Προς το περιεχόμενο

Νεο κουτί 250e

kid4computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί αν είχε καμιά 22" θα ταν άθλιο να παίζει σε 800x600 ή κάπου κει τέλος πάντων.

Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου:

letterstosantalj9.jpg

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί αν είχε καμιά 22" θα ταν άθλιο να παίζει σε 800x600 ή κάπου κει τέλος πάντων.

Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου:

letterstosantalj9.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είπα απο την αρχή: ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτα. Αν ανέφερα τον όρο gaming δικό μου λάθος απλως θα ήθελα να ξέρω αν αυτή είναι η καλύτερη σύνθεση... . Είπα από την αρχή θέλει να τα ξοδέψει- του καρφώθηκε ρε παιδί μου- , τι να κάνουμε τώρα????

Τεσπα, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! :-)

Δημοσ.

Έχω ενα φοβερό p4 δίσκο dvd κλπ κλπ και γεμάτο mame32. Θα έχει να παίζει για κανα 2 χρόνια άνετα. Για να μη σου προσθέσω επίσης snes emulators+roms, game gear emulatoer+roms, neo geo emu+ roms, abandonware κλπ μικρά arcade παιχνίδια για καμια 10ετία μια χαρα θα είναι :D.

Θέλει game pc για να παίξει μήπως κανα manager 08? αντε στην καλύτερη 09.

Ας πάρει wii ή xbox. Μη κοιτάει pc για games με αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Ισχύει η άποψή μου ότι καλύτερα να πάρει κονσόλα, αλλά αφού λες ότι του "καρφώθηκε" θεωρώ την παρακάτω σύνθεση καλύτερη (χωρίς δίσκο και dvd όπως και η δικιά σου).

screenshotax3.jpg

By gdp77

Δημοσ.
Ισχύει η άποψή μου ότι καλύτερα να πάρει κονσόλα, αλλά αφού λες ότι του "καρφώθηκε" θεωρώ την παρακάτω σύνθεση καλύτερη (χωρίς δίσκο και dvd όπως και η δικιά σου).

screenshotax3.jpg

By gdp77

Thx!!! (Ο πρώτος που έκανε σύνθεση , απίστευτο!!!)

Πιστεύω πως είναι πολλή ωραία σύνθεση!!! Παρατηρήσεις ευπρόσεκτες :-)

Επαναλαμβάνω: για κάτι που να αξίζει πολύ ανεβάζει το budget ~30-40 Ευρόπουλα!!

Δημοσ.

Στα λεφτά αυτά δε νομίζω ότι μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο σε επιδόσεις απ τη σύνθεση του gdp77. Για μένα που μαι "περίεργος" με τα τροφοδοτικά, θα επέλεγα το φτηνότερο κουτί κι ένα Enermax 425W PSU, +40€ σύνολο.

Δημοσ.

Λέγοντας "περίεργος" εννοώ πως δε μου κάθονται καλά τα φθηνά/"noname" τροφοδοτικά και δεν τα προτείνω ποτέ. 7/10 τέτοια που χω πάρει εγώ/φίλοι/γνωστοί μου στο παρελθόν παρέδωσαν πνεύμα είτε μόνα τους είτε με παρέα μετά από κάποιο διάστημα. Δεν είναι standard αυτό αλλά έχει σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να συμβεί από ένα ποιοτικό PSU.

Δημοσ.
Λέγοντας "περίεργος" εννοώ πως δε μου κάθονται καλά τα φθηνά/"noname" τροφοδοτικά και δεν τα προτείνω ποτέ. 7/10 τέτοια που χω πάρει εγώ/φίλοι/γνωστοί μου στο παρελθόν παρέδωσαν πνεύμα είτε μόνα τους είτε με παρέα μετά από κάποιο διάστημα. Δεν είναι standard αυτό αλλά έχει σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να συμβεί από ένα ποιοτικό PSU.

Thx!!! Μαλλον θα ακούσω την πρότασή σου για το 425+!!:-)

Θα έχω κάποιο ώφελος στις επειδώσεις με έναν Intel E5200 αντί με τον AMD 6000???:rolleyes:

Δημοσ.
[...]

Θα έχω κάποιο ώφελος στις επειδώσεις με έναν Intel E5200 αντί με τον AMD 6000???:rolleyes:

Ο 6000+ είναι παρόμοιος σε επιδόσεις με τον Core 2 Duo E6600. Ο E6600 είναι ταχύτερος από τον E5200. Οπότε πιστεύω πως ναι, θα χεις καλύτερες επιδόσεις με τον AMD. Σε o/c δεν ξέρω πώς πάνε οι αναλογίες αλλά δεν ξέρω αν μας ενδιαφέρει αυτό (που σίγουρα θα χρειαστεί μια καλύτερη ψύκτρα απ την GlacialTech).

edit: @αποκάτω: χα!

• Moderators
Δημοσ.

Οχι.

Αλλα εστω και με λιγο overclocking θα εχεις...

Αλλα η ψυκτρα που προτεινεις... γκουχ... ισα που φτανει για default...

Δημοσ.
Θα έχω κάποιο ώφελος στις επειδώσεις με έναν Intel E5200 αντί με τον AMD 6000???

Όπως φαίνεται και από το κάτωθι link, ο 6000 είναι σαφώς ταχύτερος από Ε6600, πολύ περισσότερο δε από Ε5200.

Tom's Hardware - Benchmark

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...