ekaiomen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας, Έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι στο matlab το οποίο ουσιαστικά κάνει συμπίεση εικόνας. Το θέμα είναι ότι ακόμα το μαθαίνω το matlab.. Στο πρόγραμμά μου λοιπόν αφού γίνει η συμπίεση , υπολογίζω το bpp και μετά την αποσυμπίεση υπολογίζω και το psnr. Αυτό δείχνει να δουλεύει ,αν και τρώει χρόνο... Πως θα δείξω τα αποτελέσματα μου , ώστε να γεμίσω και καμια σελίδα ;(πτυχιακή γαρ..) Βασικά θέλω να φτιάξω μερικά διαγράμματα psnr - bpp , που το είδα σε αρκετές αντίστοιχες περιπτώσεις. Πως θα βγάλω τέτοια διαγράμματα ;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας, Έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι στο matlab το οποίο ουσιαστικά κάνει συμπίεση εικόνας. Το θέμα είναι ότι ακόμα το μαθαίνω το matlab.. Στο πρόγραμμά μου λοιπόν αφού γίνει η συμπίεση , υπολογίζω το bpp και μετά την αποσυμπίεση υπολογίζω και το psnr. Αυτό δείχνει να δουλεύει ,αν και τρώει χρόνο... Πως θα δείξω τα αποτελέσματα μου , ώστε να γεμίσω και καμια σελίδα ;(πτυχιακή γαρ..) Βασικά θέλω να φτιάξω μερικά διαγράμματα psnr - bpp , που το είδα σε αρκετές αντίστοιχες περιπτώσεις. Πως θα βγάλω τέτοια διαγράμματα ; plot(psnr ); hold plot(bpp); η γινε πιο συγκεκριμενος για να σου πω περισσοτερα!
ekaiomen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Για παράδειγμα θέλω ένα διάγραμμα στην μια στήλη να έχει psnr και στην οριζόντια να έχει το bpp.. Πάνω σε αυτό το διάγραμμα θέλω να δείχνω μια καμπύλη με το τι βγάζει το πρόγραμμά μου και μια με το τι βγάζει το jpeg, έτσι ώστε να υπάρχει μια σχετική σύγκριση.. Κάτι τέτοιο για παράδειγμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.