pantelis1976 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Έιδα το Samsung Netbook http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=300 και περιμένω γνώμες
Delirium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιο -οπως και αλλα! Ομως οι μηνες περνουν... Ποτε θα κανουν 299 eu?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 είναι αξιόπιστο αυτό το site? γιατί γράφει διάρκεια μπαταρίας 3 ώρες? μπας και είναι η 3 Cell version?
basilis5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 βασικα δεν ηρθε ακομα Διαθεσιμότητα Προϊόντος: Αναμένεται Σύντομα το λαπτοπ ειναι αστερι, πανεμορφο και πολυ δυνατο. αν η τιη του ειναι τοσο ειναι σιγουρα η καλυτερη αγορα στις 10 ιντσες, ισως καλυτερη και απο το 1000Η. βεβαια αναμενονται και νεα μοντελα στην αγορα οπως το 1002ΗΑ , το 10ρι της ασερ και το νεο ΜΣΙ αν δεν θες να περιμενεις πιστευω αξιζει. δεν ξερω ποσο αναβαθμισιμο ειναι ομως στο ασους σιγουρα μπορεις να αλλαξεις σκληρο, μνημη μεχρι 2 γιγα και ασυρματη καρτα δικτυου. αν προσφερει αναλογες αναβαθμισιμοτητες ειναι πολυ καλα. βεβαια αν ψαξεις στο φορουμ θα βρεις παιδια που το εχουν αγορασει ηδη απο το εξωτερικο, εκεινους να ρωτησεις να σου πουν αν αξιζει η αγορα
Voodooman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ποτε θα κανουν 299 eu? Mετά τα Χριστούγεννα, όταν δεν θα έχουν πουλήσει όσα ήλπιζαν. Όλοι τους αυτήν την περίοδο φουσκώνουν τις τιμές, να πιάσουν τους ανυπόμονους. Αν διαβάζει κάποιος υπέυθυνος εδώ μέσα, να ξέρετε ότι θα αγοράσω netbook όταν τα ρίξετε από τα 350-400 στα 270-300!!!
Voodooman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Mα καλά με linux τόσο δεν κοστίζουν? Μερικά ναι, αλλά το σκέφτηκα καλά και δεν θέλω να πάρω καινούργιο μηχάνημα και με το που θα το βγάλω από το κουτί να αρχίσω τα format και τις αλλαγές, θέλω τουλάχιστον αρχικά να το χαρώ ως έχει. Και δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με Linux. Ας πέσουν με XP, 1 GB, 80άρη σκληρό σε αυτά τα λεφτά και τρέχω να πάρω ένα.
yanc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Mετά τα Χριστούγεννα, όταν δεν θα έχουν πουλήσει όσα ήλπιζαν. Όλοι τους αυτήν την περίοδο φουσκώνουν τις τιμές, να πιάσουν τους ανυπόμονους.Αν διαβάζει κάποιος υπέυθυνος εδώ μέσα, να ξέρετε ότι θα αγοράσω netbook όταν τα ρίξετε από τα 350-400 στα 270-300!!! Σωστοτατος. Κι εγω ενδιαφερομουν αλλα οχι και να μας πιασουν λαλακες εξαιτιας των Χριστουγεννων(...ακους expansys); Υπομονη ενα μηνα, δε θα παθει κανεις τιποτα.
furious99 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Αδικα θα περιμενετε, οι τιμες δε θα πεσουν παρα μονο αν αλλαξουν τα μοντελα. 10αρι με XP και σκληρο δισκο στα 300 ευρω στην Ελλαδα σε κανα χρονο ισως οταν βγουν τα dual core netbook...
Voodooman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Αδικα θα περιμενετε, οι τιμες δε θα πεσουν παρα μονο αν αλλαξουν τα μοντελα. 10αρι με XP και σκληρο δισκο στα 300 ευρω στην Ελλαδα σε κανα χρονο ισως οταν βγουν τα dual core netbook... Dual core; Δηλαδή σιγά σιγά θα βγάλουν και με ξεχωριστή GPU, με σκληρούς σε RAID και θα τα κοστολογήσουν 600 ευρώ; Ήδη πολλοί κατασκευαστές έχουν αρχίσει να ξεχνούν το νόημα των netbooks όπως το έδειξε στην αρχή η Asus. Δεν θέλουμε πανίσχυρα μηχανήματα σε μικρό μέγεθος, θέλουμε ΦΘΗΝΑ μηχανάκια που απλά να εκτελούν αξιοπρεπώς web surfing και λίγο από ελαφρές εφαρμογές!
Pacino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 πιστεύετε οτί θα πέσει αλήθεια η τιμή? γιατί το σκέφτομαι για χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου!
Voodooman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 πιστεύετε οτί θα πέσει αλήθεια η τιμή?γιατί το σκέφτομαι για χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου! Δεν το πιστευω ιδιαίτερα, απλά ελπίζω. Και επειδή δεν είναι και είδος πρώτης ανάγκης, λέω να το καθυστερήσω και να περιμένω.Και εγώ να ήμουν έμπορος, φυσικά θα κρατούσα ψηλά τις τιμές κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και τον Ιανουάριο, αν τα πράγματα δεν είχαν πάει καλά, θα έριχνα τις τιμές. Είναι μεγάλος πειρασμός να το αγοράσω και να το χαρώ τις μέρες των διακοπών, αλλά ίσως για πρώτη φορά, θα κάνω υπομονή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 σύντομα αποκλείεται, χαλάρα θα πρέπει να βγει νέα έκδοση ή να ρίξουν οι ανταγωνιστές τις τιμές στα δικά τους
TemplarGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Σιγά το μοντέλο, μία απο τα ίδια είναι με τα υπόλοιπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.