Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst 8.12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ελα ρε... κακια μου εχουν οι παλιο Catalyst?

ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σε 3 μερες βγαινουν καινουριοιιιι!!! Ελεος δλδ:P

Παντως thanks για την ενημερωση :-)

Δημοσ.

Καλά τα παιχνίδια, το STREAM που έλεγαν θα ενεργοποιήσουν με το AVIVO converter που είναι? έκανα κωδικοποίηση και CPU=100%. Το μόνο που βελτιώθηκε είναι το DXVA που πλέον ξαναδουλεύει σε μερικούς που είχε σπάσει στους 8.11

Δημοσ.

και σε μένα με την 4850, ο cpu πιανει 80% ενώ η κάρτα είναι στο 0% σύμφωνα με το gpu-z (και θερμοκρασίες ανάλογες με idle) και παρ'όλα αυτά στο τελικό αρχείο έχω μόνο ήχο. Κανένας άλλος με παρόμοιο πρόβλημα? Εχω vista 64. Χωρια που δεν υποστηρίζει mkv αρχεία , δεν σε αφήνει να παραμετροποιήσεις το παραμικρό (ανάλυση κλπ) και εκτός αυτού πρέπει να μπαίνεις κάθε φορα στο basic mode. Ελεος απλά απαράδεκτο όσον αφορα το avivo video converter.

Δημοσ.

Χμμ..

All HD 4800 and HD 4600 series owners can put it to good use....

....ATI Catalyst 8.12 and Avivo decoder are available here. Avivo is completely free, but it does have its flaws. There’s no full control over processed files, but it does support a plethora of different import/export formats.

σύμφωνα με την πηγή του fudzilla.com

***To link που δίνουν είναι για vista 32bit.***

Προσωπικά το κόβω για beta έκδοση των 8.13

Άντε το 13 θα είναι το τυχερό! :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Προσωπικά το κόβω για beta έκδοση των 8.13

Άντε το 13 θα είναι το τυχερό! :P

hm μετά τους 8.12 δεν πάνε οι 9.1? :o

Δημοσ.

ρε παιδια εβαλα τους καινουργιους οδηγους 8.12 (8.11 οι προηγουμενοι) σε οσα παιχνιδια δοκιμασα ολα καλα αλλα στο prince of persia παιζει η οθονη..! Λες κ Κουνάς την κεραία (εαν ήταν τηλεώραση-πανω κατω) τι να κανω ? να περασω τους παλιους? οδηγους?

Δημοσ.
ρε παιδια εβαλα τους καινουργιους οδηγους 8.12 (8.11 οι προηγουμενοι) σε οσα παιχνιδια δοκιμασα ολα καλα αλλα στο prince of persia παιζει η οθονη..! Λες κ Κουνάς την κεραία (εαν ήταν τηλεώραση-πανω κατω) τι να κανω ? να περασω τους παλιους? οδηγους?

προς τα που ειναι στραμενει η.... κεραια? :P

περα απο την πλακα αν δε εχεις lsd οθονη (που ειναι λιγο απιθανο!) δες μηπος σου βαζει υπερβολικα hertz/αναλυση

παντος οι 8.12 δεν εχουν προβλημα απο οτι ακουω...

uninstall Και ξανα Install ισως βοηθισει ;)

Δημοσ.

[offtopic]

[...]

περα απο την πλακα αν δε εχεις lsd οθονη (που ειναι λιγο απιθανο!)[...]

Αν έχει πάντως lsd οθόνη, τη θέλω! :D

[/offtopic]

Δημοσ.
περα απο την πλακα αν δε εχεις lsd οθονη

-offtopic-

χχαχααχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

πρεπει να κανουμε ενα αρθρο/thread που θα εχει μια μεγαλη συλλογη απο τετοιες γκαφες...

-/offtopic-

τους εβαλα και λειτουργουν μια χαρα :)

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δε σας βγάζει. Εμένα οι 8.11 crashανε και κάνανε reboot την gpu. Βασικά κάτι error βγάζανε και μου σπάγανε τα νεύρα. Ξανα έβαλα 8.10 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Κάποιο service κρασαρε συνέχεια.

PS. Βλακείες λέω, άκου restart gpu. ΧΑΧΑΧα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...