cyberking Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 γεια σε όλους ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κανένα φτηνό κατάστημα για αντικατάσταση backlight σε λαπτοπ. ευχαριστώ
carib Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρω φίλε cyberking! Το δικό μου )) . Βρίσκομαι όμως Θεσσαλονίκη. Είσαι σίγουρος ότι είναι το backlight? Ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης θα σου κοστίσει από 30-60Ευρώ.
Orlandob Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρω φίλε cyberking! Το δικό μου )) . Βρίσκομαι όμως Θεσσαλονίκη. Είσαι σίγουρος ότι είναι το backlight? Ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης θα σου κοστίσει από 30-60Ευρώ.φιλε carib εχεις καταστημα με Η/Υ στην Θεσσαλονικη?σε ποια περιοχη?
super deal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε carib και εγώ ενδιαφέρομαι για αλλαγή backlight σε ένα hp pavilion 15’ οθόνη, τώρα το έχω συνδεμένο το laptop με σταθερή οθόνη . Στείλε με p.m τηλέφωνο .
cyberking Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 οκ ευχαριστώ αν θες δώσε στοιχεία να δούμε τι μπορεί να γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.