Προς το περιεχόμενο

Samsung NC10 Netbook 'Ηρθε!

pantelis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μωρε εγω το εχω παρει το samsung. απλα ρωταω τον megusta τι καρτα εχει μηπως παιζει αυτο ρολο!? ή μηπως ειχε ξαναπαραγγειλει σχετικα προσφατα απο δαυτους...?

εγω χρησιμοποιησα aplha visa

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρωτη φορά ηταν, δεν εχω ξαναπαραγγείλει απο το συγκεριμένο site. Η κάρτα είναι πιστωτική της Γερμανικής τράπεζας Dexia και μάλιστα με δηλωμένη διευθυνση στη Γερμανία. Η παράδωση φυσικά έγινε σε διεύθυνση στην Ελλάδα. Πρίν απο αυτή την κάρτα είχα δοκιμάσει με χρεωστική της ΑΤΕ αλλα δεν το δεχόταν (mastercard).

Δημοσ.
χρεωστική εννοείς?

ναι απο βιασυνη μπερδευτηκα.debit card εννοουσα ή αλλιως χρεωστική. εγω εχω electron visa απο την αλφα.

μονο στο αγγλικο αμαζον δεν την δεχτηκαν και σε μερικα ηλεκτρονικα μαγαζια εδω αμερικη επειδη εχω ελληνικη διευθυνση

• Super Moderators
Δημοσ.
/offtopic_start

η χρεωστική της ΑΤΕ δεν λειτουργεί για αγορές μέσω internet :)

/offtopic_end

inside confirmation FTW! :P

Δημοσ.

στο pda4u.gr το έχουν 395 ευρώ.

Αγγλική ή αμερικάνικη έκδοση άραγε??

Εκτός του πληκτρολογίου έχουν κάποια άλλη διαφορά??

-----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 09 : 29 : 24-----

Μπορεί κάποιος να πει στα σίγουρα εάν δέχεται έξτρα μνήμη και πόση ??

• Super Moderators
Δημοσ.

μέχρι 2gb παίρνει αλλά δυστυχώς έχει μόνο ένα slot και έτσι πρέπει να αφαιρέσεις το υπάρχον 1gb που έχει από το εργοστάσιο

Δημοσ.
ναι απο βιασυνη μπερδευτηκα.debit card εννοουσα ή αλλιως χρεωστική. εγω εχω electron visa απο την αλφα.

μονο στο αγγλικο αμαζον δεν την δεχτηκαν και σε μερικα ηλεκτρονικα μαγαζια εδω αμερικη επειδη εχω ελληνικη διευθυνση

έχω την ίδια κάρτα και έχω κάνει αγορές κανονικά από amazon...

Δημοσ.
στο pda4u.gr το έχουν 395 ευρώ.

Αγγλική ή αμερικάνικη έκδοση άραγε??

Εκτός του πληκτρολογίου έχουν κάποια άλλη διαφορά??

Μπορεί κάποιος να πει στα σίγουρα εάν δέχεται έξτρα μνήμη και πόση ??

Το πήρα από το pda4u προχτές.

(btw πολύ καλή εξυπηρέτηση. Παρήγγειλα Δευτέρα και ήρθε τρίτη πρώι πρωί παρόλο που έγινε ένα μπέρδεμα στην παραγγελία και αργησα να πάρω τηλ να συνενοηθώ και θα μπορούσαν να μου το φέρουν με μια μέρα καθυστέρηση.)

Είναι uk version. Από ότι έχω δεί μόνο το πληκτρολόγιο διαφέρει. Το μικρότερο δεξί shift δε με έχει ενοχλήσει καθόλου.

Ήμουνα έτοιμος να παραγγείλω από overclockers αλλά πλέον είχε ανέβει η λίρα και δεν κέρδιζα και πολλά.

Ξέρω ότι πέρνει μόνο μία κάρτα για ram και μέχρι 2gb, δηλαδή πετάς την παλιά (όπως σε όλα τα netbooks αν δεν κάνω λάθος). Σκοπεύω να πάρω μία σύντομα.

Όσο για το λαπτοπ:

Όντως πολύ καλό πληκτρολόγιο.

Πολύ μικρό το τρακπαντ αλλά το συνήθισα πολύ γρήγορα ευτυχώς.

Πολύ καλή κατασκευή (ένα acer φίλου που είχα παίξει φαίνόταν ψέυτικο!)

Η μπαταρία φαίνεται να κρατά αρκετά (δεν το έχω χρησιμοποιήσει συνεχόμενα πολλές ώρες)

Ο επεξεργαστής περίπου όπως τα περίμενα...δεν έχω προσπαθήσει να κάνω βαριά δουλειά αλλά φαίνεται ότι δε θα μπορέσω αν το θελήσω. Το browsing και την αναπαραγωγή ταινιών που θέλω τα κάνει άψογα (γιατί όχι θα μου πείτε!).

Δημοσ.

Έφτασε και σε μένα από e-laptops.gr

Άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς πολλά-πολλά, UK keyboard.

Στα μείον του να μπουν και τα πολύ μικρά βελάκια. Ίσως να μην υπάρχει άλλη λύση, όμως εγώ δε μπορώ να τα σημαδέψω με τα τεράστια δάχτυλά μου :cry::cry:

Το διπλό enter να μπει στα πολύ συν!! Το βρίσκω στα τυφλά.

Πάντως μου φαίνεται υπερβολικά αργό σε σχέση με μια μητρική Intel D945GCLF που διαθέτω. Υπάρχει κάποια εξήξγηση ??

Δημοσ.
Dual core; Δηλαδή σιγά σιγά θα βγάλουν και με ξεχωριστή GPU, με σκληρούς σε RAID και θα τα κοστολογήσουν 600 ευρώ;

Ήδη πολλοί κατασκευαστές έχουν αρχίσει να ξεχνούν το νόημα των netbooks όπως το έδειξε στην αρχή η Asus. Δεν θέλουμε πανίσχυρα μηχανήματα σε μικρό μέγεθος, θέλουμε ΦΘΗΝΑ μηχανάκια που απλά να εκτελούν αξιοπρεπώς web surfing και λίγο από ελαφρές εφαρμογές!

πως εχουν αρχισει να ξεχνουν το νοημα των netbooks οταν βγηκαν πριν μερικους μονο μηνες...?

• Super Moderators
Δημοσ.

με την μπαταρία μέχρι στιγμής ναι, η γωνία θέασης δεν με απασχολεί στο laptop

Δημοσ.

και η γωνία είναι ανεκτή.

Κυκλοφορούν πολύ χειρότερες σε μεγάλα λάπτοπ.

Εκτός από USB CDrom υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω ΧΡ από image ή από στικάκι ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...