nikos_90 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχω laptop κ επειδη το dvd-r μου τ φτυσε πηρα ενα pionner 215 ekdosh κ ενα καλλοδιο usb to sata/ide..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750779 λοιπον το εβαλα,το βρηκε κανονικα,δ το χρησιμοποιησα κ μετα το εβγαλα γιατι ειχε φαει ενα ψιλοκολημα το pc..μετα το ξαναβαζω κ μια μου το βγαζει ως συσκευη αποθηκευσης usb η δ το βρισκει καθολου...στην αρχη το ειχε εντοπισει κανονικα ως pioneer...α εχω κ τα καταραμενα σ(vista)..τι να κανω?
kamui Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Βγάλε τα svista!!! βάλε XP ή Linux. Μη πεις δε γίνεται (για τα XP μιλάω), γινεται 100% :) μήπως δεν μπήκε καλά το καλώδιο του drive δες αν μπορείς να το πιέσεις. Αν το βρεί σας drive κάποια στιγμή κάντο update to firmware Τέλος βρές τι συσκευή στο bios κ κάνε κανα save & exit μπας και...
nikos_90 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 θα τα εβγαζα τα σβιστα με πολυ χαρα αλλα δ θελω να χασω οτι εχω στο pc..to dvd-r τα χει φτυσει κ πως θα κανω back up? εκτος την πρωτη φορα που αναγνωρισε κανονικα το pioneer τις αλλες δ το ανγνωριζει ετσι η κ καθολου..θα το σπασω δ μου την γλιτωνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.