Προς το περιεχόμενο

Samsung NC10 Netbook 'Ηρθε!

pantelis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να ΔΩ το Samsung NC10 από κοντά... με ενδιαφέρει το βάρος του και το πληκτρολόγιο του περισσότερο, μην είναι κανα μικρό όπως του Dell 9 που για να πατήσεις την Τελεία (.) θέλεις οδοντογλιφίδα!:P

Επίσης είναι κατα 300γρ. βαρύτερο από το Dell δηλαδή μιλάμε για 1.3kg ε? Εντάξει δεν το λες και βαρύ αλλά θα ήθελα να το δω από κοντά πριν το αγοράσω!

Μήπως το έχει πάρει το μάτι κανενός σε κάνα μεγάλο κατάστημα Media Markt, Saturn?:)

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να ΔΩ το Samsung NC10 από κοντά... με ενδιαφέρει το βάρος του και το πληκτρολόγιο του περισσότερο, μην είναι κανα μικρό όπως του Dell 9 που για να πατήσεις την Τελεία (.) θέλεις οδοντογλιφίδα!:P

Επίσης είναι κατα 300γρ. βαρύτερο από το Dell δηλαδή μιλάμε για 1.3kg ε? Εντάξει δεν το λες και βαρύ αλλά θα ήθελα να το δω από κοντά πριν το αγοράσω!

Μήπως το έχει πάρει το μάτι κανενός σε κάνα μεγάλο κατάστημα Media Markt, Saturn?:)

Δεν το φέρνει κανένας δυστυχώς.

Εγώ πάντως, που το έχω, σου λέω ότι έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο από όσα έχω δει. Και έχω δει τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Ειδικά αν μπορέσεις να βρεις τη US έκδοση, με μεγάλο SHIFT, αν και δε νομίζω να συμφέρει παραγγελία από αμερική...

Το βάρος του ειναι οκ..δεν έχω πρόβλημα... το παίρνω σχεδόν πάντα στη σχολή σε μια τσάντα που είχα για βιβλία και δεν το νιώθω καν. Δε νομίζω ότι είναι σημαντική διαφορα τα 200-300γραμμάρια, που είναι και η θυσία για τη μεγαλύτερη μπαταρία νομίζω. Η οποία μια που το ανέφερα είναι πολύ καλή...

Δημοσ.
Ναι, αλλά όχι VIA ότι & ότι...VIA Nano, εγώ τουλάχιστον έχω διαβάσει καλά λόγια. Σίγουρα καλύτερα από Atom.

ναι αλλα απο ενεργειακη καταναλωση? :rolleyes:

Δημοσ.
ναι αλλα απο ενεργειακη καταναλωση? :rolleyes:

Πιστεωεμε φιλε μου , υψηλη πολλυ υψηλη

• Super Moderators
Δημοσ.
Πιστεωεμε φιλε μου , υψηλη πολλυ υψηλη

ναι αλλά εμείς δεν θέλουμε χαμηλή στα netbooks? :o

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να αναφερω πως σημερα αντικατεστησα και τη σαπιοatheros που ειχε πανω με μια intel 5300 a/b/g/n

πολυ καλυτερη ευαισθησια και τα εχει ολα!

ενα 20αρικο απο hong kong

Δημοσ.

Παιδιά έχει βάλει κανείς 2gb ram;

Το σκέφτομαι να βάλω χωρίς να νιώθω ότι τη χρειάζομαι ιδιαίτερα.

Έχετε δει σhμαντικές διαφορές; Τα περισσότερα κολλήματα τα βλέπω όταν έχω ανοιχτά πολλά αρχεία office και ταυτόχρονα firefox κλπ αλλά δε βλέπω να μου πιάνει ποτέ όλη τη ram.

Επίσης, επειδή με βολεύει πολύ το hibernation, παρατηρείτε μήπως σημαντικά μεγαλύτερους χρόνους την ώρα που κλείνει ή (κυρίως) την ώρα που επιστρέφει στη λειτουργία;

Τέλος, έχει ορατή διαφορά στην κατνάλωση μπαταρίας;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αλλαξα τον δισκο, αλλαξα την ασυρματη καρτα, αλλα οχι τη ραμ.

σε κοβει ο επεξεργαστης, που να ανοιξεις πολλα παραθυρα..

• Super Moderators
Δημοσ.
να αναφερω πως σημερα αντικατεστησα και τη σαπιοatheros που ειχε πανω με μια intel 5300 a/b/g/n

πολυ καλυτερη ευαισθησια και τα εχει ολα!

ενα 20αρικο απο hong kong

ενδιαφέρον, τόσο χάλια όμως ο Atheros?

αν δώσεις και link με την Intel και ένα με How To θα είσαι Θεός :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...