80 gb σκληρό (ο οποίος χρησιμεύει μόνο για τα παιχνίδια) κοστίζει περίπου 400€, είναι πολύ καλό σαν Blu ray player και έχει και dvd upscaler. Ένα dvd upscaler είναι γύρω στα 200€.
Da_rudakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αστερι τελικα Ηιtachi L42VP01S 42'' Εικονα απιστευτη με HDMI σε συνδεση με pc. Επαθα πλακα..Οσο για τα καναλια αρκετα καλη εικονα θα ελεγα,αν και η κεραια μου ειναι μετρια και δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.
panagos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Σύνδεσε Blu ray στη Hitachi να πάθεις πλάκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.