Προς το περιεχόμενο

Samsung NC10 Netbook 'Ηρθε!

pantelis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τώρα έρχονται aspire one 10'' και U120 με 6ρές. αν θες μπορείς να περιμένεις λίγο

Δεν διαβλέπω κάποια συμφέρουσα τιμή στα παραπάνω μοντέλα που ανέφερες.

Στα ίδια λεφτά θα είναι και στα πλην η αναμονή και η άγνωστη ακόμα τιμή...

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τώρα έρχονται aspire one 10'' και U120 με 6ρές. αν θες μπορείς να περιμένεις λίγο

Δεν διαβλέπω κάποια συμφέρουσα τιμή στα παραπάνω μοντέλα που ανέφερες.

Στα ίδια λεφτά θα είναι και στα πλην η αναμονή και η άγνωστη ακόμα τιμή...

Δημοσ.

Μόλις πήρα το RAM και δεν το έχει στο netbook test εντός, γιατί άραγε;;;

Στο pda4you έχει εγγύηση zero pixel 6months, ελπίζω να ισχύει...

Επίσης αν πάρω το samsung λέτε να βάλω 2gb με 20ευρώ που έχει επιλογή το pda4you;

Με το Ελληνικό πληκτρολόγιο τι γίνεται;

Σε σχέση με τα παρακάτω netbook, ποιο αξίζει μέχρι 400ευρώ;

kda8md.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις πήρα το RAM και δεν το έχει στο netbook test εντός, γιατί άραγε;;;

γιατί δεν εισάγεται επίσημα από την Samsung Hellas...

Δημοσ.

Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από την καθημερινή πληκτρολόγηση στο NC10. Έχει φοβερό πληκτρολόγιο, το καλυτερο για netbook..

Μάλιστα με την τσαντούλα caselogic sling medium το έχω καθημερινά μαζί μου και ο φορτιστής είναι σπίτι, το φορτίζω μόνο βράδυ, κάτι σαν το κινητό...

Απίστευτο υπολογιστάκι, κάνει για όλες τις δουλειές.

Του έχω βάλει ubuntu 8.10, του πέρασα όλα τα updates, δοκίμασα και 9.04alpha3, άλλαξα alsa drivers, άλλαξα atheros drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ή θα έχω wireless ή θα έχω ήχο ανάλογα με τον kernel, και τα δυο μαζί όχι.

Άραγε να φταίει το ubuntu, το samsung ή κάποιος άλλος.. Όταν μάλιστα προσπάθησα να βάλω και το zte636 3Gmodem της cosmote το μόνο που κατάφερα είναι να το χαλάσω... (το μόντεμ)

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο όντως είναι τέλειο.

Ελληνικά δεν έχει πάνω αλλά γράφεις προφανώς ελληνικά.

Αν διαλέξεις και US layout έχεις και το @ στο 2 και όχι εκεί που είναι στο UK πληκτρολόγιο και γενικά το χρησιμοποιείς σαν US πληκτρολόγιο, που νομίζω έχει το ίδιο με το ελληνικό layout.

Έβαλα κι εγώ ubuntu 8.10 χτες και το wifi δούλεψε κατευθείαν ακολουθόντας τις οδηγίες εδώ: https://help.ubuntu.com/community/NC10

Τώρα για τον ήχο:

Πριν τα updates Νομίζω δούλευε κανονικά.

Μετά τα updates και τον καινούργιο kernel δε δούλευε και ακολούθησα τις οδηγίες του παραπάνω λινκ. Τώρα δουλεύει κανονικά(εκτός απο το mic) αλλά συμβαίνει το εξής: αν και φαίνεται να λειτουργούν τα πλήκτρα συντόμευσης για τον ήχο και βγάζει εικονίδιο που δείχνει τον ήχο να μειώνεται, αυτός δε μειώνεται και πρέπει να το μειώσω από το applet που τρέχει στην πάνω deskbar :o. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Επίσης προσπαθόντας να κλέισω την οθόνη (που έχω ρυθμίσει να κάνει suspend και δούλευε κανονικά πριν αλλάξω του alsa drivers) ακούγεται ένας περίεργος και έντονος ήχος!!

Ξέρει κανείς πως να βγάλω τους alsa drivers που έβαλα ακολουθόντας τις οδηγίες του παραπάνω link;

Δημοσ.

το λινκ που λες αναφερεται σε kernel 2.6.27-9 στον οποίο δούλευε ο ήχος και δεν δούλευε το wireless.

Μετα την αναβάθμιση σε 2.6.27-11 δουλεύει το wireless και δεν δουλεύει ο ήχος.

Εννοείται πως τα δοκίμασα ήδη τα παραπάνω βήματα.

Όταν μπουτάρω με τον προηγούμενο kernel, ο ήχος δουλεέυι και πάλι.

Δημοσ.
το λινκ που λες αναφερεται σε kernel 2.6.27-9 στον οποίο δούλευε ο ήχος και δεν δούλευε το wireless.

Μετα την αναβάθμιση σε 2.6.27-11 δουλεύει το wireless και δεν δουλεύει ο ήχος.

Εννοείται πως τα δοκίμασα ήδη τα παραπάνω βήματα.

Όταν μπουτάρω με τον προηγούμενο kernel, ο ήχος δουλεέυι και πάλι.

Εγώ από 7 πήγα κατευθείαν σε 11 γιατί το έβαλα χτες οπότε μου κατέβασε τον πιο πρόσφατο.

Στον 11 δουλεύει και το wireless και ο ήχος... απλά παρατήρησα αυτά τα πείεργα με τον ήχο.

Όταν μπούταρα με τον 7 απλά δεν είχα wireless.

Δημοσ.
είτε έχουν κάνει λάθος είτε φέρνουν την 3-cell version μόνο...

και χωρίς HSPA.

Όπως και το LG, πάλι περικοπές για την ελληνική αγορά

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...