Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 woot θα παραγγείλω και εγώ, thnx for the info gaig
gaig Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 μετα απο καμποσο παιδεμα καταφερα και το φορμαρα απο usb stick.. πακετο! καποια στιγμη που θα βρω χρονο θα ποσταρω και τη διαδικασια!
me_gustas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το πήρα απο overclockers £355.24. Δεν ζητήθηκε καμία αποστολή απο αντίγραφα λογαριασμού. Η παραγγελία έγινε τη Δευτέρα αργά το βράδυ (οπότε έφυγε Τρίτη) και σήμερα (Τετάρτη πρωί) είδα απο την DHL οτι ήδη έχει φτάσει Αθήνα!
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 το nc10 εχει ενσωματωμενο 3g? Η θα πρεπει να βαζεις το στικακι οπως σε ολα τα υπολοιπα?
me_gustas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 το nc10 εχει ενσωματωμενο 3g? Η θα πρεπει να βαζεις το στικακι οπως σε ολα τα υπολοιπα? Απο όσο γνωρίζω δέν έχει ενσωματωμένο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το πήρα απο overclockers £355.24. Δεν ζητήθηκε καμία αποστολή απο αντίγραφα λογαριασμού. Η παραγγελία έγινε τη Δευτέρα αργά το βράδυ (οπότε έφυγε Τρίτη) και σήμερα (Τετάρτη πρωί) είδα απο την DHL οτι ήδη έχει φτάσει Αθήνα! με τα μεταφορικά μέσα έτσι? nice...θα το παραγγείλω και εγώ μέσα στην βδομάδα
me_gustas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 με τα μεταφορικά μέσα έτσι? nice...θα το παραγγείλω και εγώ μέσα στην βδομάδα Ναι είναι και τα μεταφορικά μέσα. Να το επισπεύσεις όμως γιατι αρχισε η λίρα να πέρνει τα πάνω της. σημερα πήγε 0.90!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ναι είναι και τα μεταφορικά μέσα. Να το επισπεύσεις όμως γιατι αρχισε η λίρα να πέρνει τα πάνω της. σημερα πήγε 0.90! είχε πέσει ακόμα πιο πολύ? νομίζω τώρα πρώτη φορά την βλέπω στα 0.93-0.94 (από το Teletext της Net)
basilis5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 πιστεθω οτι για τα λεφτα που μιλαμε η διαφορα δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλη
gaig Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το πήρα απο overclockers £355.24. Δεν ζητήθηκε καμία αποστολή απο αντίγραφα λογαριασμού. Η παραγγελία έγινε τη Δευτέρα αργά το βράδυ (οπότε έφυγε Τρίτη) και σήμερα (Τετάρτη πρωί) είδα απο την DHL οτι ήδη έχει φτάσει Αθήνα! εχεις ξαναπαραγγειλει σχετικα προσφατα απο εκει?? με τι καρτα παρηγγειλες? λογικα 8α σου εχει ηδη φτασει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 το παρείγγειλα και εγώ μέσω φίλου...ελπίζω τουλάχιστον την Δευτέρα να το έχω
basilis5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εχεις ξαναπαραγγειλει σχετικα προσφατα απο εκει?? με τι καρτα παρηγγειλες?λογικα 8α σου εχει ηδη φτασει! αν δεν θες να χρησιμοποιησεις πιστωτικη, χρησιμοποιησε πιστωτικη, εγω ετσι κανω αγορες. δεν ειχα ποτε προβλημα εκτος απο το αγγλικο amazon. Αν την βιαζεσαι,αν δεν κανω λαθος στην τραπεζα κυπρου στην δινουν την ιδια μερα και ενεργοποιειται την επομενη,ενω πχ στην alpha θελει ανω απο 10-15 εργασιμες. οποτε πας,ανοιγεις λογιαριασμο,βαζεις μεσα οσα λεφτα θες εσυ για το λαπτοπ, κανεις αιτηση για debit visa και εισαι τζιτζι. απλα να βεβαιωθεις οτι δεχεται τετοιες καρτες το καταστημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αν δεν θες να χρησιμοποιησεις πιστωτικη, χρησιμοποιησε πιστωτικη, εγω ετσι κανω αγορες. χρεωστική εννοείς?
alexandr0s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 το nc10 εχει ενσωματωμενο 3g? Η θα πρεπει να βαζεις το στικακι οπως σε ολα τα υπολοιπα? Δεν έχει ενσωματωμένο 3g imba wow player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.