j.Silver Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να ΔΩ το Samsung NC10 από κοντά... με ενδιαφέρει το βάρος του και το πληκτρολόγιο του περισσότερο, μην είναι κανα μικρό όπως του Dell 9 που για να πατήσεις την Τελεία (.) θέλεις οδοντογλιφίδα! Επίσης είναι κατα 300γρ. βαρύτερο από το Dell δηλαδή μιλάμε για 1.3kg ε? Εντάξει δεν το λες και βαρύ αλλά θα ήθελα να το δω από κοντά πριν το αγοράσω! Μήπως το έχει πάρει το μάτι κανενός σε κάνα μεγάλο κατάστημα Media Markt, Saturn?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 nope δεν το φέρνει κανένα...μόνο από sites
Pacino Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να ΔΩ το Samsung NC10 από κοντά... με ενδιαφέρει το βάρος του και το πληκτρολόγιο του περισσότερο, μην είναι κανα μικρό όπως του Dell 9 που για να πατήσεις την Τελεία (.) θέλεις οδοντογλιφίδα!Επίσης είναι κατα 300γρ. βαρύτερο από το Dell δηλαδή μιλάμε για 1.3kg ε? Εντάξει δεν το λες και βαρύ αλλά θα ήθελα να το δω από κοντά πριν το αγοράσω! Μήπως το έχει πάρει το μάτι κανενός σε κάνα μεγάλο κατάστημα Media Markt, Saturn? Δεν το φέρνει κανένας δυστυχώς. Εγώ πάντως, που το έχω, σου λέω ότι έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο από όσα έχω δει. Και έχω δει τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Ειδικά αν μπορέσεις να βρεις τη US έκδοση, με μεγάλο SHIFT, αν και δε νομίζω να συμφέρει παραγγελία από αμερική... Το βάρος του ειναι οκ..δεν έχω πρόβλημα... το παίρνω σχεδόν πάντα στη σχολή σε μια τσάντα που είχα για βιβλία και δεν το νιώθω καν. Δε νομίζω ότι είναι σημαντική διαφορα τα 200-300γραμμάρια, που είναι και η θυσία για τη μεγαλύτερη μπαταρία νομίζω. Η οποία μια που το ανέφερα είναι πολύ καλή...
furious99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 http://www.slashgear.com/samsung-nc20-previewed-hd-capable-over-6hrs-runtime-2832314/ NC-20 (12αρι!!! , για να μη σας βγαινουν τα ματακια)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 με VIA CPU, no thnx...
choutos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 με VIA CPU, no thnx... Ναι, αλλά όχι VIA ότι & ότι...VIA Nano, εγώ τουλάχιστον έχω διαβάσει καλά λόγια. Σίγουρα καλύτερα από Atom.
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, αλλά όχι VIA ότι & ότι...VIA Nano, εγώ τουλάχιστον έχω διαβάσει καλά λόγια. Σίγουρα καλύτερα από Atom. ναι αλλα απο ενεργειακη καταναλωση?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ναι αλλα απο ενεργειακη καταναλωση? Πιστεωεμε φιλε μου , υψηλη πολλυ υψηλη
Street-Fighter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 http://www.slashgear.com/samsung-nc20-previewed-hd-capable-over-6hrs-runtime-2832314/ NC-20 (12αρι!!! , για να μη σας βγαινουν τα ματακια) Πανε παρε laptop τοτε βρε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Πιστεωεμε φιλε μου , υψηλη πολλυ υψηλη ναι αλλά εμείς δεν θέλουμε χαμηλή στα netbooks?
pittas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μην τσιμπατε με το ονομα nc20 ΔΕΝ ειναι σε καμμια περιπτωση ο διαδοχος του nc10 , τελειως αλλη φιλοσοφια
gaig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 να αναφερω πως σημερα αντικατεστησα και τη σαπιοatheros που ειχε πανω με μια intel 5300 a/b/g/n πολυ καλυτερη ευαισθησια και τα εχει ολα! ενα 20αρικο απο hong kong
Pacino Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχει βάλει κανείς 2gb ram; Το σκέφτομαι να βάλω χωρίς να νιώθω ότι τη χρειάζομαι ιδιαίτερα. Έχετε δει σhμαντικές διαφορές; Τα περισσότερα κολλήματα τα βλέπω όταν έχω ανοιχτά πολλά αρχεία office και ταυτόχρονα firefox κλπ αλλά δε βλέπω να μου πιάνει ποτέ όλη τη ram. Επίσης, επειδή με βολεύει πολύ το hibernation, παρατηρείτε μήπως σημαντικά μεγαλύτερους χρόνους την ώρα που κλείνει ή (κυρίως) την ώρα που επιστρέφει στη λειτουργία; Τέλος, έχει ορατή διαφορά στην κατνάλωση μπαταρίας; Ευχαριστώ.
gaig Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 αλλαξα τον δισκο, αλλαξα την ασυρματη καρτα, αλλα οχι τη ραμ. σε κοβει ο επεξεργαστης, που να ανοιξεις πολλα παραθυρα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 να αναφερω πως σημερα αντικατεστησα και τη σαπιοatheros που ειχε πανω με μια intel 5300 a/b/g/nπολυ καλυτερη ευαισθησια και τα εχει ολα! ενα 20αρικο απο hong kong ενδιαφέρον, τόσο χάλια όμως ο Atheros? αν δώσεις και link με την Intel και ένα με How To θα είσαι Θεός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.