Προς το περιεχόμενο

Να βάλω ή να μην βάλω Ultimate 64bit?

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής σύστημα:

Fujitsu-Siemens Scaleo Pi 2663

Intel Core 2 Quad

Q6600 2.4GHz

500GB SATA II

nVidia GeForce 8600GTS & Grafik 256MB

DVD+/-RW & BD-RE

Kαι του έχω προσθέσει TV κάρτα!

Είχα τα προεγκατεστημένα Windows Vista Home Premium

& τα έκανα "αναβάθμιση" σε Ultimate

(λειτουργεί γενικά όλος ο υπολογιστής ΑΨΟΓΑ και δεν έχω κανένα πρόβλημα)!

Επειδή έχω ένα original δισκάκι Ultimate 64bit, σκέφτομαι να κάνω εκ νέου καθαρή εγκατάσταση σε 64bit, αλλά... δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι!

Δώστε μου λόγους για τους οποίους

αξίζει να βάλω 64bit

ή

να αποφύγω να τα βάλω!

Θα δω αισθητή διαφορά με τα 64bit από την έτσι κι αλλιώς απίστευτα καλή λειτουργία σε 32bit ή... σχεδόν μια απ'τα ίδια και περισσότερα προβλήματα?

Στάνταρ πολλοί θα μου αναφέρετε τους drivers, κι εκεί ακριβώς είναι που κολλάω κι εγώ... η επίσημη ιστοσελίδα της Fujitsu Siemens δεν ξεκαθαρίζει αν οι drivers που διαθέτει για το σύστημα μου είναι συμβατοί μόνο σε 32bit ή και σε 64bit!

Απλά τους χωρίζει σε 2 κατηγορίες... Windows Vista & Windows XP!:rolleyes:

Δημοσ.

Να μην βάλεις.

Δώστε μου λόγους

1.

(λειτουργεί γενικά όλος ο υπολογιστής ΑΨΟΓΑ και δεν έχω κανένα πρόβλημα)!

2. για τον ίδιο λόγο που δεν γράφω άλλους λόγους :lol:

τσάμπα κόπος

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι αποκλειστικα και μονο θεμα μνημης ραμ.

Εχεις 4GB και θες να εκμεταλλευτεις πανω απο 3-3,2GB? Βαλε 64ρια.

Εχεις 2GB ή 3GB? Μεινε με 32ρια.

Επισης, αν ο ''θειος'' σε εχει προμηθευσει με windows, θα σου προτεινα να μεινεις μακρια απο τα 64ρια.

Δημοσ.

Τι εννοείς με την τελευταία σου πρόταση GeorgeMan? :P

Εγώ πάντως έκανα την μετάβαση απο Xp 32bit σε vista 64bit και είμαι ευχαριστημένος.

Το μόνο πράγμα που δε μου δουλέυει είναι το usb2playstation converter για τα χειρηστήρια της sony

Δημοσ.

Εαν είσαι καλυμμένος απο θέμα οδηγών σε 64bit και έχεις 3+ GB RAM, είναι καλύτερη επιλογή τα Vista 64bit SP1 για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουνε γραφτεί στο forum, με ένα search θα λύσεις τις απορίες σου. Προτεινόμενη έκδοση η Business και με λιγα tweaks θα αναβαθμίσεις αισθητά τις επιδόσεις τους πέρα απο τα XP. Επίσης, όλες οι εταιρίες ειναι υποχρεωμένες απο την Microsoft να κυκλοφορούν οδηγούς και για την 64bit έκδοση των Vista.

Δημοσ.

Τα έβαλα και εγω για ενα φεγγάρι, βρήκα για ολα drivers εκτός απο το software για την κάρτα tv που έχω και οι οδηγοι της μονο σε beta.

Καταφερα να παιξει αλλα με 3rd party software και ......

....αυτα

Δημοσ.

Δηλαδή εφόσον έχω 2gb μνήμης RAM, μου προτείνετε να μην το κάνω, καθότι δεν έχει νόημα. Αν αργότερα κάνω αναβάθμιση μνήμης, στα πόσα gb? 4 πχ είναι καλά ή μπορώ να προχωρήσω και παραπάνω?

Αν και συμφωνώ με την άποψη του random πως τζάμπα κόπος, απλά αφού έγινε θέμα, σε περίπτωση που τελικά αναβαθμίσω στα 64bit, θέλω να ξέρω τι να κάνω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...