Προς το περιεχόμενο

Samsung NC10 Netbook 'Ηρθε!

pantelis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ψωροκώσταινα του κόσμου ρε πστ μου... αρνούνται επισκευή προϊόντων που έχουν ένα έτος διεθνή εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία. Τι να πει κανείς...

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως επειδή κοίταγα όλα περίπου τα laptops πριν λίγο καιρό στο Λονδίνο το samsung είχε κάπου 322 λίρες δηλαδή 345 ευρώ, έχει πέσει τρελά η λίρα όπως και το φπα στην Αγγλία μόνο για Δεκέμβρη. Το μηχάνημα μου φάνηκε άψογο όσο το δοκίμασα αλλα εκτός ότι εγώ θα προτιμούσα 8.9" λόγω μεγέθους δεν ήμουν σίγουρος αν θα το χρησιμοποιούσα γιατί έχω άλλο μικρό φορητό τελικά έκανα άλλες αγορές.

Δημοσ.
Η ψωροκώσταινα του κόσμου ρε πστ μου... αρνούνται επισκευή προϊόντων που έχουν ένα έτος διεθνή εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία. Τι να πει κανείς...

Δεν του αρνήθηκαν καμια επισκευή. Δεν ασχολούνται ΚΑΝ με υπολογιστές.... οποτε πως εχεις την απαιτηση να σου αναλαβουν την επισκευη?

ας ειμαστε λιγο λογικοι σε αυτα που ζηταμε...

Δημοσ.

γιατι δεν κοιτατε ομως μηπως το αρμοδιο σερβις ειναι εκτος ελλαδος;

πχ κ η σονυ βγαζει τα παντα εκτος απο λαπτοπ, οπως αλλωστε και η σαμσουνγκ αλλα το σερβις των λαπτοπ της σονυ σε ενατιθεση με ολα τα αλλα ειναι προιοντα ειναι εκτος ελλαδος

Δημοσ.
Μετά από σημερινό τηλέφωνο στην Samsung Hellas, με ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να εισαγουν φορητούς Η/Υ (τουλάχιστον το 2009) και δεν διαθέτουν υποστήριξη/service για Η/Υ που έχουν ήδη αγοραστεί από το εξωτερικό...

τώρα αν πω ότι το περίμενα......

δε πειράζει πάμε msi wind από ιανουάριο τι να κάνουμε...

Δημοσ.
Δεν του αρνήθηκαν καμια επισκευή. Δεν ασχολούνται ΚΑΝ με υπολογιστές.... οποτε πως εχεις την απαιτηση να σου αναλαβουν την επισκευη?

ας ειμαστε λιγο λογικοι σε αυτα που ζηταμε...

Δεν εμπορεύεται η Samsung γενικά υπολογιστές στην Ελλάδα; Αν όχι τότε με συγχωρείς, κατάλαβα ότι απλά δεν ασχολούνται με τη συγκεκριμένη συσκευή επειδή δε θα την εισάγουν.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δε το βλέπω να έρχετε επίσημα το NC10 Ελλάδα σκέφτομαι να το πάρω από εξωτερικό και συγκεκριμένα από το http://www.clove.co.uk που είχε προτείνει παλιότερα ένας φίλος εδώ.Βγαίνει περίπου στα 390 κάτι ευρώ με μεταφορικά.Έχει κανείς εμπειρία με το έν λόγω μαγαζί ή με κάποιο άλλο από το οποίο να παρήγγειλε το λάπτοπ?Αν ξέρει κανείς τίποτα ας βοηθήσει.:-)

Δημοσ.
Παιδιά επειδή δε το βλέπω να έρχετε επίσημα το NC10 Ελλάδα σκέφτομαι να το πάρω από εξωτερικό και συγκεκριμένα από το http://www.clove.co.uk που είχε προτείνει παλιότερα ένας φίλος εδώ.Βγαίνει περίπου στα 390 κάτι ευρώ με μεταφορικά.Έχει κανείς εμπειρία με το έν λόγω μαγαζί ή με κάποιο άλλο από το οποίο να παρήγγειλε το λάπτοπ?Αν ξέρει κανείς τίποτα ας βοηθήσει.:-)

απο overclockers.co.uk βγαινει φθηνοτερα (κατω απο 360 μαζι με μεταφορικα)

δευτερα μεσημερι εφυγε απο αγγλια,τεταρτη πρωι μου το εφερε ο courier.το μοναδικο κακο ειναι οτι πρεπει να τους στειλεις με φαξ κανα δυο αντιγραφα απο λογαριασμους που να φαινεται η διευθυνση σου. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
απο overclockers.co.uk βγαινει φθηνοτερα (κατω απο 360 μαζι με μεταφορικα)

δευτερα μεσημερι εφυγε απο αγγλια,τεταρτη πρωι μου το εφερε ο courier.το μοναδικο κακο ειναι οτι πρεπει να τους στειλεις με φαξ κανα δυο αντιγραφα απο λογαριασμους που να φαινεται η διευθυνση σου. ;)

στέλνει το overclockers.co.uk netbook στην Ελλάδα?

Δημοσ.

χρονια τωρα.. και πολυ γρηγορα μαλιστα! την ιδια ημερα παρηγγειλα και εναν δισκο απο πλαισιο και ακομη δεν εχει φτασει ενω με τον sammy εχω κλεισει εβδομαδα!

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ νόμιζα ότι πάνω απο ένα συγκεκριμένο όγκο/βάρος δεν έστελνε Ελλάδα...

ενδιαφέρον :-D

Δημοσ.

απο συγκεκριμενο ογκο βαρος απλα αυξανονται τα μεταφορικα.

επειδη πηραμε καμποσα sammies τα μεταφορικα πηγαν καπου 35-40 ευρω, αλλα μονο για ενα ειναι ~25

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...